A
alyazma
Ziyaretçi
- Konu Sahibi alyazma
kızlar daha önce yazılarımı okuyanlar bilir ama yazayım 18 yaşında evlendim eşimle severek evlendik eşimin ailesi karşı çıktı ama sevdik bi kere hala seviyoz birbirimizi derken 13 sene oluyo evleneli 2 kızım var ,geçen sene kurban bayramında eşimin ailesinde misafir kalıyoz üstüne üstlük görümcem iki çocuğuyla geldi oda kalıyo ee ben gelinim ya hizmet ediyom aradan 10 gün geçti ben yorgan döşek hasta oldum doktora gittim astım bronşit ve boyun spazmı aynı anda tetikledi beni haliyle yataktan kalkamadım ne eşimle ne çocuklarımla ilgilenebildim anca yemeklerini yapıyordum halim kalmıyor yine yatıyordum namazlarımın vakti geçmesin diye titreyerekte olsa kılıp yatıyordum ilaçlarımı bile nice eziyetle kullandım boynuma krem sürmek için gece eşimi bekliyor yada 11 yaşındaki kızımdan yardım alıyodum bizim görümcede elinde bi süveter başlamış onu örüyo bi elinde kumanda magazin programları geziyodu yattığım odanın kapısını kiltliyor çocuklarımıda yanımda ders çalışmaları için biraz bekletiyodum lakin onlara söyledim çocukların henüz küçük kızların derslerini kurcalıyolar oyüzden kapıyı örtüyom diye buarada çocuklarımı düşünmek zorundaydım . lakin o çocuklarını salıveriyor ev yerinden oynuyodu eşim akşamları gelince buna katlanmak zorunda değilsin iyileş bi ev bakalım diyodu duygularım içimde haps lodu konuşamıyodum bişi söylemiyordum çünkü maddi sıkıntı çekiyor katlanmalıyım diyordum bana acımasız davrandılar çoooooooook sevdiğim kaynatam obile kızım neyin var çok hastasın demedi kayınvalidem kızını görünce anında değişiyodu oyokken içli dışlı oluyoduk lakin sıkıyodum dişimi söyleyemezdim eşime olup bitenleri taki ogün gelene kadar akşam terle ve ateşler içindeyim kızlarım çaresiz bakışlarla anne iyileş neolur diyolardı ama bedenim hastalığımı kaldıramıyorken bide evde yaşanan sıkıntılar beni yatağa iyce yatırdı aynı evde10 kişiydik ve ilgilenen yoktu eşim ve çocuklarım istisna ogün yatıtom eşim geldi işten sen hala çok kötü görünüyon git yat dedi bende tamam dedim odaya girdim 5 dakika sonra bir gürültü koptu çocuklar ve ben korktuk o gün öyle korktularki anlatamam ;olay görümcemden başlamış eşime abi kusura bakma abi hanımını annesine gönder orda kalsın burda kaç gündür yatyoo bi işe yaramıyodemiş,,, eşim sen nediyon be deyip celallenmiş yani yengen yatağa mahkum olsa boşa gitsinmi dicen demiş oda nekızıyon kötü bişi mi dedik deyince ortalık karışmış kayınvalidem noluyo be karın için kardeşine bağırma derken kaynatam defolun gidin bu evden dedi onları çocuklarım duydu biz odadan çıkmadık eşim gir içeri sen dedi sonra ertesi gün bi taksi tutup dükkana geldik 2 valiz eşyayla çünkü eşyalarımızı kira vermeyelim diye dükkanın üst katına depoladık ve kaloliferler yanmıyordu ocak ayında kızları 2 gün bi arkadaş evine götürdü ben hasta halimle neler olduğunu anlayamıyodum soğukta dükkanda eşimle yattık donduk ertesi gün eşim bi ev tuttu hala oevde oturuyoz halim kalmamıştı eşyamızı adam tuttuk taşttık 15 gün sonra kapıma geldiler bana çatmaya ya hala kendimi iyi hissetmiyom üstüme gelmeyin dedim beni silkeledi bana ah etti kayınvalidem ya çocuklar var sus şimdi dedim anlamadı anlat derdini dedi ısrarla ya boşver sen kızını seviyosan git oanlatsın dedim meğer sonradan öğrendim kızı ogün evine dönmüş herzamanki gibi kızı gidince ben aklına gelmiştim ogün evden çıkarken bana çocuklarımın yanında bi sürü ah etti ağladık onlar gitti eşim geldi belli etmemeye çalıştım lakin kızlarım belli etti eşim kızlara ısrarla sordu anlatın dedi büyük kızım anlattı eşim telefonu açtı bi daha ben sizi evimde istemiyom yeteeeeeeeer dedi onlar dükkana gelip eşimi görüyolar ama hala beni aşağılıyolar mış eşimde siz benim eşim gibi gelini zor bulursunuz diyomuş lakin,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sürekli büyük kızımı görmek istiyolarmış kızım anne asla ogünleri unutmadı hem kardeşim onların torunu deyilmi diyo kızım olsun ahirette ALLAH cezalandırır onları boşver baban götürsün diyom asla diyo senden özür diliycek hepsi öyle diyo bende oyüzden barışmıyorum ama onlar herzamanki gibi ben bişi olmamış gibi giderim diye bekliyolar asla diyom ama korkuyom ya affetsemmi diye ama eşimsen nası insansın melek ler bile affetmez buyapılanları diyo şuan çook mutluyuz ama içim yinede küs olmak istemiyo barışırsak bana yine kötülük yapcaklar acaba günahamı giriyom yanlışmı yapıyom kafam karışıyoooooooo ben neyapayım şimdi?????????