Başarı sıralaması kötü, nitelikli bir yer çok zor. Ama özel üniversite ile maddi durum iyiyse tercih edilebilir. Muhtemelen mezuna kalsa çok bir değişiklik olmaz. Eğer sınav öncesi büyük bir olay yaşamadı ise hastalık ölüm gibiArkadaşlar konu oğlum. Kötü bekliyordum ama bu çok mu kötü. Tabloyu göstereyim dizede. Sizce varmı yapabilecek bir şey, aranızda anlayan vardır belki.
Umarım linç yemem ama ilk 100bin dışında kalanların üniversite okumasındansa meslek edinmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Bugün bi otomatik şanzıman ustası bulmak o kadar zor ki, varolanlar deli gibi para kazanıyor mesela. 1 milyonla üniversite okuyacağına usta olsun yaniMezuna kalsa da bu sıralamadan sonra ne kadar yükselebilir ki? Bence de her çocuk okumak zorunda değil. Yeni açılan adı sanı olmayan bir okulun binlerce işsiz mezunundan olacağına çıraklık yaparak bir meslek edinmesi çok daha doğru.
Kesinlikle öyle.Umarım linç yemem ama ilk 100bin dışında kalanların üniversite okumasındansa meslek edinmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Bugün bi otomatik şanzıman ustası bulmak o kadar zor ki, varolanlar deli gibi para kazanıyor mesela. 1 milyonla üniversite okuyacağına usta olsun yani
Aa anladim, bizim dönemde direkt oldugu gibi ekleniyordu. O halde etkisi cok azmis diploma notunun. Simdi tavan ve taban puanlar nasil, benim yegenimde bu sene girdi, oldukca parlak bir ogrencidir, o da sinav cok zor diyordu.Yok, kırılmamış hali bu. Diploma notunu 0,6 ile çarpıyorsun.
1.9 milyon sıralama yapmış bir daha hazırlansın. Eften puften 2 yıllık mezunu olmaktan iyidir.Arkadaşlar konu oğlum. Kötü bekliyordum ama bu çok mu kötü. Tabloyu göstereyim dizede. Sizce varmı yapabilecek bir şey, aranızda anlayan vardır belki.
Bizden de sınava giren vardı. Matematikte zorlanmıştı. Puanını görmedim ama sıralaması fena değil. EA'da ilk 5.000lerde diyeyim.Aa anladim, bizim dönemde direkt oldugu gibi ekleniyordu. O halde etkisi cok azmis diploma notunun. Simdi tavan ve taban puanlar nasil, benim yegenimde bu sene girdi, oldukca parlak bir ogrencidir, o da sinav cok zor diyordu.
Bizim oglan sayisalci, simdi konustum annesiyle beklediginden dusuk gelmis siralamasi, ama istedigi muhendisliklerden 1-2 tanesi haric hepsi tutuyormus. Valla su sinav mereti bizi yedi, bizden oncekileri de yedi, artik bitsin yazik bu cocuklara.Bizden de sınava giren vardı. Matematikte zorlanmıştı. Puanını görmedim ama sıralaması fena değil. EA'da ilk 5.000lerde diyeyim.
2 yıllık sağlık bölümleri bile gelmez,benim yeğenimin siralamisi daha iyi araştırdığım kadarı ile ona bile gelmiyorÖyle bildiğiniz bir meslek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?