- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
-
- Konu Sahibi cheryblossommm
bende meslek liseliyim .iki yıllık okudum ve 85 aldım benmkide ütopikti ama oldu.dışardan okumak bi seçenek olarak görüyorum.hani benm için devamlı bi işi olsa da yeterli.bilmiyorum fikrim değişsede sevgim azalmaz gibi gelliyor.Aciktan okumak herkesin harci degil.Askerligini yapmis gelicek ise giricek bir yandan okul bititecek ki isteksiz olacak kulaga utopik geliyor.Ben olsam inanmam yani.Bosa hayal kurma Bu konuda.Kabulleneceklerse boyle kabullensinler sevgilini Ki daha kucuksun cok bi calisma ortamina gir.Kendi duzeyindekilerle ortamda ol senin de fikrin degisecek eminim.
Çokda uçurumu yokmuş atanman ve onun dönemsi arasında :) 1 ay kadar falan sanırım bu süreç zarfında da oda biraz dinlenir :) bi askerliği atar üzerinden sonra senin olduğun yere göre de iş bakar :) İNŞALLAH tez zamanda işinlerini bulurlar :)atanmam kesin gibi canım.o da mayısta dönüyor.69 günümüz kaldı.babam şu an izin vermiyor zaten küçk biyerdeyim işde yok düzgün.
inşallah canım.Allah gönlünüze göre vrsin sağol çok yardımcı oldun bana.umutlarımınn söndüğü zamandıÇokda uçurumu yokmuş atanman ve onun dönemsi arasında :) 1 ay kadar falan sanırım bu süreç zarfında da oda biraz dinlenir :) bi askerliği atar üzerinden sonra senin olduğun yere göre de iş bakar :) İNŞALLAH tez zamanda işinlerini bulurlar :)
Ne zaman aklına birşey takılırsa sor tabii ki canım :) sonuçta sevgini kimse okulla ölçemez, iş bulsa bile yeterli senin için unutma bunu :) ben bir iş ortamına girince değişeceğini düşünmüyorum sonuçta senin sevgin var karşındaki kişiye karşı, onun senin için çabaları ve 2 senen var çaba gösterdiğin :)) akışına bırak herşeyin hayırlısını iste ve herşey yoluna girer unutma :)) bak biz uzun zamandır bulamıyoruz ama yine umudum gitmedi. İş değiştirdim sevgim değişmedi :))inşallah canım.Allah gönlünüze göre vrsin sağol çok yardımcı oldun bana.umutlarımınn söndüğü zamandı
:) 2 sne değil 5 sene :)) sevgim değişecek olsaydı ailemdn o kadr laf yedi değişirdi.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah görüyo ya halimizi niyetimiz de ciddi yardım edicektir :)Ne zaman aklına birşey takılırsa sor tabii ki canım :) sonuçta sevgini kimse okulla ölçemez, iş bulsa bile yeterli senin için unutma bunu :) ben bir iş ortamına girince değişeceğini düşünmüyorum sonuçta senin sevgin var karşındaki kişiye karşı, onun senin için çabaları ve 2 senen var çaba gösterdiğin :)) akışına bırak herşeyin hayırlısını iste ve herşey yoluna girer unutma :)) bak biz uzun zamandır bulamıyoruz ama yine umudum gitmedi. İş değiştirdim sevgim değişmedi :))
Kusura bakma canım 2 sene diye kalmış aklımda :)) tabii ki eder evlenmekte dini açıdan önemli :) Her daim mutlu olun inşALLAH :):) 2 sne değil 5 sene :)) sevgim değişecek olsaydı ailemdn o kadr laf yedi değişirdi.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah görüyo ya halimizi niyetimiz de ciddi yardım edicektir :)
İNŞALLAH :)inşallahhh ikimizde :)
ben de öyle düşünüyorum :)Daha elde tutulur birsey yok ..
Ailene soylesende fikirleri degismeyecek , bi Askerden gelsin , ise girsin.
Durumuna gore soylersin.
bende açıktan okudum.o da çabalar gerçekten ama ailesinin maddi durumu olmadığı için çalıştı.bilmiyorum siz de haklısınız gibi geliyo.bana dün akşam planların ne bakalım aydınlat beni biraz dedi.şaşırdım kaldım.ben mi yön vereceğim herşeye.ben de sen ne yapacaksın dedim planlarım var merak etme sen dedi.ama beni en çok yıkan sen atanırsan bizden kralı yok dedi bana.askerden gelince haline tavrına çabasına bakacağım.eğer böyle spontane yaşamaya devam ederse nasıl anlaşırız hiç bilmiyorum.sadece sen çabalıyorsun gibi geldi bana
senin atandığın yerde iş bulurmuş, rahatlığa bak..
açıktan okuma kısmıda vaat bence..
sen pırıl pırıl kadronu alcaksın atanacaksın, yanında gerçekten ''açıktan okurum iş bulurum'' diyen adamımı taşıyacaksın ?
Ailen haklı arkadaşım, şimdi aşk sevgi yeter gibi geliyor ama ilerde Allah korusun pişman olursun..
sevgin azalmaz ama beklentilerin ve ihtiyaçların artar..
zaten herşeyi yoluna koymadan evlenemem.çok da seviyorum.beynim error veriyo artıkdüşünmekten.sadece sen çabalıyorsun gibi geldi bana
senin atandığın yerde iş bulurmuş, rahatlığa bak..
açıktan okuma kısmıda vaat bence..
sen pırıl pırıl kadronu alcaksın atanacaksın, yanında gerçekten ''açıktan okurum iş bulurum'' diyen adamımı taşıyacaksın ?
Ailen haklı arkadaşım, şimdi aşk sevgi yeter gibi geliyor ama ilerde Allah korusun pişman olursun..
sevgin azalmaz ama beklentilerin ve ihtiyaçların artar..
sadece ettiği bu laf bile o kişinin notunu vermeye yeter aslında biliyor musun..bende açıktan okudum.o da çabalar gerçekten ama ailesinin maddi durumu olmadığı için çalıştı.bilmiyorum siz de haklısınız gibi geliyo.bana dün akşam planların ne bakalım aydınlat beni biraz dedi.şaşırdım kaldım.ben mi yön vereceğim herşeye.ben de sen ne yapacaksın dedim planlarım var merak etme sen dedi.ama beni en çok yıkan sen atanırsan bizden kralı yok dedi bana.askerden gelince haline tavrına çabasına bakacağım.eğer böyle spontane yaşamaya devam ederse nasıl anlaşırız hiç bilmiyorum.
bundan korkuyorum en çok da.sevdiğinden de eminim ama bi yandan .fakat aklıma benim için çabalamassa ne kadar sevebilir ki sorusu geliyor.5 senemizi verdik birbirimize.şimdi o aklıyla gamze atanıcak nasılsa ben de özelden devamlı bi iş bulur atanrım diye dşünüyor.dün sordum en kötü silahlı güvenlik olurum dedi.sen bana güven ben başka bişey istemiyorum diyo.askerde old içn üstüne de çok gitmek istemiyorum.babası da kanser moralman kötü bikaç senedir.ben de maaşı ortalama olan sürekli bi iş bulman yeterli benim için dedim.boş bi zamanında planlarını anlatırmısın dedim .ama daha birşey demedi.ne yapmalı,nasıl düşünmeli...sadece ettiği bu laf bile o kişinin notunu vermeye yeter aslında biliyor musun..
sırtını sana dayamış resmen..
açıkça da söylüyor..
bence sevginizi ve iyi niyetinizi kullandırtmayın..
bundan korkuyorum en çok da.sevdiğinden de eminim ama bi yandan .fakat aklıma benim için çabalamassa ne kadar sevebilir ki sorusu geliyor.5 senemizi verdik birbirimize.şimdi o aklıyla gamze atanıcak nasılsa ben de özelden devamlı bi iş bulur atanrım diye dşünüyor.dün sordum en kötü silahlı güvenlik olurum dedi.sen bana güven ben başka bişey istemiyorum diyo.askerde old içn üstüne de çok gitmek istemiyorum.babası da kanser moralman kötü bikaç senedir.ben de maaşı ortalama olan sürekli bi iş bulman yeterli benim için dedim.boş bi zamanında planlarını anlatırmısın dedim .ama daha birşey demedi.ne yapmalı,nasıl düşünmeli...Allahım çaresiz bırakmasın kimseleri.
bende açıktan okudum.o da çabalar gerçekten ama ailesinin maddi durumu olmadığı için çalıştı.bilmiyorum siz de haklısınız gibi geliyo.bana dün akşam planların ne bakalım aydınlat beni biraz dedi.şaşırdım kaldım.ben mi yön vereceğim herşeye.ben de sen ne yapacaksın dedim planlarım var merak etme sen dedi.ama beni en çok yıkan sen atanırsan bizden kralı yok dedi bana.askerden gelince haline tavrına çabasına bakacağım.eğer böyle spontane yaşamaya devam ederse nasıl anlaşırız hiç bilmiyorum.
NAPMALIYIM.Senin kız olarak yapman gereken değil bunlar.
Bak adamın babası kansermiş,onu mu düşünsün seni mi?
Önce sağlık.
Zaten askermiş.
Askerliğini bitirsin,sonra gelince işini gücünü ayarlar ve seninle paylaşır zaten.
Senin bu kadar üstelemen çok manasız.
Yanlış işler yapıyorsun bence şu anda.
Senin kız olarak yapman gereken değil bunlar.
Önce sağlık.
Zaten askermiş.
Askerliğini bitirsin,sonra gelince işini gücünü ayarlar ve seninle paylaşır zaten.
ne yapmalıyım ki.üstüne gitmiyorum zaten asker diye.ilk defa sordum ne yapacaksın dönnce diye.çünkü o bna sordu .aydınlat beni dedi.benimde sormaya hakkım var.üstelemiyorum ki.Senin kız olarak yapman gereken değil bunlar.
Önce sağlık.
Zaten askermiş.