- Konu Sahibi trustworthy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eylül 116.ne yapsam beni negatif eleştiriyosun..senin açtığn konulara da baktım.onu bunu çekiştirip, yeyip içip evinle hava atmaktan başka işin var mı acaba? ha doğru bide benm yaptıklarıma kulp takmak.
Evet arkadaşın bu konulara hevesi var ve yapıp paylaşıyor bizimle siz neden olumsuz şeyler yazıp hevesini kaçırıyorsunuz..Evde nereye ne şekilde astığı sizi ilgilendirmez hele ki evde cam sil temizlik yap demek hiç mi hiç ilgilendirmez..Sizin konulardan birinde evdeki dağınıklığınızı şikayet etmiştiniz çoçuklarınızdan dolayı bende size tavsiye ediyorum evinizi daha düzenli tutmanız konusunda..Burada eleştiri yapılacaksa böyle de yaparız..![]()
Açıklama yapma gereği duymuyorum demişsiniz ama maşallah yarım sayfa yazmışsınız..Her şakanın altında bir gerçek olabildiği gibi sizin de odanızın dağınıklığını göstermek için koymuşsunuz o topiğe ben orada tüm evleri gördüm dağınıklığına baktım benim size onu hatırlatmamın sebebi arkadaşa temizlik tavsiyesinde bulunan biri olarak sizin evinizin de dağınık olması..Evet yukarıda başka bir arkadaş daha uslüplu anlatmış tavsiye etmiş olması gerekende bu zaten..Herkesin ev dekorasyonunu ve mobilyalarını bilmiyoruz belki odasına yaptıklarını asar kendi eviniz gibi sanıp yanlış yorumlar yapıyorsunuz..
helal kız sana twonokta.
bana sürekli negatif şeyler yazdığınız için artık sabrım taştı,bir değil, iki değil.ben de gidip bi tablo alamadığmdan değil herhalde. biraz geri dönüşüm yaparak ülke ve dünya ekonomisine ne kadar katkın olabileceğini öğren önce. yapılan bişeyn kötüsü olmaz diyorm.bir insan nasıl bakarsa öyle görür.yani güzellik bakanın gözündedir.bu negatif bakış açınızı değiştirmek için psikolojik yardım almanızı da öneririm.yada lütfen benim yaptıklarıma siz yorum yapmayın artık.Benm de enerjimi etkiliyosunz.sizi tanımıyorm evet.tanısaydım da böyle negatif insanları etrafımda tutmam.evet
sizin gibiler yüzünden banlanmak niyetinde değilim,seviyesizliğin bu kadarı pes diyerek noktayı koyuyorum.o oksijenden birazda sizin beyine lazım sanırım.teşekkürler.beyne oksijen gitmeye başlamış sonunda
pufpuf benm açtığım her konuya yazdıklarını görseydin böyle demezdin.anladım ki alttan alınca üstüne gelen tip bu bayan.o yüzden artık ben de iyi olmayacam