• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine yumurta kabuklarıyla guaj boyaya çerçeve yaptım

2 üniversite bitirmişsiniz ama cehalet okumakla gitmiyor malesef :20:
,neden yazdığım güzel yorumuda buraya kopyalamadınız sorarım size ,
yani nedense bu kk da herşey beğenilmek zorunda ,hep muhteşem yorumlar yapılmak zorunda anlamıyorum ,
beğenmedim arkadaş beğenmedim, özgürüm bunu dile getirmekle ,siz ne kadar bunları sergilemkete özgürseniz bende yorum yapmakta özgürüm ..
he bu arada 2 üniversite mezunusunuz ama hala ''YAPIYON ,EDİYON ,NABIYON, FELAN'' gibi kelimeler kullanmışsınız ya ,üniversite sayısını 3 e çıkartın bence yetmemiş çünkü :))))))))))))))
ayrıca yorum yapmayı bırakın artık yeni eserlerinizi bekliyoruz sabırsızlıkla :27::27::27:

Son düzenleme:
yeni birşeyler koy da onları da beğenmeyim demek istedin herhalde.bu arada istanbul türkçesinde yapıyo ve ediyo denir sondaki 'r' kullanılmaz.biraz araştırma yap istersen.yine kendini rezil ediyosun

yeni birşeyler koy da onları da beğenmeyim demek istedin herhalde.bu arada istanbul türkçesinde yapıyo ve ediyo denir sondaki 'r' kullanılmaz.biraz araştırma yap istersen.yine kendini rezil ediyosun

pardon ülkemizde kaç tane türkçe var algılayamadım ,istanbul türkçesi mi dediniz :53: ,işte buna sesli güldüm ,
arkadaşım türkiye topraklarında yaşıyorsun ,2 üniversite bitiridiğini iddia ediyorsun ki hayatta inanmam :19:,bu yorumu yapan biri bunu başarmış olamaz çünkü
ve istanbul türkçesi diye birşey olduğunu söylüyorsun ,yani şimdi gerçekten sizinle uğraşılmayacağını anlamış bulunmaktayım ,ben kimlere birşeyler anlatmaya çalışıyormuşum meğer ,boşuna çenemi ,parmaklarımı yormuşum ,ben new york türkçesi kullandığımdan sizi algılayamadım :9::9::9::9::9::9:

yapıyon edıyon egeye gırer kaynakcada gosterebılırım :D neyı tartısıyonuz yaaa :D istanbul turkcesı butun ımla klavuzlarına uygun dılde konusulan şivedir ... zaten yore lerın ayrımıda şiveden dolayıdır yanlıs bılgı vermeyelım lutfen dısardan bır okuyucu olarak duzeltmek ıstedım :1:

0stanbul Türkçesi

ya yorumları ve çalışmları okudum gördüm yorum yapmadan geçemeyecem
zaten ancak ben ve eylül gibi açık sözlüler yazar beğenmediğini ama doğru söleyene dokuz köyden kovarlar..
konu sahibesi arkadaşım tamam emek vermişsin eline koluna sağlık ama biraz da eleştiriyi kabul etmen gerek eleştiri olmadan kendini düzeltemessin çünkü herkez bu yaptığın çalışmalara yalandan yere aa süper hariksasın manyak güzel falan dese sen yerinde sayarsın ve bu pe anlamı olmayan çalışmalarına devam edersin..belki bu eylülün yaptığı eleştiriyle yada bikaç kişinin, dahada kendini düzelteceksin buna eminim...daha görsel dekoratif şık şeyler oluşturabilirsin ..mesela gazoz şişesinden yaptığın çalışmanın hiç anlamı yo biliyormusun bunu senle dalga geçmek için falan asla demiyorum sadece seni eleştiriyorum çalışmalarını düzelt diye...sevgiler

eyvallah :53:
bizde okuduk bişeyler canım :1:
ayıp olmasın şimdii boyle ayrım muhabbetı varsaa zaten terkedıyorum hemen burayııı:26:
kibirlenmeye gerek yok :21: hadi ozamn saygılar:3:

hayır bişeyi beğenmeyebilirsin ama bunun üslubu vardır.git yer sil cam sil örgü ör ne ya.yapabileceğim şeyleri de söylüyo yani.ben zaten kimsenin beğenisini toplamak için koymuyorum bunları.dedim ya sadece dışavurum.

''eylül 116.ne yapsam beni negatif eleştiriyosun..senin açtığn konulara da baktım.onu bunu çekiştirip, yeyip içip evinle hava atmaktan başka işin var mı acaba? ha doğru bide benm yaptıklarıma kulp takmak.''

sayın trustworthy ; uslup tartışılıyorsa eğer sizinde tepkiniz ölçülü değil...

daha önce olumlu ve olumsuz eleştiriler için tşk demiştim.ama git örgü ör yer sil cam sil diyerek, benim neyi yapıp yapamayacağıma karar vermesi artık gıcık etti.her yorumu yapabileceğini düşünüyosa madem bu cevapları da duymaya razı olacak

Yok artık dedirtecek bir durum, el emeğiyle ilgili bile kavga çıkıyor...

Back
X