- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
- Konu Sahibi askrhpozitif
Çok şükür canım sağlık problemim yok ama.dedigim.gibi.ben yapamam gibi geliyor dün teyit etmiş oldumCok fazla hastalıklarından kurtulanlar var ama cok cazip geliyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım sağlık problemim yok ama.dedigim.gibi.ben yapamam gibi geliyor dün teyit etmiş oldumCok fazla hastalıklarından kurtulanlar var ama cok cazip geliyor bana
Maşallah yok be ben herşeyi yemekten yanayım sonra dayanamıyor insan saldırmaya geçiyor en iyi.yol.bildigin yol.
Kandıramıcaz seni anlasılanÇok şükür canım sağlık problemim yok ama.dedigim.gibi.ben yapamam gibi geliyor dün teyit etmiş oldum
Sımdılık oralarda bana cok zor geliyor ama gitti yere kadar gıdıcem en azından karaciğer temızlıgını yapabilsem super olurCanım bunda amaç zayıflamak değil zaten organ temizliği yapıyorsun sağlık için yapılıyor. Şeker tansiyon kireçlenme varis vs gibi pek çok hastalığı tedavi ettiğini söylüyorlar. Yani yapanlar da bu şekilde rapor veriyor hep. Ama bende o kadar iradeli değilim yapamam hele 8. seviyede hiç hayvansal gıda ve tuz olmadan besleniliyor ki onu hiç yapamam.
Direk aclık zorlamayacak mı siziBen de Bu Akşam saat 7 de yemeyi bıraktım niyetimi ettim sahurda da İngiliz tuzu içip 10 günlük açlığa gireceğim İnşaAllah
Sımdılık oralarda bana cok zor geliyor ama gitti yere kadar gıdıcem en azından karaciğer temızlıgını yapabilsem super olur
Yok daha önce yapmışlığım var ilk yapışımda 10 güne niyet edip 5.gün çıkmak zorunda kalmıştım meğer her 3 güne bir lavman yapıp bağırsak boşaltılması gerekiyormuş ben onu atlamışım doğal olarak o zaman çok bitkin düştüm ama artık bilinçliyim bakalım tekrar yapacağım ☘Direk aclık zorlamayacak mı sizi
Bir oraya kadar geleyım de yapamazsam saglık olsun ya suan oralar bana hayal gıbı geliyor ilk hedef seviye 1 40 gunu tamamlayalımAynen canım karaciğer temizliğine bende bi niyetlenmiştim ama düşündüm de ben wc problemi için bile 1 kaşık yağı içemedim öğürdüm durdum. Bardak bardak yağı asla içemem kesin çıkarırım oraya kadar gelip yağı içemedikten sonra da bi anlamı yok bence
Anladim valla helal olsun canım bizde haberdar et gıdısattan merak ettim nasıl gececek 10 gun 36 saat baya zorladı beniYok daha önce yapmışlığım var ilk yapışımda 10 güne niyet edip 5.gün çıkmak zorunda kalmıştım meğer her 3 güne bir lavman yapıp bağırsak boşaltılması gerekiyormuş ben onu atlamışım doğal olarak o zaman çok bitkin düştüm ama artık bilinçliyim bakalım tekrar yapacağım ☘
madamhd kac kilo ile basladın sevıyeye
Baya ıyı vermıssın canım sımdı kacla basladın peki ben yarın tartılıcam bakalım bu sefer ne kadar gidecek13 martta 81 ile başladım. Ben 19. günde bozdum ama sonra aynı şekilde beslenmeye devam ettim ramazana girerken 74 kiloydum. Yani 40 günde 7 kilo verdim bence gayet iyi.
Baya ıyı vermıssın canım sımdı kacla basladın peki ben yarın tartılıcam bakalım bu sefer ne kadar gidecek
Hımm anladım canım kilolarımız aynıymıs 71.5 de benimCuma günü 71.4 tüm sonra tartılmadım. Aslında tam olarak seviye 1 e de uyamam sanırım çünkü kahvaltılarıma meyve de eklemeyi düşünüyorum. Yaz meyvelerini çoookkk seviyorum da
Ederim canımAnladim valla helal olsun canım bizde haberdar et gıdısattan merak ettim nasıl gececek 10 gun 36 saat baya zorladı beni
Insallah o seviyelere gelebilirızde bizde yaparız valla masallah tebrik edıyorumEderim canım
ilk gün her zaman en zoru .. sonra alışıyorsun
Ama ben yuttum bilmiyordum bilseydim yutmazdim bu benim için sıkıntı oldu işte ama ben diyette bulgur ve pirinci kesmiştim dün başladım diye akşama bulgur yedim beni felaket sisirdi şuan soda içiyorum bugün yine sisirdi safra kesem olmadığı.icin.sindiremiyorum.sanirim sabah klasik kahvaltı 1 dilim ekmek.yiyordum akşamları ekmek aramiyordum mezun olduktan sonra 2 kilo aldim dün yine.diyete başladım.ama.kendimi.durduramiyorum.hic.doymuyorum.surekli.birsey.yemek.istiyorum.bu durumda.bu seviyeye.hic.uyamam.malesef.ama.hazir.hissettigimde.gelicem.canim.soz daha yolum uzun 10 kilo vermem.lazim