- 15 Eylül 2022
- 1.775
- 861
-
- Konu Sahibi Anaymbenana
Ne olursunuz bebeğim için dua edin..canını gözlerimin önünde yaktılar yavrumun kafasından iki defa damar yolu açmaya çalıştılar sırma gibi saçları vardı kestiler..yarım saate yakın ağladı bebeğim..o ağladıkça ben kahroldum yetmedi damar yolunu bulamadılar.. ne olur dua edin sizden çok bişey istemiyorum yer gök dua ile derler yalvarırım dua edin mübarek ramazan ayındayız ne olur
Daha doğum yapalı 5 gün oldu kendim sezeryanlıyım.. maalesef hamile iken geçirdiğim ağır idrar yolu enfeksiyonu ve kullandığım antibiyotik bebeğimin ciğerine zarar vermiş bu şekilde ciğerinden rahatsız olan bebeklerde de maalesef emdiği süt veya kustuğu ciğerine kaçıyormuş bizimde öyle oldu malesefÇok çok geçmiş olsun canım. İnşallah Rabbim tez elden şifasını verir yavrunun da hemen kavuşursun. Ne kadarlık hastalığı neydi merak ettim.
Amiinm allahım sizden de razı olsun inşallahçok geçmiş olsun RABBİM BEBENE ŞİFA VERSİN
Aminnn allahım sizden de razı olsun inşallahÇok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
ALLAHİNNİZNİYLE İYİ OLACAK BEBEGİNAmiinm allahım sizden de razı olsun inşallah
İnşallah kurban olduğum rabbim bir an önce şifamızı versin inşallah sadece benim bebeğime değil yoğun bakımda yatan ağlayan çok bebek var rabbim hepsini anasına babasına bağışlasın inşallahALLAHİNNİZNİYLE İYİ OLACAK BEBEGİNÇOK.ÇOK.DUA EDELİM
AMİN RABBİM ORDA OLAN TUM BEBEKLERE ŞİFA VERSİN.BEN BEBEKLERE DAYANAMİYORUM AGALAYA AGLAYA DUA ETDİM BEBENEİnşallah kurban olduğum rabbim bir an önce şifamızı versin inşallah sadece benim bebeğime değil yoğun bakımda yatan ağlayan çok bebek var rabbim hepsini anasına babasına bağışlasın inşallahinanın akşamdan beri ağlamaktan helak oldum az önce emzirmek için girdim kafasından açmışlardı damar yolunu gözünün kenarını morartmışlar canını acıtmaktan çok korktum yatıramadım,emzirmek için kucağımda zor tuttum allahım yardımcımız olsun inşallah
İnşallah kurban olduğum rabbim bir an önce şifamızı versin inşallah sadece benim bebeğime değil yoğun bakımda yatan ağlayan çok bebek var rabbim hepsini anasına babasına bağışlasın inşallahinanın akşamdan beri ağlamaktan helak oldum az önce emzirmek için girdim kafasından açmışlardı damar yolunu gözünün kenarını morartmışlar canını acıtmaktan çok korktum yatıramadım,emzirmek için kucağımda zor tuttum allahım yardımcımız olsun inşallah
Üzülme canım inşallah iyileşecek ve sağlıklı şekilde kucağına alacaksın inanıyorumDaha doğum yapalı 5 gün oldu kendim sezeryanlıyım.. maalesef hamile iken geçirdiğim ağır idrar yolu enfeksiyonu ve kullandığım antibiyotik bebeğimin ciğerine zarar vermiş bu şekilde ciğerinden rahatsız olan bebeklerde de maalesef emdiği süt veya kustuğu ciğerine kaçıyormuş bizimde öyle oldu malesef
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallahNe olursunuz bebeğim için dua edin..canını gözlerimin önünde yaktılar yavrumun kafasından iki defa damar yolu açmaya çalıştılar sırma gibi saçları vardı kestiler..yarım saate yakın ağladı bebeğim..o ağladıkça ben kahroldum yetmedi damar yolunu bulamadılar.. ne olur dua edin sizden çok bişey istemiyorum yer gök dua ile derler yalvarırım dua edin mübarek ramazan ayındayız ne olur
Oy yavrumNe olursunuz bebeğim için dua edin..canını gözlerimin önünde yaktılar yavrumun kafasından iki defa damar yolu açmaya çalıştılar sırma gibi saçları vardı kestiler..yarım saate yakın ağladı bebeğim..o ağladıkça ben kahroldum yetmedi damar yolunu bulamadılar.. ne olur dua edin sizden çok bişey istemiyorum yer gök dua ile derler yalvarırım dua edin mübarek ramazan ayındayız ne olur