Merhaba arkadaşlar yaşım 28 evli ve 2 kız çocuğum var çocukluktan belli ufak tefek takıntıları olan birisiyim fakat iki ay önce kayınbabamı beyin tümöründen kaybettik ne olduysa ben de ondan sonra başladı sürekli en ufak baş ağrısında bende de tümör var mı acaba diye başlayan süreç ufak bir üşütme ile başlayan göğüskası ağrısını kalp krizi geçiriyor sanmamla zirveye çıktı sonrası bende tüm film koptu sürekli kalp krizi geçiriyorum ölüyorum gidiyorum hastanede bana kim bakacak çocuklarımı özlerim ben sefil olacağız hepimiz bu süreçte çocuklarım eşim ben ölünce ne yapacak diye korkular yaşamaya başladım ve hastaneye gitmeye korktum bu süreçte. gittiğimde teşhis koyulacak kötü bir şeyler duyacağım diye sonrasında arkadaşların telkini ile cesaretlenmesi ile kardiyolojiden sıra aldım EKG ve eko ile bakıldıktan sonra bir şeyim olmadığı söylendi fakat tatmin olmadım o zaman kalbimde bir şey yoksa demek ki akciğer imde var akciğer kanseri miyim sürekli karnımda gaz sıkışmaları mide agrilari ishal olma durumları ile süreç baş edilmez bir durum aldı hocaya gittim okundum aşırı vesvese var at dedi sonra piskologa başladım 2 seans gittim devam edeceğim ama fayda göremedim çok annen baban nasıl biri sizi tanıyalım gibi sorularla geçti 2 seans ve her geçen gün fiziksel olarak ağrılarım oluyor özellikle sırt ve bel ağrısı karın ağrısı gibi şeyler oluyor yatağımı bile değiştirdim en rahat kaliteli yataklardan aldım yine faydası olmuyor, sitede bu konuyla ilgili daha önce yazanlar olmuş onları okuyup biraz destek gördüm fakat nasıl yendiklerini yazan olmamış veya yenen varmı bilmiyorum biraz düşününce benim bileyim yok herkeste var psikolojik diyorum bazen de ya psikolojik değilde gerçekten hastaysam diyorum ama hastaneye gidip kötü teşhis alacağım diye gidemiyorum hayat bitti sanki tüm günüm sanki son günüm gibi geçiyor çocuklarımı sevemiyorum resmen alışmasınlar ölüp gidince zor gelmesin gibi korkular geliyor içime ne olur yardımcı olun nasıl çıkacağız bu çukurdan dimi bütün bi insanım namaz kılıyorum dualar ediyorum bazen rahatlama geliyor ama çok kısa sürüyor yemeden içmeden kesildim son bir ayda 5 kg verdim sadece güçten düşmeyim diye zorla yemek yemeye çalışıyorum Allah rızası için bi dertleşelim bi çözümü varsa paylaşalım çok kişi var heralde bu durumda…