- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
- Konu Sahibi renklisemsiye
Eliptik bisiklet almıştım.O zamanlar bi tartıya çıktım 79.Sonra başladım spora 72 oldum.Fakat cenazemız oldu ve geşen giden hizmet derken o ara dıkkat edemedım.Ama normalde dıyetısyenle ve spor yapmadan zayıfladıgımda olan kılomun uzerıne alıodım bide.Spor yaptıgım ıcın 75.6 mı 9 mu çok hatırlamıorum .76. 6 ile başladım tekrar bugün 7. Günüm olucak.Saat 12 yi geçti.Her gün spor yaptım.Kasdan kilo cermemek için karbonhidrat agırlıklı besleniyorum.Sabah yumurta yıyemıorum çünkü her gun yıyınce alerjı yapıo.Geceden cevızı suya koyup içiorum.Cevızıde muzla yıyorum.Peynirle aram hiç iyi deil .1 veya 2 dilim kepek ekmeği zeytin yiyorum.Öğlen normal yedıgımden daha aza dusurdum.Hatta ceyrek dıyebılırım.Acıkınca elma yada leblebı yıyorum.Aksam brokolı karnıbahar,tavuk ,salata birazda balık yiyebilsem iyi olucak.Ayrıca soğan kürüde yapıorum.sogan kürünü genelde akşam yemegını yemeden içiorum.Sabah en faydalısı aslında ama sabah anca işe yetişiorum.Yemegımı yıyorum daha sonra başlıorum eliptikte tepinmeye.1 saat tepiniorum.Iyıde kalorı yakıorum.Bırazda hareket yapmaya calışıorum.plank vs.6 günde 75.6 kilodan 73. 6 ya düştüm.kızlar lütfen teşvık edelım bırbırımızı.Hafıf yaşamak ıstıorum bende.Ha bu arada hamburgeri çok özledimEvet ev sahibi geldi hanıııımmm...
Hatunlar ben 25 ocakta başladım bu küre ek olarak altıdan sonra yememeye özen gösterdim Tatlıyı çıkardım ve akşam yemeğinde ekmek yemedim
Sabahları da ılık limonlu su içtim
60.7 ile başladım(25.01.2019)
57.1 şuan (09.02.2019)
3.600 vermişim .. Tabiki spor yok hayatımda olsa daha çok gider eminim .
Bol su içiyorum bir de .. şekersiz Türk kahvesi de içiyorum kalorisiz ve güzel
Hepimize bol eksiler