- 25 Ağustos 2019
- 60.488
- 110.954
- 30
o elma detoxu bana çok geldi ya gözüm kesmedi buaralar pek bi üşengeçimHadi bakalım inşallah deneyecem faydasını görürüm umarım elma bitsinde bugün 2 gün oldu elma başlıyali 2 hafta olsun başlıyacam dukana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o elma detoxu bana çok geldi ya gözüm kesmedi buaralar pek bi üşengeçimHadi bakalım inşallah deneyecem faydasını görürüm umarım elma bitsinde bugün 2 gün oldu elma başlıyali 2 hafta olsun başlıyacam dukana
Gerçekten faydasını görünüyorsun.Bugün nette dolaşırken bu kür karşıma çıktı yoğurt limon soda gece yatmadan önce yapılıyormuş kullanan faydasını gören varmı acaba kızlar 3 yemek kaşığı yoğurt yarım limon 1 adet sade soda ayran kıvamı oluyor sanırım
Çok geçmiş olsun canım hastane işi zor rabbim kimseyi düşürmesin gaza gelmişken devam et tabiki irade kuvveti versin rabbim hepimize inşallahohhh ohhh iyii ben aslında veremiyordum çok zor veriyordum bırakmıştım neyse ben 2 hafta önce
ağır bi enfeksiyon geçirdimm ama hastanelik oldumm afedersin idsrar desen edemiyorsun sürekli acı
o 3 gün de ben ağır geçirdiğim günlerde 3 günde 3 kilo vermişim 1 ay böyle hasta geçirseydim allah bilirr
kaç kilo olurdum çok kötü allah kimseye yaşatmasın
ama sonra gaza geldim dedim vermişken devam ediyim dedim
amiin hepimiz inşallahh çocuk ta düşünüyorum belki zayıflarken hamile kalırım deniyoruz öyleÇok geçmiş olsun canım hastane işi zor rabbim kimseyi düşürmesin gaza gelmişken devam et tabiki irade kuvveti versin rabbim hepimize inşallah
hakkatt demekkiii inşallahh düzenli güzel verirsinnBende öyle diyordum kim uğraşacak onla diye şimdi yapıyorum işte neye niyet elmaya kısmet
Çok doğru evet yemeye dikkat edilmezse hiçbir şey fayda etmiyor birazda spor tamamdırGerçekten faydasını görünüyorsun.
Hem yoğurt kürünü hem de yeşil çay limon maden suyu olarak bir de çay yapıp içiyordum gerçekten inanılmaz işe yarıyor ama tabi hem bunları yapayım hem her gün mantı börek pasta yiyeyim dersen hiç etkisi olmuyor
İnşallah rabbim tez zamanda nasip etsin canım niyetini kabul etsin inşallah hayırlısıyla meleğine kavuşursun inşallahamiin hepimiz inşallahh çocuk ta düşünüyorum belki zayıflarken hamile kalırım deniyoruz öyle
zaten çok diyet yapmıyorum az az yiyorum hep ne makarna ne pilav nede açma şeyler yemiyorum
pilav zaten çok severimde aşırı derece ama kaçmıyoya sonuçta pilav yeriz bigün
Ben hiç spor yapmamıştım bunlarla 65 ten 58 e düşmüştümÇok doğru evet yemeye dikkat edilmezse hiçbir şey fayda etmiyor birazda spor tamamdır
Güzel vermişsin Bravo üzülme verirsin yineBen hiç spor yapmamıştım bunlarla 65 ten 58 e düşmüştüm
Tabi bi daha aldım ama
sen evlimisinn 24 yaşındısn galibaİnşallah rabbim tez zamanda nasip etsin canım niyetini kabul etsin inşallah hayırlısıyla meleğine kavuşursun inşallah
hahahahaha hiç düşünme rahatt oll birinsan streesten bile veremezmişşİnşallah valla verdirede bilir aldiradabilir kısmet artık
bende 24 yaşında evlendimm 25 yaşında anne olmaya karar verdimm ama şuan 27 yim mesela hala uğraşıyorum tedavilerde bile işe yaramadıı hiçbirşeyimiz yokken bileEvet evliyim 25 girdim bende bebek için uğraşıyorum
İnşallah birgün olacak biraz sabır gerekiyor sanırım rabbim tez zamanda isteyen herkese tedaviye gerek kalmadan sevindirsin inşallahbende 24 yaşında evlendimm 25 yaşında anne olmaya karar verdimm ama şuan 27 yim mesela hala uğraşıyorum tedavilerde bile işe yaramadıı hiçbirşeyimiz yokken bile
hiçbirşeyimiz yokken bile olmaması çok garip geliyorr
aminn inşallah canım benimmİnşallah birgün olacak biraz sabır gerekiyor sanırım rabbim tez zamanda isteyen herkese tedaviye gerek kalmadan sevindirsin inşallah
aynenn öyle canım bende takmıyorumm düşünmüyorumm istediğini yap ye ama az yeEvet stres etkiliyor kiloyu öyle taktiğim yok fazla yavaş yavaş gitsin bakalım