Yitik sifa ile seviyeler(Açlık oruçları Başlangıç :16 Kasım bu sefer son🤦)

Maşallah yok be ben herşeyi yemekten yanayım sonra dayanamıyor insan saldırmaya geçiyor en iyi.yol.bildigin yol.

Canım bunda amaç zayıflamak değil zaten organ temizliği yapıyorsun sağlık için yapılıyor. Şeker tansiyon kireçlenme varis vs gibi pek çok hastalığı tedavi ettiğini söylüyorlar. Yani yapanlar da bu şekilde rapor veriyor hep. Ama bende o kadar iradeli değilim yapamam hele 8. seviyede hiç hayvansal gıda ve tuz olmadan besleniliyor ki onu hiç yapamam.

Canım bunda amaç zayıflamak değil zaten organ temizliği yapıyorsun sağlık için yapılıyor. Şeker tansiyon kireçlenme varis vs gibi pek çok hastalığı tedavi ettiğini söylüyorlar. Yani yapanlar da bu şekilde rapor veriyor hep. Ama bende o kadar iradeli değilim yapamam hele 8. seviyede hiç hayvansal gıda ve tuz olmadan besleniliyor ki onu hiç yapamam.
Sımdılık oralarda bana cok zor geliyor ama gitti yere kadar gıdıcem en azından karaciğer temızlıgını yapabilsem super olur

Sımdılık oralarda bana cok zor geliyor ama gitti yere kadar gıdıcem en azından karaciğer temızlıgını yapabilsem super olur

Aynen canım karaciğer temizliğine bende bi niyetlenmiştim ama düşündüm de ben wc problemi için bile 1 kaşık yağı içemedim öğürdüm durdum. Bardak bardak yağı asla içemem kesin çıkarırım:kusmuk: oraya kadar gelip yağı içemedikten sonra da bi anlamı yok bence:KK43:

Direk aclık zorlamayacak mı sizi
Yok daha önce yapmışlığım var ilk yapışımda 10 güne niyet edip 5.gün çıkmak zorunda kalmıştım meğer her 3 güne bir lavman yapıp bağırsak boşaltılması gerekiyormuş ben onu atlamışım doğal olarak o zaman çok bitkin düştüm ama artık bilinçliyim bakalım tekrar yapacağım ☘

Aynen canım karaciğer temizliğine bende bi niyetlenmiştim ama düşündüm de ben wc problemi için bile 1 kaşık yağı içemedim öğürdüm durdum. Bardak bardak yağı asla içemem kesin çıkarırım:kusmuk: oraya kadar gelip yağı içemedikten sonra da bi anlamı yok bence:KK43:
Bir oraya kadar geleyım de yapamazsam saglık olsun ya suan oralar bana hayal gıbı geliyor ilk hedef seviye 1 40 gunu tamamlayalım 🙈

Yok daha önce yapmışlığım var ilk yapışımda 10 güne niyet edip 5.gün çıkmak zorunda kalmıştım meğer her 3 güne bir lavman yapıp bağırsak boşaltılması gerekiyormuş ben onu atlamışım doğal olarak o zaman çok bitkin düştüm ama artık bilinçliyim bakalım tekrar yapacağım ☘
Anladim valla helal olsun canım bizde haberdar et gıdısattan merak ettim nasıl gececek 10 gun 36 saat baya zorladı beni

Bak canım ne buldum yutmadıgın surece tadına bakabilirmısın Gulumse24 Gulumse24
Screenshot_20200531-233451~2.png

Bak canım ne buldum yutmadıgın surece tadına bakabilirmısın Gulumse24 Gulumse24 Eki Görüntüle 2642723
Ama ben yuttum bilmiyordum bilseydim yutmazdim bu benim için sıkıntı oldu işte ama ben diyette bulgur ve pirinci kesmiştim dün başladım diye akşama bulgur yedim beni felaket sisirdi şuan soda içiyorum bugün yine sisirdi safra kesem olmadığı.icin.sindiremiyorum.sanirim sabah klasik kahvaltı 1 dilim ekmek.yiyordum akşamları ekmek aramiyordum mezun olduktan sonra 2 kilo aldim dün yine.diyete başladım.ama.kendimi.durduramiyorum.hic.doymuyorum.surekli.birsey.yemek.istiyorum.bu durumda.bu seviyeye.hic.uyamam.malesef.ama.hazir.hissettigimde.gelicem.canim.soz daha yolum uzun 10 kilo vermem.lazim

X