Yipratilarak boşanmaya itiliyorum

Nasıl yani ??? Ben şok!!!
Ve halen düzelir ben onla yatarim mi diye düşünüyorsun .
Evlerden irak gitsin anasinin koynuna .
Boklu kurtlu herif
Cok iğrenç.

Kızmadım mücadele için gerekli hicbisey sahip değilim ailem arkamda durmadi asla gelme dediler.bi oda ev tutayım yardım edin dul lafını eder dediler.İs bulsan rahat bırakmazlar aylık geçimini bile saglayamazsin dediler.
Kadın sığınma da kaç gün kalabilirsin dediler.Ailemlede çok kavga ettim o sıralar zaten hamileymisim

34 yaşında kadınsınız. Bebeği dünyaya getirip çalışacak ve çocuğa Bakacaksınız. Madem bile isteye yaptınız... Temizlik yapsanız bile geçinir gidersiniz...

Nasıl yani ??? Ben şok!!!
Ve halen düzelir ben onla yatarim mi diye düşünüyorsun .
Evlerden irak gitsin anasinin koynuna .
Boklu kurtlu herif
Cok iğrenç.
Yataklarimiz ayrı bir süredir.Cinsel olarak değil ama duygusal bağ ve rahatlama için beni kendisi yanında istiyor yatakta.
Reddedince de zaten maddi şiddet başladı vs vs

Boksör kafamın arkasını vs hedef aldı her zaman sismesin diye buz koydu.Yalvardi ağladı sis gecene kadar ailem yüzünden oluyo diyerek.
Sonrada senin eline kozmu vereyim haklı çıkman için dedi dalga geçer gibi.
Kanitlayabildigim sonuncu oldu kolumdan tutup cekistirdiginde tüm parmaklarının izi çıktı derimi soydu.bacagima tekme attı onda dahi on gün sonra evi terkedince şikayetçi oldum
maddi şiddeti nasıl kanitliycam adamı uyaran eve erzak almadığını bilen tanıdık aile bile bulasmamak için şahitlik yapmıyor.Aglaeim yalvardım yalan soylemenize gerek yok sogruyu söyleyin tek dedim.

Yani Nisan ayinda açtığınız bir konu var
Cocugunuz yokmus henüz
Siz bile isteye bu adamdan çocuk yapmissiniz , aslında esinizin dedigi doğru kandırıp yapmissiniz ama kendinizi.
Hayır darp raporu nasıl aldırırım diye sorup bir de üzerine çocuk maşallah ya ne diyelim.

Bende hep boşanmayı istedim ama ailem sagolsun beni hep geri adım atmaya zorladılar.Bende ikinci ayda bitirip gitme taraftariydim.
Nasıl bı adami diğer sevgilileri için keşke onlar olsaydı pişmanım derken sevebilirsiniz ki ?
Katlanabilseydim ev arkadaşı gibi davranır yer icer yaşamımı devam ettirdim.Ben düzelsin istedim.Katlanamadim bunca aşağılamaya.

Çocuk için düşünmeliydin evet ama olmuş artık ne dersek diyelim geri alınamaz. Ailen arkanda olsun veya olmasın. Birsürü kadın hayata bir yerinden tutunuyor. Midem cidden bulandı bunları okurken ki sen yaşamışsın. Yazık değil mi sana kendine gelme vaktin gelmemiş mi sence? Toparlan dik dur ve boşa bu adamı. Köpek gibi nafakasını verecek. Böyle insanlara nafaka ödetmek yetmez ciddi bir cezası olmalı bu psikolojik şiddetin. Sen kendi değerini bilmezsen kimse bilmez. Ezik ezik davranman evladına da yapacağın en büyük kötülük olur.

Eğer eşimin dediği gibi her gördüğüme sussa sesimi cikarmasaydim bosanmayada calismazdi.Ama susamadim.

Eşinizin psikolojisinin iyi olmadığını söylüyorsunuz ama siz de sağlıklı bir psikoloji de değilsiniz.

Evlenirken ailenizi dinlediniz mi? Hayır, 34 yaşında koskoca kadın 7 ayda doğru dürüst tanımadığınız bir adamla ailenizin sizi uyarmasına rağmen evlendiniz, şimdi niye ailenizi dikkate alır oldunuz?

Siz boşanmak istemiyorsunuz, isteseydiniz çoktan bir işe girer hamile kalmamak için de elinizden geleni yapardınız, farkındasınız veya değilsiniz bilmiyorum ama ayrılmamak için önce ailenizi şimdi de bebeği öne süreceksiniz.

evlenmeden çalışmam demiştim halbuki,

Şiddetin miktarı sayısı olmaz, şiddet şiddettir. Hakimler bilir bir günde tekme tokat kimse eşine girişmez. Yanına kâr kaldıkça azıttığını anlarlar zaten. Sağlam tazminat alırsınız. Sadece bu son yaşadığınız bile boşanma sebebi. Sağlıklı düşünemiyorsunuz, geliriniz yoksa barodan avukat talep edin. Bu gidişle büyük hak kaybına uğrayacaksınız belli o.

Bu denli dediğinize göre ediyormuş işte. Kusura bakmayın ama hiç iyimser olamayacağım. Adam düzelsin modundasınız. Düzelicem gel dese koşacaksınız, adım kadar eminim. Bu kadar mı yoksunuz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…