- Konu Sahibi askrhpozitif
Günaydın musmutlu günlerimiz olsunGunaydın herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın musmutlu günlerimiz olsunGunaydın herkese
Bitki cayı ve tarcını kahve ile bastırabılırsın canım 2. Seviyede hurma incir var diye bende cok seviyordum seviyenin uzun halinde varda ama bu sefer cıkarmıskızlar bu regl öncesi tatlı isteğimizi napıcaz ya? ben alenen aş eriyorum ???? hurma bile yasak
Sabret canım serbest gune az kaldı sayılır martın 7 sinde serbest gun varnormalde apa diyeti değilde karbonhidratsız yaşadığım dönemde incir uyutması yapıyordum şekersiz yada hurma arası ceviz en fazla bitter çikolata ama şuan hersey yasak
yaa( bende 2.5 hafta hurmayı inciri bekledim ama bu versiyonda yok üzgünüm canımlarSabret canım serbest gune az kaldı sayılır martın 7 sinde serbest gun var
Bende canım 1. Seviyeyı kahve hurma incir hevesiyle tamamladımyaa( bende 2.5 hafta hurmayı inciri bekledim ama bu versiyonda yok üzgünüm canımlar
Bazen sistemden kaynaklı oluyor canım tekrar dene ıstersenresim yükledim ama çıkmıyor
Harikasın canım nasıl gidiyor pekı2. Günü devırdım bakalım
Super canım senin ıcın cok guzel motivasyon olmusturİyi geceler bugün gezmeye gittim gelen tebrikler çok hoştu kilo vermekle iyi bir şey çıkardım sanirim.kac senedir hiç bu kiloya inmemistim olley bee
ne mutlu sana canim omur boyu bu sevıye 9 u hayatımıza oturtabılsek ne guzelÇok çok teşekkür ederim Tebrikler işin bonusu oldu elhamdülillah sanki beslenmeyle ilgili bir puzzle vardı beynimde bu sistem eksik parçaydı ve tam yerine oturdu çok şükür başarıyoruz hep birlikte
Amin amin inşallah oraya gelince de kolay olsun böylene mutlu sana canim omur boyu bu sevıye 9 u hayatımıza oturtabılsek ne guzel
Harıka gıdıyor vallaha zaten bır cok seyı yemıyordum ben kılo vermemek ıcınde tahın kuruyemıs karısımı yapıyorum kahvaltıda güzel oluyor kılo kaybıda yok şükür sevdım ben yanıHarikasın canım nasıl gidiyor pekı
Amin canım benim ınsallahAmin amin inşallah oraya gelince de kolay olsun böyle
Cok sevındım valla canim harika o zaman her derde deva desene o zaman bu sistemHarıka gıdıyor vallaha zaten bır cok seyı yemıyordum ben kılo vermemek ıcınde tahın kuruyemıs karısımı yapıyorum kahvaltıda güzel oluyor kılo kaybıda yok şükür sevdım ben yanı