- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
- Konu Sahibi askrhpozitif
Harika hayirli olsun canım inşallah hepsini yapar vucudunu arindirirsinBeennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika hayirli olsun canım inşallah hepsini yapar vucudunu arindirirsinBeennn
Ben hala kararsızım cnaim komşum da aklımı çelmeye çalışıyor beraber yapalım diyeBen istiyordum ama olmadi sen naptin
AA süper hadi inşallah hayırlısi ile kt ile sonlansinBeennn
Şuan kilo vermem iyi gidiyor apa yaparken baya zorlanıyordum kilo vermeyi tamamen bırakmaktan korkmuyorum arkadaş az önce yine yazdı niyetlendin mi diyeTesekkür ederim kizlar, 2.turuda tamamlarim insallah
Ask sen niye kararsizsin
Öyle bu tehlike varsa bulasma hic :)Şuan kilo vermem iyi gidiyor apa yaparken baya zorlanıyordum kilo vermeyi tamamen bırakmaktan korkmuyorum arkadaş az önce yine yazdı niyetlendin mi diye
Çok geç canım arkadasa soz verdim yarın niyetlenicem ben niyetlenmeyince oda niyetlenmedi bende tamam demek durumunda kaldimÖyle bu tehlike varsa bulasma hic :)
Hayirli olsun ozmn :)Çok geç canım arkadasa soz verdim yarın niyetlenicem ben niyetlenmeyince oda niyetlenmedi bende tamam demek durumunda kaldim
Amin inşallah bu sefer bari sonuna kadar gidebilirimHayirli olsun ozmn :)
Sağol canım etiketin için inceleyeyim hemen sen uyguluyor musun
Şuan yapmıyorum canım ilk sayfada detaylar var kafana takılan sor cevaplarimSağol canım etiketin için inceleyeyim hemen sen uyguluyor musun
Seviye 1 de ayran içmek yasak ama yoğurt yazmıyor canım onu yiyebilir miyim bir de çorbada salça ve yağ kullanabilir miyimŞuan yapmıyorum canım ilk sayfada detaylar var kafana takılan sor cevaplarim
Ben bunu görmemişim canım kusuruma bakma ayran yasak ama yoğurt yasak değil çorbada yağ ve salça serbest lakin yağ fazla olmayacak 8 seviyede salça problem diye hatırlıyorumSeviye 1 de ayran içmek yasak ama yoğurt yazmıyor canım onu yiyebilir miyim bir de çorbada salça ve yağ kullanabilir miyim
Allah a sukur iyi sen
Baslicam canım akşam niyetlenicem burda da kilo menü paylaşımi yaparimBaslayacak misin yarin ona gore bende baslayim
Elhamdülillah canım iyiyim ben deAllah a sukur iyi sen