Yoğurt limon pul biber bermuda şeytan üçlüsü

renklisemsiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
1.462
2.620
133
38
Sevgili diyet yapmaya kararlı doğum kilolarından kurtulmak isteyen taze anneler... Hazır Mıyız? İlk olarak akşam yemeğinde ekmek yememe kararı aldım nokta. İkinci olarak en geç 7 de yiyorum bunu yapmak çok da zor değil . Üçüncü olarak no spor . Spor mpor yok arkadaşım çünkü nefret ediyorum spor yapmaktan isteyenlere de Leslie tavsiye ederim malum çocuklar yüzünden evden çıkmak zor oluyor .

Ve tabi son olarak yatmadan yarım saat önce Üç kaşık yogurt ceyrek limon suyu, pul biber ve isteğe bağlı olarak zerdeçal ekleyerek karışımı hazırlayıp en az iki hafta kesintisiz devam ediyoruz . Gün boyu sık sık su içiyoruz .

Çok kilolu değilim ama yaz geliyor ve orantısız bir göbeğim var .

Başlangıç kilom 60.7 (24.01.2019)
Ayran detoksu ile iki gün 58.9 (26.01.2019)

Şuan dediklerimi yapıp haftaya tartılcam

Bunu vok duydum ama hic denemedim gercekren ise yariyor mu acaba daha once denediniz mi?

sonucu merakla bekliyorum . bende dünden beri yemeklerden önce , yoğurdun içine zencefil +zerdeçal +tarçın +pul biber koyup yiyorum. ama yemeği kısmadığım için etki gösterir mi bilmiyorum..

72 kilo ile başladım bugün 6. Günüm. Baya hafiflemiş hissediyorum bi şişkinlik vardı ödemde olabilir belki ama şimdiden farkettiriyor işe yarıcak henüz tartılmadım 15 gün sonra tartılırım zor bir kür değil hatta en güzel tarafı gece Acıkmasını yatıştırması tadında güzel

Bende 5 kasık yogurt zencefıl zerdaçal kırmızı biber 1 kaşık zeytınyagı lımon sıkıorum uzerıne su eklıorum içiorum.Gecedende 4 tane ceviz su eklıorum sabah ıcıorum.Birde soğan kürü yapıorum.Yeni başladım.Adetim çok az oluo.Hepsini birden yapmak umarım zararlı değildir.Saat en geç 7 den sonra bişey yemiorum.Soğan kurunu adetım çok kısa surdugu ıcın yapıorum zayıflatıcı etkısı varmış.

En güzeli yememek .Onuda nasıl yapıcaz bilmiorum.Yemek yemeyince kendımı çok güçsuz hissedıorum.Ama böylede kilolu ve agır.Insallah guzel olur her sey .

benim ara ara 2 3 kilo fazlalığım oluyor aslında kış aylarından sonra özellikle.kaç kez yaptım düzenli olmadı.meğer inüsilin direncim varmış.vücut yağ depoluyormuş.asla aç kalamıyorum şeker 50 lere düşüyor.el ayak titremesi sinir canavar çıkıyor içimden resmen. doktor ilaç verdi bana bu kiloyu ömür boyu koru falan dedi nasıl olacaksa bi doktora görünebilirsiniz kilo veremiyorsanız mutlaka bi sorun vardır metabolizmada.

Gorundum hiç bir sıkıntı yok çok çok iştahlıyım sadece .Bide oturarak çalışıorum hareket yok.

en kötüsü o zaten oturarak çalışmak spor tek çözüm birazda yediklerinize dikkat etmelisiniz tabi ki. kızartma hamurişleri gazlı içecek vs. hayatınızdan çıkarmalısınız. spor yapınca bu istekleriniz birazda olsa azalır.hayırlısı hakkınızda

Çok teşekkür ederim.Mesela 6 dan sonra yemek yemeyin diolar.Gerçekten 6 dan sonra hiç yemek yemeyen çoğu arkadaşım o kadar kilo verdiki.Ama ben saat 6 da işten çıkıyorum.Her zamanki yediğimden daha az yicem .Yani bi şekilde bu iğrenç kilolardan kurtulmam gerek.İnşallah sporuda düzenli hale getirmem gerek.

aynen canım eğer dayanabilirsen az yemek ye ve erken uyu.uyumak inanılmaz kilo verdiriyor bu arada aklında bulunsunben 55ten 43e düşmüştüm elimde olmadan.biraz sabırla gider hepsi merak etme çok aç bırakma kendini bu arada vücut direnç gösterir vercem derken fazlasını alırsın.

Bugün benim 5. günüm. Yağ ve protein ağırlıklı beslenmeye başladım bu sürede. Kür inanılmaz susatıyor, bu sayede bolca su içmeye başladım. MyFitnessPal ile kalori takibi yapıyorum ve günde ortalama 1200 kalori alıyorum. Kür tek başına yeterli olmaz diye düşünüyorum ama spor yapmıyorum. Şimdilik tartıyla barışığım. Sonuçlar şöyle;

1. Gün 75
2. Gün 74.2
3. Gün 73.5
4. Gün 72.9
5. Gün 72.5

Bu arada boyum 170. Hedefim 62 civarında sabitlemek. Son 10.5 kilo...

Bu saatte su içmeye kalktım ve çok şaşırdım. Nadiren uyanırım su içmek için. Kür çok susatıyor.

MyFitnessPal kalori takibine dayanan bir app. Adımsayar özelliği var ve beslenmedeki makroları ( karbonhidrat, protein, yağlar, vitaminler..) hepsini gösteriyor. Kilo verme hedefine göre neyden ne kadar yemen gerektiğini de yazıyor. Mesela benim hedefime ulaşmam için günde 1340 kalori almam gerekiyor. Bu kaloriyi karbonhidrattan almamaya özen gösteriyorum. Tavsiye ederim, abur cubur tüketmeyi seviyorsanız bu alışkanlığı yok ediyor.

Kürüme gelecek olursak, uyumadan 2 saat önce 3 kaşık yoğurt (protein ve çoğunlukla yağ ile beslendiğim için tam yağlı yoğurt), 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tarçın, çeyrek limon karıştırıp yiyorum. Bugün öğle yemeğinde tavuk sote yanında yoğurt yemiştim. Öğlen yediğim yoğurda 1 çay kaşığı pul biber eklemiştim. Bu sebeple pul biber eklemedim akşam. Midesi dayanabilen herkese tavsiye ederim. Özellikle de zerdeçal ve tarçını hayatımızdan eksik etmeyelim derim.

Dün bir değişiklik yapıp kürü uygulamadım ve birkaç sigara böreği yiyerek diyetimin dışına çıktım. 1200 kaloriyi aşmadım ama. Bazen böyle değişiklikler kilo direnci oluşmaması için güzel oluyor. Dün tartılmadım bir de ama bu sabah tartıldım.

7. Gün 72.2

Tam tahmin ettiğim gibi bir sonuç oldu. 70 ve 75 arasıyım neredeyse 5 yıldır. Sadece 2 defa 60lı rakamları kısa bir süre için gördüm. Şimdi de kilo direncinden korkuyorum. 71’i gördüğüm gibi spora başlayacağım. Biraz önce kürümü yedim, matchalı su içiyorum şimdi. Sonra uyuyacağım. Bakalım yarın kaç kiloyum? :)

Günaydın! Sabah tartıldım.

8. Gün 71.9

8 günde 3.1 kilo vermenin haklı gururunu yaşıyorum. Biraz hızlı ama yavaş kilo vermek benlik değil. 3 gün sonra spora başlayacağım bu gidişle 71.0’ı görüp. Haydi bakalım, küre devam :)

Evet ev sahibi geldi hanıııımmm...

Hatunlar ben 25 ocakta başladım bu küre ek olarak altıdan sonra yememeye özen gösterdim Tatlıyı çıkardım ve akşam yemeğinde ekmek yemedim

Sabahları da ılık limonlu su içtim

60.7 ile başladım(25.01.2019)
57.1 şuan (09.02.2019)

3.600 vermişim .. Tabiki spor yok hayatımda olsa daha çok gider eminim .

Bol su içiyorum bir de .. şekersiz Türk kahvesi de içiyorum kalorisiz ve güzel

Hepimize bol eksiler

Benimde bugun 6. Günüm.75.6 ile başladım bugün73.6 yım.Kızlar birbirimizi teşvik edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…