yoga buddysi arıyorum

vivamedusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
1.897
2.401
Kızlar kızlar,

Düzenli yogaya başlayacğım bazen motivasyonumu kaybedip on gün matı açmıyorum bazen bir hafta boyu her gün yapabiliyorum düzenli olarak yoga yapacak karşılıklı motivasyon kaynağı olmalık arkadaş arıyorum kendime. Var mı benim gibi bir arayış içinde olan?

Kızlar kızlar,

Düzenli yogaya başlayacğım bazen motivasyonumu kaybedip on gün matı açmıyorum bazen bir hafta boyu her gün yapabiliyorum düzenli olarak yoga yapacak karşılıklı motivasyon kaynağı olmalık arkadaş arıyorum kendime. Var mı benim gibi bir arayış içinde olan?
ne zamandır yoga yapıyorsun ?
bende br arayış içindeyim şehrimde yoga eğitimi veren çok az yer var daha doğrusu şöyle 4 5 yer var ama ben yıllardır bu işin içinde olan birin arıyorum . bulana kadar belli ayinleri evde yapmak istiyorum. hazirandan beri tibet yogası yapıyorum. ara ara bırakıyorum tabi

4 yıldır yapıyorum ama çok düzensiz. Bazen bir ay boyu gün aşırı yapıyorum bazen 3 hafta boyunca yapamıyorum falan. Bir de işin saçmalığı yoğun olduğum zamanlar düzenli yapıyorum okul zamanı özellikle sınavlara yakın at gibi yorulsam da 20 dk bir yoga pilates yaparım. Ama 2 ay evden çıkmasam 2 kere oturup yapamam. O yüzden motivasyon lazım. Sen ne zamandır yapıyorsun?

4 yıldır yapıyorum ama çok düzensiz. Bazen bir ay boyu gün aşırı yapıyorum bazen 3 hafta boyunca yapamıyorum falan. Bir de işin saçmalığı yoğun olduğum zamanlar düzenli yapıyorum okul zamanı özellikle sınavlara yakın at gibi yorulsam da 20 dk bir yoga pilates yaparım. Ama 2 ay evden çıkmasam 2 kere oturup yapamam. O yüzden motivasyon lazım. Sen ne zamandır yapıyorsun?
Çok yeniyim daha başlangıç seviyesinde :) .
Tibet yogası ile başladım haziran ayında kısa sürelerde bıraktım. Sonra youtubede birkaç video buldum onlar daha çok keyif verdi tibet ile videolara devam ettim. Başarabilirsem bugün tekrar başlama planım var. Platesi de uzun zamandır yapıyorum ebru şallı tv programı yaptığı dönem de tanıştım kısa süre salona gittim şimdi de evde yapıyorum.

X