yine yine ben ..

bende meslek liseliyim .iki yıllık okudum ve 85 aldım benmkide ütopikti ama oldu.dışardan okumak bi seçenek olarak görüyorum.hani benm için devamlı bi işi olsa da yeterli.bilmiyorum fikrim değişsede sevgim azalmaz gibi gelliyor.

atanmam kesin gibi canım.o da mayısta dönüyor.69 günümüz kaldı.babam şu an izin vermiyor zaten küçk biyerdeyim işde yok düzgün.
Çokda uçurumu yokmuş atanman ve onun dönemsi arasında :) 1 ay kadar falan sanırım bu süreç zarfında da oda biraz dinlenir :) bi askerliği atar üzerinden sonra senin olduğun yere göre de iş bakar :) İNŞALLAH tez zamanda işinlerini bulurlar :)

inşallah canım.Allah gönlünüze göre vrsin sağol çok yardımcı oldun bana.umutlarımınn söndüğü zamandı

inşallah canım.Allah gönlünüze göre vrsin sağol çok yardımcı oldun bana.umutlarımınn söndüğü zamandı
Ne zaman aklına birşey takılırsa sor tabii ki canım :) sonuçta sevgini kimse okulla ölçemez, iş bulsa bile yeterli senin için unutma bunu :) ben bir iş ortamına girince değişeceğini düşünmüyorum sonuçta senin sevgin var karşındaki kişiye karşı, onun senin için çabaları ve 2 senen var çaba gösterdiğin :)) akışına bırak herşeyin hayırlısını iste ve herşey yoluna girer unutma :)) bak biz uzun zamandır bulamıyoruz ama yine umudum gitmedi. İş değiştirdim sevgim değişmedi :))

:) 2 sne değil 5 sene :)) sevgim değişecek olsaydı ailemdn o kadr laf yedi değişirdi.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah görüyo ya halimizi niyetimiz de ciddi yardım edicektir :)

:) 2 sne değil 5 sene :)) sevgim değişecek olsaydı ailemdn o kadr laf yedi değişirdi.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah görüyo ya halimizi niyetimiz de ciddi yardım edicektir :)
Kusura bakma canım 2 sene diye kalmış aklımda :)) tabii ki eder evlenmekte dini açıdan önemli :) Her daim mutlu olun inşALLAH :)

Daha elde tutulur birsey yok ..
Ailene soylesende fikirleri degismeyecek , bi Askerden gelsin , ise girsin.
Durumuna gore soylersin.

sadece sen çabalıyorsun gibi geldi bana
senin atandığın yerde iş bulurmuş, rahatlığa bak..
açıktan okuma kısmıda vaat bence..
sen pırıl pırıl kadronu alcaksın atanacaksın, yanında gerçekten ''açıktan okurum iş bulurum'' diyen adamımı taşıyacaksın ?
Ailen haklı arkadaşım, şimdi aşk sevgi yeter gibi geliyor ama ilerde Allah korusun pişman olursun..
sevgin azalmaz ama beklentilerin ve ihtiyaçların artar..

bende açıktan okudum.o da çabalar gerçekten ama ailesinin maddi durumu olmadığı için çalıştı.bilmiyorum siz de haklısınız gibi geliyo.bana dün akşam planların ne bakalım aydınlat beni biraz dedi.şaşırdım kaldım.ben mi yön vereceğim herşeye.ben de sen ne yapacaksın dedim planlarım var merak etme sen dedi.ama beni en çok yıkan sen atanırsan bizden kralı yok dedi bana.askerden gelince haline tavrına çabasına bakacağım.eğer böyle spontane yaşamaya devam ederse nasıl anlaşırız hiç bilmiyorum.

zaten herşeyi yoluna koymadan evlenemem.çok da seviyorum.beynim error veriyo artıkdüşünmekten.

valla ben atanınca evlendim bizimkini de aldım yanıma sonra askere de gönderdim. sonra kpss ye soktum. bilgisayar vs. bi sürü kursa gönderdim, ehliyet aldırdım. kpss puanıyla mülakatlı alımlara başvurdu kazandı. ama bi aksilik olmazsa nisandaki merkezi alımda atanabilme ihtimali yüksek. Şimdi ygs ye giricek önümüzdeki ay. seneye de üniversiteye başlatıcam inş.

ama bunları yaparken sıfırdan başladık. şu an 3.5 senedir kredilerle boğuşuyoruz. eşimin yaşı oldu 30.
gerçi benbu adamla evlenmesem kendi başına hiçbir şey yapamazdı :) kendi de yatıp kalkıp böyle söylüyor.
annem babam istemedi tabiki, ama benim eşimin başına bi çekip çeviren yönlendiren lazımdı. eh ben zorluklarına rağmen direttim evlendim. ama zor tabi.
önceden her şey usulüne uygun olsa senin için daha iyi.

sadece ettiği bu laf bile o kişinin notunu vermeye yeter aslında biliyor musun..
sırtını sana dayamış resmen..
açıkça da söylüyor..
bence sevginizi ve iyi niyetinizi kullandırtmayın..

sadece ettiği bu laf bile o kişinin notunu vermeye yeter aslında biliyor musun..
sırtını sana dayamış resmen..
açıkça da söylüyor..
bence sevginizi ve iyi niyetinizi kullandırtmayın..
bundan korkuyorum en çok da.sevdiğinden de eminim ama bi yandan .fakat aklıma benim için çabalamassa ne kadar sevebilir ki sorusu geliyor.5 senemizi verdik birbirimize.şimdi o aklıyla gamze atanıcak nasılsa ben de özelden devamlı bi iş bulur atanrım diye dşünüyor.dün sordum en kötü silahlı güvenlik olurum dedi.sen bana güven ben başka bişey istemiyorum diyo.askerde old içn üstüne de çok gitmek istemiyorum.babası da kanser moralman kötü bikaç senedir.ben de maaşı ortalama olan sürekli bi iş bulman yeterli benim için dedim.boş bi zamanında planlarını anlatırmısın dedim .ama daha birşey demedi.ne yapmalı,nasıl düşünmeli... Allahım çaresiz bırakmasın kimseleri.

Senin kız olarak yapman gereken değil bunlar.
Bak adamın babası kansermiş,onu mu düşünsün seni mi?
Önce sağlık.
Zaten askermiş.
Askerliğini bitirsin,sonra gelince işini gücünü ayarlar ve seninle paylaşır zaten.
Senin bu kadar üstelemen çok manasız.
Yanlış işler yapıyorsun bence şu anda.

Ooooo senin atanmanla mı kral olacakmış?
Emin misin bu çocuğun seni sevdiğinden?

NAPMALIYIM.

ne yapmalıyım ki.üstüne gitmiyorum zaten asker diye.ilk defa sordum ne yapacaksın dönnce diye.çünkü o bna sordu .aydınlat beni dedi.benimde sormaya hakkım var.üstelemiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…