- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- Konu Sahibi askrhpozitif
Aomine Daiki canim bak böyle bi topik varmis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim.olur cumadan cumayı baz alalım o zaman
suan 1. sevıyede 2 ogun besleneceksın yasaklı seyler yemeyeceksın sıvı kurallına dıkkat edeceksın 40 gun sonra 2.sevıye gecılecek bence once bırıncı sevıyeyı ıcıne sındır ve basla canımBen tam kavrayamadim ama face teki paylasimlari bukdukca okuyorum :))
Damarlarina girmis bir kereBen tam kavrayamadim ama face teki paylasimlari bukdukca okuyorum :))
meyve kısın daha cok zorluyor sanırım ya karpuz cılek kıraz erık kavun kayısı btun sevılen meyveler bu zamandaDamarlarina girmis bir kere
Artik istesen de birakamazsin.
Kendime ayri yemek hazirlama derdi pek yok benim.
Ama ortadaki ivir ziviri yememe fikri zor. Meyve yememek zor.
Meyve yememeye çalışırım pek yemiyorum zaten çok çok canım istemedikceDamarlarina girmis bir kere
Artik istesen de birakamazsin.
Kendime ayri yemek hazirlama derdi pek yok benim.
Ama ortadaki ivir ziviri yememe fikri zor. Meyve yememek zor.
Maşallah profilin de gördüm çok iyi vermişsin dilediğin kiloya eriş inşallah :))meyve kısın daha cok zorluyor sanırım ya karpuz cılek kıraz erık kavun kayısı btun sevılen meyveler bu zamanda
ılk zamanlar su kuralı baya bır zorluyor ama alısıyorsun daha sonraMeyve yememeye çalışırım pek yemiyorum zaten çok çok canım istemedikce
Sadece yemek sonrası iki saat su biraz zor geldi bana ben yemek üstüne en az 2 bardak su içerim
tesekkur ederım canım ınsallah hepımız ulasırız hedef kılolarımızaMaşallah profilin de gördüm çok iyi vermişsin dilediğin kiloya eriş inşallah :))
tahını ahmet apa kılo vermek ısteyenlere onermıyor kılosunu korumak ısteyenler tuketebılır dıyorSabah klasik turk kahvaltisi
Sınırsız yumurta,(ister haslama, ister menemen, ister tavada)
Zeytin
Peynir
Yesillik
Sebzeler(domates,salatalik, biber)
çiğ kuruyemis
Tahin
Aksam
Köfte, balik, tavuk, sakatat(ciger) sınırsız
Bulgur pilavi sinirsiz
Sebze yemeği
Kabak, biber, patlican dolMA bulgurla olabilir.
Salata
Yasaklar
Patates, pirinc, karisik sebze kizartmasi, karniyarik kizartarak yasak. Recel, bal, hazir gida yasak. Ekmek, seker, mercimek unu, nohut unu yasak
Okudukça ağzım sulandıSabah klasik turk kahvaltisi
Sınırsız yumurta,(ister haslama, ister menemen, ister tavada)
Zeytin
Peynir
Yesillik
Sebzeler(domates,salatalik, biber)
çiğ kuruyemis
Tahin
Aksam
Köfte, balik, tavuk, sakatat(ciger) sınırsız
Bulgur pilavi sinirsiz
Sebze yemeği
Nohut, kuru fasulye, bamya,
Kabak, biber, patlican dolMA bulgurla olabilir.
Salata
Yasaklar
Patates, pirinc, karisik sebze kizartmasi, karniyarik kizartarak yasak. Recel, bal, hazir gida yasak. Ekmek, seker, mercimek unu, nohut unu yasak
Mantıklı zaten cok kalorilitahını ahmet apa kılo vermek ısteyenlere onermıyor kılosunu korumak ısteyenler tuketebılır dıyor
onuda hedefe ulasınca yerız artıkMantıklı zaten cok kalorili
Dukan gibi girip çıkıp yesek ne olurduOkudukça ağzım sulandı
Kacamak niyetine biraz tirtiklarim belkionuda hedefe ulasınca yerız artık
bı nevı ıf yaptırıyor ve aclık oruclarına hazırlıyor canım 36 saatlık acıklık orucları 3 gunluk aclık orucları falan var ılerıkı sevıyelerdeDukan gibi girip çıkıp yesek ne olurdu
Aralardaki bekleme suresi ıstırap gibi
tam olarak bılmıyorum canım ama paketlı urunlerde yasak apaya gore bır arastırayım bakalımKacamak niyetine biraz tirtiklarim belki
40 günü bozmaz ne de olsa.
Kakao yasak mi canim