• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğurt limon pul biber bermuda şeytan üçlüsü

Evet ev sahibi geldi hanıııımmm... :halay:

Hatunlar ben 25 ocakta başladım bu küre ek olarak altıdan sonra yememeye özen gösterdim :deli: Tatlıyı çıkardım ve akşam yemeğinde ekmek yemedim :nazar:

Sabahları da ılık limonlu su içtim :KK49:

60.7 ile başladım(25.01.2019)
57.1 şuan (09.02.2019)

3.600 vermişim .. :eğlence:Tabiki spor yok hayatımda olsa daha çok gider eminim . :duduk:

Bol su içiyorum bir de .. :kahve: şekersiz Türk kahvesi de içiyorum kalorisiz ve güzel :spor:

Hepimize bol eksiler :KK68::KK68::-)
Eliptik bisiklet almıştım.O zamanlar bi tartıya çıktım 79.Sonra başladım spora 72 oldum.Fakat cenazemız oldu ve geşen giden hizmet derken o ara dıkkat edemedım.Ama normalde dıyetısyenle ve spor yapmadan zayıfladıgımda olan kılomun uzerıne alıodım bide.Spor yaptıgım ıcın 75.6 mı 9 mu çok hatırlamıorum .76. 6 ile başladım tekrar bugün 7. Günüm olucak.Saat 12 yi geçti.Her gün spor yaptım.Kasdan kilo cermemek için karbonhidrat agırlıklı besleniyorum.Sabah yumurta yıyemıorum çünkü her gun yıyınce alerjı yapıo.Geceden cevızı suya koyup içiorum.Cevızıde muzla yıyorum.Peynirle aram hiç iyi deil .1 veya 2 dilim kepek ekmeği zeytin yiyorum.Öğlen normal yedıgımden daha aza dusurdum.Hatta ceyrek dıyebılırım.Acıkınca elma yada leblebı yıyorum.Aksam brokolı karnıbahar,tavuk ,salata birazda balık yiyebilsem iyi olucak.Ayrıca soğan kürüde yapıorum.sogan kürünü genelde akşam yemegını yemeden içiorum.Sabah en faydalısı aslında ama sabah anca işe yetişiorum.Yemegımı yıyorum daha sonra başlıorum eliptikte tepinmeye.1 saat tepiniorum.Iyıde kalorı yakıorum.Bırazda hareket yapmaya calışıorum.plank vs.6 günde 75.6 kilodan 73. 6 ya düştüm.kızlar lütfen teşvık edelım bırbırımızı.Hafıf yaşamak ıstıorum bende.Ha bu arada hamburgeri çok özledim:(

Sevgili diyet yapmaya kararlı doğum kilolarından kurtulmak isteyen taze anneler... Hazır Mıyız? İlk olarak akşam yemeğinde ekmek yememe kararı aldım nokta. İkinci olarak en geç 7 de yiyorum bunu yapmak çok da zor değil . Üçüncü olarak no spor . Spor mpor yok arkadaşım çünkü nefret ediyorum spor yapmaktan isteyenlere de Leslie tavsiye ederim malum çocuklar yüzünden evden çıkmak zor oluyor .

Ve tabi son olarak yatmadan yarım saat önce Üç kaşık yogurt ceyrek limon suyu, pul biber ve isteğe bağlı olarak zerdeçal ekleyerek karışımı hazırlayıp en az iki hafta kesintisiz devam ediyoruz . Gün boyu sık sık su içiyoruz .

Çok kilolu değilim ama yaz geliyor ve orantısız bir göbeğim var .

Başlangıç kilom 60.7 (24.01.2019)
Ayran detoksu ile iki gün 58.9 (26.01.2019)

Şuan dediklerimi yapıp haftaya tartılcam
Ayran detoksu nasil yaptin anlatirmisin canm

Ayran detoksu nasil yaptin anlatirmisin canm
Mercimek nohut ve bulgur haşlıyorsu ayrı ayrı.
Sonra bi litre ayranın içine üç yemek kaşığı koyuyorsun hepsinden

Sabah normal diyet kahvaltı

Sonra da üç saat arayla en son akşam 9 a kadar bi kase bu çorbadan içiyorsun .

80 kilo üstüyle ayda iki
Altıysan ayda bi kere iki gün boyunca yapabilirsin.

Sadece iki gün yapılıyor

Merhaba arkadaşlar bugün ben de başladım az önce yedim 4 kaşık yoğurt yarım limon ve 1 çay kaşığı pul biber karışımını yemeklerimi zaten en gec 6 da yiyorum önemli olan 6 dan sonra çay keyfi yaparken yanında tatlı birseyler aramamak 62.3 kiloyum hedefim 58 herkese azimli günler diliyorum. Umarım birlikte basaririz.

Eliptik aletim kırıldı kızlar.Bugün 15. Günümdü.Evren bana karşı sanırım.

Merhaba nasıl gidiyor hanımlar bugün 2
Günümdü yarın sabah tartilacagim 2 günde 1 tartilirim size sonucu yazarım

Sabah 73 kiloydum eliptık aletım kırıldıgı için yuruyus yolunda yurudum.Kızlar eliptık aletı berde yaptırabılırım?

Eliptık aletım kırıldıgı ıcın yuruyuse cıkıorum kızlar.73 gösterio tartı hala.Belkide yemeklerımı daha cok kucultmelıyım.Sızlerde durumlar nasıl?

Ben devam ediyorum 61.9 um ama adet dönemim yeni bitti haliyle onun etkisi de vardır 500 gram gitti gözüküyor ağırlıkta gitmese bile yağ yakiyordur umarim

Merhaba hanımlar salı başlamıştım perşembe günü günümüz vardı haliyle yedim Cmt günü de arkadaşlarla dışarda yemekteydik bugün tam 1 hafta oldu ve ben 62.4 ten 61.5 e düştüm 900 gram gitmiş bakalım 2 haftanın sonunda nasıl olacağım.

72. 3 düm sabah kızlar.İnşallah kurtulucaz bu yüklerden.Resmen insana yük.Vallaha bu zamana kadar çok yemek yedim hiç bir fayda görmedim.

Back