- 3 Ağustos 2019
- 2.170
- 5.153
- 158
- 39
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
50 tane aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa CiddimisınKızlar bebek vefat etmiş![]()
Evet şimdi haber geldi. Çok kötü oldum bende. Rabbim sabır versin annesine babasınaYaaa Ciddimisıncok kotu oldum suan Allah aılesıne sabır versın
![]()
Amin aminAllah'ım Allah'ım kimseye yaşatma bu acıyı, annesine babasına sabır ver
Günahsız meleğim benimKızlar bebek vefat etmiş![]()
Amin amin çok zorGünahsız meleğim benimRabbim ailesine sabır versin İnşallah
![]()
Neyi vardı cnmKızlar bebek vefat etmiş![]()
Müsait değilim canım Allah şifa versin yavrucugaKızlar bebek maalesef vefat etmiş
Konu açayım daha çok okunur diye düşündüm. Gerçekten çok çok üzüldüm. Evlat acısı yaşatmasın Rabbim.
Bir bebeğimiz var doğdu doğalı yoğun bakımda. hayati riski çok yüksek. Fatiha dağıtıyor annesi şifası için. Okuyabildiğiniz kadar okuyup sayı verirseniz çok mutlu olurum.
Kalbinde sorun varmış canım yaNeyi vardı cnmkızım meleğim geldi aklima ben anne karnında kaybettim, şimdi annesi ne kötüdür Rabbim sabır versin
![]()
Evlat acısı en büyük imtihannNeyi vardı cnmkızım meleğim geldi aklima ben anne karnında kaybettim, şimdi annesi ne kötüdür Rabbim sabır versin
![]()
Ya gerçekten mi yüzünü görüp kaybetmek kokusunu alıp kaybetmek ne zordur.. Rabbim asıl sana sabır versinEvlat acısı en büyük imtihannbende doğduktan sonra kaybettim oğlumu.. Rabbim cennetinde kavuştursun bizleri İnsallah
sabırlar versin size de.