yırtma planlarınız var mı?

derin55

şükürrrr yarabbiimm!!!
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
8.222
9
48
merhaba kızlar!a.s.ben üniversite mezunu bir ev hanımıyım!arada düşünüyorum bundan ağır bir iş var mı acaba diye!:uhm:neyse ben şu anda sadece hayal kuruyorum bir iş kursam ne olurdu diye?!yani nasıl yırtabilirim?sizin yırtma planlarınız neler?paylaşalım mı?...

derincim ..topiğin hayırlı olsun ..a.s.
ama ben başlığı okuduğumda eyvahşutarafagitti derinimiin kafasını biri fena attırmış:1shok: herhal deli damarı kötü tutmuş bu sefersırnaşık şey ..yırtma planları yapıyo dedim CADIARZU..neysekikabuğunu yırtıyomuşsun ...:roflol::roflol::roflol:

canım hayal çokda nakit yok vakit yok ...ooooo ama ben bigün çerkez yemekleri yapan özel bir retoran açmak isterim ...yada ufak bi cafe ...içinde kitapların olduğu müzik kulaklıklarının olduğu değişik bişey ...benneyaptımkibelki bi gün olur ..inş hepimizin dulalarıda hayalleride gerçek olur...a.s.

bende yırtma planları yaparım sabahtan akşama kadar bi iş kurmakta önemli deil biyere girip çalışmak yeter bana ama nerdee gece oldumu benle birlikte planlarda uyuyup sabah uyanılar.. ama en azından iş yaparken duşunmesi bile gusel :1rolleyes:

kuusuum hoşgeldinnnna.s.!ay ilk sen geldin ya sevindim çok!yok kız o kadar kafayı sıyırmadım daha!a.s
boşver nakiti makiti kız :1rolleyes:hayal kuruyoruz işte!bak o kütüphane tarzı cafeyi bende düşünmüştüm güzel gerçekten de!....:lepi:

o zaman sende hoşgeldin aramıza aycacığım!...a.s.

bende bırını yırtcaz sandıydım sole ewıre cewırekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
neysekı hayattan yırtnaya calışıozmusuzz....
ben de kendı işyerımı acmak ıstıorum hep...kendı işimin patronu olmak...mesela sole ıı bı yemek şirketı havacılıkta ama...ucaklara cetrıng gıbım yani...sonra wazgecıp otekı hayalıme gecıorummm....
kendıme aıt sole guel bı tukkan...gıyım uzerıne farklı tarzlar gusel ama ucuz ole cokk pahalı deıl hani....CADIARZUsonra....
boswer dıorum algıydı wergıydı ne gerek war pıyango çıksın iisimi diorum sole ii para ama:jeyyar:zewk için çalışıım ...:lepirası senın burası benım gezıım tozıım...
en cokta bunu tutuorum galıba..ee hayattan yırtmanın en kolay en YIRTIK yolu bence...

Allaaam ya söz kıl olduklarımı söyleyecem size yırtacaz birlikte ama şimdilik piyango ve dünyayı gezme hayali çok güzela.s!bu gezme işini bende çok istiyommmmm!ooofff offf ya!....

Bende bir holdingin genel müdürü olsam .:lepi:
Mini etek ve ceket takımımı giysem,şöyle topuklu ayakkabılarımla toplantılara girdiğim zaman herkes Eda hanım,Eda hanım diye etrafımda dolansa.
Sonra holdingden çıkarken korumalar Hoşçakalın Efendim diyerek siyah jipimi getirseler. gamyoncuiremsu
Tam denizi gören bir villam olsa mesela ailemle beraber yaşadığım,eve geldikten sonra duşumu alıp üzerimi değiştirdikten sonra güzelce bir yemek yesem,daha sonra tv'nin karşısına geçip güzel bir film koysam ya da çalışma odamda kitap okusam. :1rolleyes:
Bazı geceler kokteyllere katılsam,eğlensem... :içelim:

Neyse yeter bu kadar.. laelaelaelaelae
Hehe kaydirigubbakcemile3 Hayal kurmak bedava. :smiley-cool:

eda hanımmmm süper valla :lepi:ama holding genel müdürlerinin başlarını kaşıyacak vakitleri olmuyo ya!zor iş!....:1no2:

ya boşver arkadaşım:jeyyar::jeyyar: namık kemali hep takdir etmimşidiralkisalkisalkis ..ne demiş üstat .hayalle yaşayanıda,yaşamayanıdayasakkelime

:roflol::roflol::roflol:zaten en büyük lüksümüz hayal gücümüz...

tövbe tövbe!CADIARZUbre zındık:mymeka::mymeka: nerden geldi şimdi namık kemal gece gece?!....sırnaşık şey

senağlamasenağlamane vuruyon ya parnak kadar çocuğagamyoncuiremsu

hem ben demiyom ki namık kemal diyo:dilcikar::dilcikar:

ne yapayım ..gece yarısından sonra azcuk insanın şeytanlığı tutiykötükedihüso:roflol::roflol::roflol:

bide kafam güzel annem izmir sohbetlerinde biraz kafayı bulduk da biz ...

o sohbetlere bende gelecem arada:içelim: kk bara takılıp sonra heyyttt ben geldim açıln diyerekten!dur bu gece kk barda takılıp takılıp sonra da size takılayım!....a.s

maalesef yırtamamış biri olaraktan ev ahalisini doyurup bulaşıkları makinaya atıp ortalıı toparlayıp gelebildim:roflol::roflol::roflol:
Eskiden toz pembe hayaller kurardım taaakiiii pembesinin gidip tozunun kaldığını öğrenene kadarkaydirigubbakcemile3 şimdi realist oldum sanırım taktik geliştirip işlerin yarısını eşime yıkarak yırtıyorumkaydirigubbakcemile3

tubacığım ya bu kadar da realist olma hayal kur yahu biraz:1rolleyes: düşün işte boğaza karşı bir yalı almak için neler yapabileceğini :uhm:mesela yatırım uzmanı olmak istiyorum de fisfisfisya da inşaat şirketim olsun kendi yalımı kendim yapayım de!kur bişeyler yahu sil o kafandaki tozları:dance: ama işlerin yarısını eşine yıkabilmek de büyük başarı tabi bak bu konuda seni tebrik ediyorum:hooray: ben hala çok başarısızım kocaya iş yaptırma konusunda!....:a015:

derinciğim topiğin hayırlı olsun sonunda buldum araken...benimde hayalim hep bir kreş sahibi olmak veya çocuk kıyafetleri satan bir mağazanın sahibi olmak yani hep çocuklara yönelik bir şey...belki ilerde olur bellimi olur biryerlerden para çıkarda ilerde bir gün zengin olursam açacağım kafaya koydum

hoşgeldin zehracığım!a.s.allaamm sen çocukları ne kadar çok seviyosun ya!gamyoncuiremsuo kadar çocukla uğraşmak çok zor ben benimkiyle uğraşamıyorum ya!:a015:inşallah gönlüne göre verir allah aç aç hem mağaza aç hem kreş aç bizim çocuklarda yararlanır hihoyyytben buralarda çok bulamıyorum aradığımı!....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…