yine yine ben ..

ne yapmalıyım ki.üstüne gitmiyorum zaten asker diye.ilk defa sordum ne yapacaksın dönnce diye.çünkü o bna sordu .aydınlat beni dedi.benimde sormaya hakkım var.üstelemiyorum ki.

Kendini yetiştirmelisin,paranı biriktirmelisin,sosyalleşmelisin.
Erkek olan o.
O düşünmeli; ne iş yapacağını,seni nasıl mutlu edeceğini.
İşini,gücünü,parasını yoluna koyar,evlilik konusunu o açar zaten.
Artı senin atanmanın üzerine kral olmasını sorgulamalısın.
Ben olsam bu adam beni sevmiyor diye düşünürdüm açık söyleyeyim.
Anladığım kadarıyla çok gençsin,çevren yok,tecrübesizsin,çocuğun 2 tatlı kelimesiyle seni sevdiğini sanıyorsun.
Sevmek sadece söylemekle olmaz,seni seven insan seni mutlu etmek için çalışır çabalar,iyi yerlere gelmek için uğraşır,senin atanmana göre kral da olmaz padişah da.
Aç gözünü.

bundan korkuyorum en çok da.sevdiğinden de eminim ama bi yandan .fakat aklıma benim için çabalamassa ne kadar sevebilir ki sorusu geliyor.5 senemizi verdik birbirimize.şimdi o aklıyla gamze atanıcak nasılsa ben de özelden devamlı bi iş bulur atanrım diye dşünüyor.dün sordum en kötü silahlı güvenlik olurum dedi.sen bana güven ben başka bişey istemiyorum diyo.askerde old içn üstüne de çok gitmek istemiyorum.babası da kanser moralman kötü bikaç senedir.ben de maaşı ortalama olan sürekli bi iş bulman yeterli benim için dedim.boş bi zamanında planlarını anlatırmısın dedim .ama daha birşey demedi.ne yapmalı,nasıl düşünmeli...:110::110: Allahım çaresiz bırakmasın kimseleri.
bukadar üstüne düşme..
çaresiz hissedeceğin bi durum göremedim ben..,
bence çaresiz olan kendisi, ama senin kadar düşünmüyo arkadaş senin atanmana bel bağlamış..
hiç umursamayan, herşeyi yoluna bırakan, önüne bakan sen olmalısın,
''allahım napıcam nası yapıcam nolacak'' diyen o olmalı..

Kendini yetiştirmelisin,paranı biriktirmelisin,sosyalleşmelisin.
Erkek olan o.
O düşünmeli; ne iş yapacağını,seni nasıl mutlu edeceğini.
İşini,gücünü,parasını yoluna koyar,evlilik konusunu o açar zaten.
Artı senin atanmanın üzerine kral olmasını sorgulamalısın.
Ben olsam bu adam beni sevmiyor diye düşünürdüm açık söyleyeyim.
Anladığım kadarıyla çok gençsin,çevren yok,tecrübesizsin,çocuğun 2 tatlı kelimesiyle seni sevdiğini sanıyorsun.
Sevmek sadece söylemekle olmaz,seni seven insan seni mutlu etmek için çalışır çabalar,iyi yerlere gelmek için uğraşır,senin atanmana göre kral da olmaz padişah da.
Aç gözünü.
bu söyledikleriniz aklımda olucak hep.iyi günlerimde bile.çok teşekkür ederim.belki de beni yanlıştan döndürdünüz.

X