• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine yumurta kabuklarıyla guaj boyaya çerçeve yaptım

trustworthy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
79
3
16
Erzincan
daha önce kartonu guaj boyayla boyamştm ama suyun etkisiyle kenarları havaya kalkıyodu.yumurta kabklarıyla çerçeve yaptım.metalk gri kullandım

Eklentiler

• $Görüntü0256.webp
    $Görüntü0256.webp
    24 KB · Görüntüleme: 472
  • $Görüntü0257.webp
    $Görüntü0257.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 344
canım bence sen şu halk eğitimin kurslarına katıl ,madem hevesin var eğitimini al ,böyle olmuyor çünkü ..
yani bunlar bişeye benzemiyor .heleki evde nereye asıyorsun nerede kullanıyorsun çok merak ettim ..
birde hem para hem emek harcıyorsun ,bence kendini temizliğe ver ne bileyim cam sil, yer sil oyalan enerjini böyle at..

eylül 116.ne yapsam beni negatif eleştiriyosun..senin açtığn konulara da baktım.onu bunu çekiştirip, yeyip içip evinle hava atmaktan başka işin var mı acaba? ha doğru bide benm yaptıklarıma kulp takmak.

Evet arkadaşın bu konulara hevesi var ve yapıp paylaşıyor bizimle siz neden olumsuz şeyler yazıp hevesini kaçırıyorsunuz..Evde nereye ne şekilde astığı sizi ilgilendirmez hele ki evde cam sil temizlik yap demek hiç mi hiç ilgilendirmez..Sizin konulardan birinde evdeki dağınıklığınızı şikayet etmiştiniz çoçuklarınızdan dolayı bende size tavsiye ediyorum evinizi daha düzenli tutmanız konusunda..Burada eleştiri yapılacaksa böyle de yaparız.. :34:

eylül 116.ne yapsam beni negatif eleştiriyosun..senin açtığn konulara da baktım.onu bunu çekiştirip, yeyip içip evinle hava atmaktan başka işin var mı acaba? ha doğru bide benm yaptıklarıma kulp takmak.

Evet arkadaşın bu konulara hevesi var ve yapıp paylaşıyor bizimle siz neden olumsuz şeyler yazıp hevesini kaçırıyorsunuz..Evde nereye ne şekilde astığı sizi ilgilendirmez hele ki evde cam sil temizlik yap demek hiç mi hiç ilgilendirmez..Sizin konulardan birinde evdeki dağınıklığınızı şikayet etmiştiniz çoçuklarınızdan dolayı bende size tavsiye ediyorum evinizi daha düzenli tutmanız konusunda..Burada eleştiri yapılacaksa böyle de yaparız.. :34:

uslübunuz çok yalnış ,buraya bunu koyuyorsan waauuuww ,muhteşem, harika gibi yorumlar mı bekliyorsun acaba ,burası bir paylaşım sitesi beğenip beğenmemek kişinin kendine kalmış, ben beğenmedim yorumumu yaptım ,onu bunu çekiştirmek ,yiyip içip yatmak nedir çok güldüm ,bu ne hırs ,evimle hava atıyorum birde ,ay hiç güleceğim yoktu :9::9:kusura bakma senin gibi yeteneklerim yok olmadığı için yiyip içip geziyorum :ssz::ssz:sanırım zoruna gitti..

sayın twonokta size ise söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum ,açıklama yapma gereği bile duymuyorum ,size çöplerinizle mutluluklar o zaman :9::9::9::9:

yani kendini temizliğe ver kısmı hariç eylüle katılıyorum. doğru bir uslupla anlatmaya çalışmış.

hevesli olduğun çok açık. bu çalışmaların deneme olarak nitelendirilir ancak. zira evde dekorasyon amaçlı kullanılacak nitelikte değiller henüz. alınmaca gücenmece yok . madem buraya koydun her yorumu dikkate alacaksın. bende oldukça hevesliyim hobi çalışmalarına ama uyduruk şeyler yada başarısız projelerle kendimi yormak ve soğutmak istemem. sanada tavsiyem bu yönde olur . bence sen bütçe ve malzeme imkanlarını paylaşarak neler yapabileceğin hakkında fikir teattisinde bulun olurmu.

bende aynı şeyi anlatmaya çalıştım ama arkadaş çok fevri yaklaştı malesef ,onu bunu çekiştirip ,yiyip içip gezen oldum bir anda ,beni tanımadığı halde yorum yapabildi kolayca ,cahilliğine veriyorum ,
yani bende madem ilgisi var bir kursa gitsin diyorum bu kötümü ,ayrıca boyaya malzemeye para veriyor bari daha güzel şeyler çıkar ortaya ,
kendini temizliğe filan ver deme sebebim ise, enerjisi var belli biz hanımlar evde olduğumuz sürece temizlik v.s gibi şeylere daha çok yöneliriz ,onunda enerjisini öyle atmasını önerdim ..

diğer arkadaşta bana temizlik önerisinde bulunuyor ,pes ..yeri gelmişkende söyliyim espri içerikli konuları gerçek algılayan ve beni pis ve dağınık ilan eden 24 saat böyle yaşadığımı sanan arkadaşa o topikteki diğer arkadaşlarında evlerinin dağınık hallerinin resimlerine bakmasını ve bir zahmet hepsine mesaj ile ne kadar pissiniz demesini rica ediyorum ,gelecek tepkiler eminim çığ gibi olacaktır :9::9::9:
eğlenceyi farklı algılayan zihniyetelri de kınıyorum ayrıca :20::20::20:

yani deneme calısması diye degerlendırırsek deneme olmus ama arkadaslara katılıyorum dekarasyon ıcın kullanılmasıı acısından yetersiz... aklıma sey geldı dırek.. orta okuldayken bıtane ders vardıı iş eğitimii heh:34: ona uygun bi çalışma olmuşş

Açıklama yapma gereği duymuyorum demişsiniz ama maşallah yarım sayfa yazmışsınız.. :1: Her şakanın altında bir gerçek olabildiği gibi sizin de odanızın dağınıklığını göstermek için koymuşsunuz o topiğe ben orada tüm evleri gördüm dağınıklığına baktım benim size onu hatırlatmamın sebebi arkadaşa temizlik tavsiyesinde bulunan biri olarak sizin evinizin de dağınık olması..Evet yukarıda başka bir arkadaş daha uslüplu anlatmış tavsiye etmiş olması gerekende bu zaten..Herkesin ev dekorasyonunu ve mobilyalarını bilmiyoruz belki odasına yaptıklarını asar kendi eviniz gibi sanıp yanlış yorumlar yapıyorsunuz..

Açıklama yapma gereği duymuyorum demişsiniz ama maşallah yarım sayfa yazmışsınız.. :1: Her şakanın altında bir gerçek olabildiği gibi sizin de odanızın dağınıklığını göstermek için koymuşsunuz o topiğe ben orada tüm evleri gördüm dağınıklığına baktım benim size onu hatırlatmamın sebebi arkadaşa temizlik tavsiyesinde bulunan biri olarak sizin evinizin de dağınık olması..Evet yukarıda başka bir arkadaş daha uslüplu anlatmış tavsiye etmiş olması gerekende bu zaten..Herkesin ev dekorasyonunu ve mobilyalarını bilmiyoruz belki odasına yaptıklarını asar kendi eviniz gibi sanıp yanlış yorumlar yapıyorsunuz..

eğlence amaçlı bir topiğe koyduğum resim benim 24 saat pislik içinde yüzdüğüm anlamına gelmez ,
cevaba cevap hiç hoş olmamış :20:
ben arkadaşa temzilik tavsiyesi vermedim lütfen tekrar okuyun ,
temizlik veya başka bişey olur onu yaparak fazla enerjisni atması ,
görüyorum ki bu işte kabiliyeti yok açtığı diğer konulardan da belli ,
yani birçok kişinin çöpe attığı şeyleri değerlendiricem diye ortaya çıkan şeylerden bahsettim ,
ayrıca bir kursa giderek yeteneğini ilerletmesi amaçlı yazdım ama sizde maşşallah benim evime sardınız ,
istediğiniz olsun ben yağ, pislik, toz toprakla oyunuyorum ,çocuklarıma da bunu aşılıyorum oldumu istediğiniz ,hey allahım sabır ver ya ,milletin başına avukat olmak bu kadar kolay bu zamanda demekki ..artık herkese açık alanda görüşte bildiremeyeceğiz demek ,birkaç kişi çıkıp hemen savunmaya geçiyor ,demekki sizde böyle işlerle meşgulsünüz ki konu sahibine destek veriyorsunuz ,yine söylüyorum peki size yumurta kabuklarınızla mutluluklar ..:ssz::ssz::ssz:

helal kız sana twonokta.
bana sürekli negatif şeyler yazdığınız için artık sabrım taştı,bir değil, iki değil.ben de gidip bi tablo alamadığmdan değil herhalde. biraz geri dönüşüm yaparak ülke ve dünya ekonomisine ne kadar katkın olabileceğini öğren önce. yapılan bişeyn kötüsü olmaz diyorm.bir insan nasıl bakarsa öyle görür.yani güzellik bakanın gözündedir.bu negatif bakış açınızı değiştirmek için psikolojik yardım almanızı da öneririm.yada lütfen benim yaptıklarıma siz yorum yapmayın artık.Benm de enerjimi etkiliyosunz.sizi tanımıyorm evet.tanısaydım da böyle negatif insanları etrafımda tutmam.evet

helal kız sana twonokta.
bana sürekli negatif şeyler yazdığınız için artık sabrım taştı,bir değil, iki değil.ben de gidip bi tablo alamadığmdan değil herhalde. biraz geri dönüşüm yaparak ülke ve dünya ekonomisine ne kadar katkın olabileceğini öğren önce. yapılan bişeyn kötüsü olmaz diyorm.bir insan nasıl bakarsa öyle görür.yani güzellik bakanın gözündedir.bu negatif bakış açınızı değiştirmek için psikolojik yardım almanızı da öneririm.yada lütfen benim yaptıklarıma siz yorum yapmayın artık.Benm de enerjimi etkiliyosunz.sizi tanımıyorm evet.tanısaydım da böyle negatif insanları etrafımda tutmam.evet

psikolojik tedavi :9::9::9::9:ilahi çok hoşsunuz ,işte kendinize bulduğunuz yandaşa helal olsun, ama bize yürü git öylemi,hanımefendi ya herkese açık bir platformda konu açtığınızda tüm eleştirlere açık olacaksınız ,yada konu açmayacaksınız ,kimsenin benim konuma yorum yapma demeye hakkı yok bu forumda anlaşıldı mı ,inadına açtığınız her konuya yorum yapacağım :9::9::9:
ha bu arada dünya ekonomisine yaptığınız katkıdan dolayı tebrik ediyorum ..siz olmasaydınız nasıl kalkınırdık ..

eğer yanlış anlaşılmazsam hem konu sahibi arkadaşıma hemde eylül hanıma bi kaç bişey söylemek istiyorum...amacım sataşmak değil sadece fikirlerimi söylemek istiyorum...

konu sahibi arkadaşım, bişeylerle uğraşıp geri dönüşüm yapmaya çalışman çok güzel bi davranış, ortaya neyin çıktığından çok bişeylerle meşgul olmak stres atmak maksat....
zaten geri dönüşümlü eşyalarla ortaya devasa güzellikte şaheserler çıkarmak imkansız...ama çabalayıp uğraşmak bile takdire şayandır bence... neyi nasıl yaptığından çok, değerlendirmek için uğraşmak zaten meseleyi amacına ulaştırmış demektir...

eylül hanım yanlış anlamazsanız size de birkaç bişey söylemek istiyorum, avukatlık yaptığımı falan ima etmeyin, sadece açık bi alana yorum yapmak serbesttir fikrinden yola çıkarak yazıyorum...
öncelikle hafiften bi kırıcı üslubunuz olduğunun dikkatini çekmek isterim...ki bi insana yaptığı şeyi eleştirirken bile nezaket çerçevesinde yaklaşırsanız, daha olumlu cevaplar alırsınız....
evet konu sahibinin çalışmalarını bende takip etmiştim, mesela madensuyu şişesini boyamıştı, evet orda haklısnız onu bende beğenmedim...
hatta siz orda da yorum atmıştınız, ve hak vermiştim....
bazı şeyleri beğenip beğnmemek bizim tercihimiz kimse yargılayamaz ama eleştiri yaparken daha mütevazı olursak karşıdan da öyle bi cevap alırız...
açıkçası konu sahibi ben olsam böyle bir yorum gelse ve her açtığım konuya eleştirel ve kırıcı yaklaşan biri olsa bende kırılırdım...
bu demek değil ki tamamen haksızsınız...haklı yanlarınız var fakat biraz üslupta nezaket olmalı diye düşünüyorum....

umarım kimse kırılmamıştır...

Son düzenleme:
Gazeldüştübağlara rumuzlu arkadaşım,lütfen bir benim ilk mesajıma ,birde arkadaşın konu içindeki tüm mesajlarına bakınız,terbiyesiz uslubu kim takınmış göreceksiniz,beynime oksijen gitmediğini ima eden şahsiyetmi ,başka şeylerle uğraşmasının hakkında daha hayırlı olacağını söylemeye çalışan ben mi ,karar sizin.ortada bir terbiyesizlik varsa oda bana atıfta bulunan şahsiyettir.

burası sanal platform ve kimse kimseyi tanımıyo..
konu açan herkes hem iyi hem kötü eleştirilere açık olmak zorunda,saygı çerçevesinde..
şu an yorum yaptığım konudaki resmi bende beğenmedim doğrusu,banada çok basit geldi ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz derler :34: ve bu konuda eylül arkadaşımızda kendi fikrini dile getirmiş,orda bi kırıcılık falan göremedim ben..

pufpuf benm açtığım her konuya yazdıklarını görseydin böyle demezdin.anladım ki alttan alınca üstüne gelen tip bu bayan.o yüzden artık ben de iyi olmayacam

pufpuf benm açtığım her konuya yazdıklarını görseydin böyle demezdin.anladım ki alttan alınca üstüne gelen tip bu bayan.o yüzden artık ben de iyi olmayacam

bi yorumunda bahsetmişsin okudum..
bende profilinden açtığın rastgele bi konuya baktım ve orda aksine "beğendim emeğine sağlık" fln gibi şeyler yazmış,eylül..
sanki biraz haksızlık ediyosun :44:

hevesinizi kırmak istemem yaratıcı birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz da ,yani bunları nereye koyursunuz evde anlayamadım ,yani çocukların anaokulunda filan yaptığı şeylere benziyor ,çok basit duruyor ,bu bölüm içinde bunun gibi birçok konunuz var ve ben hangisine baksam yorum yapamıyorum ,bence sen bırak bunları örgü filan ör ne bileyim başka şeylere yönel ..

örgü felan ör,bugün de git cam sil.yumurta kabuklarınzla mutluluklar ..geri dönüşüme çöp diyen bi kişinin yorum yapmasını istemiyorm.evet.anlamıyosan üstüne vazife olmayan işlere karışmayacaksın..git evinle mi hava atıyon balkona donla çıkanı mı eleştiriyon nabıyosan yap.

bu sitede kendimi dışavurabileceğim bi bayan topluluğu olduğu için üye olmştum.ayrıca cehaletimden bahsetmiş.2 üniversite bitirdim.ev hanımı da değilm bu arada.
sen herşeye yorum yapabileceğini düşünüyosan ben de istediğim resmi koyarım koymaya da devam edeceğim

Back
X