• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Ben de geçen yil gecirdim dis gebelik. Degildir ins oyle düşünme kahverengi akinti vardi bende o zaman. Ondan baska da daha hamile kalamadim..ins cok beklemeyiz

Bende gecen yıl geçirdim.. onun üstüne de daha kalamadim .. Tek tupum var kasık ağrım olunca endiseleniyorum hemen .. Ama dün geçti şuan adet gelince hissettiğim ağrı var daha hafif hayırlısı.. Senin tüpün duruyor mu ? İnşallah tüm isteyenler en yakın zamanda olur .. Allahım ol de olsun Insallah ..

Bende gecen yıl geçirdim.. onun üstüne de daha kalamadim .. Tek tupum var kasık ağrım olunca endiseleniyorum hemen .. Ama dün geçti şuan adet gelince hissettiğim ağrı var daha hafif hayırlısı.. Senin tüpün duruyor mu ? İnşallah tüm isteyenler en yakın zamanda olur .. Allahım ol de olsun Insallah ..
Tuplerim duruyor canim iğneyle erken mudahale edilmisti..ameliyata gerek kalmadi. İgne düşürdü degerimi. Ama 2 ay once hsg cektirdim tüplerim kapaliymis sonradan acilmis ve seklinde sorun var galiba bogum bogum dedi doktor..4 ay icinde gebe kalma sansin yüksek olmazsa tup bebek oneririm dedi ama hala olmadı.. inşallah olur da gerek kalmaz baska seye :( hepimizin

Tuplerim duruyor canim iğneyle erken mudahale edilmisti..ameliyata gerek kalmadi. İgne düşürdü degerimi. Ama 2 ay once hsg cektirdim tüplerim kapaliymis sonradan acilmis ve seklinde sorun var galiba bogum bogum dedi doktor..4 ay icinde gebe kalma sansin yüksek olmazsa tup bebek oneririm dedi ama hala olmadı.. inşallah olur da gerek kalmaz baska seye :KK43: hepimizin

Olur inşallah o biraz sana bağlı o süre.. Doktorların dediğine bakarsan ben direk tüp bebek yaptiracakmisim .. Kimisi öyle diyor ; bir başkası da olur diyor .. Pek fazla kulak asma o denilenlere .. Tüplerin mı boğum boğum hmm ama sonuç olarak bir gebelik oluşmuş yine oluşur.. Birde ahududu yaprağının çayını içmeni öneririm soylenilenlere göre faydaliymis .. Birde dediğim gibi senin çok acelen varsa o zaman tüp bebek yaptırırsin yoksa olmayacak diye bir şey söz konusu değil bence. .

Kızlar naber??
Bir süredir girmiyorum.
Yumurtlama günleri değerlendirmeye devam biz.dr gitmedim artık bu ay, hayırlısı dedik. Dinlenmece ama.

Kızlar naber??
Bir süredir girmiyorum.
Yumurtlama günleri değerlendirmeye devam biz.dr gitmedim artık bu ay, hayırlısı dedik. Dinlenmece ama.
ben de aynı. doktora filan gitmeden akışına bıraktım. hayırlısı bakalım

Olur inşallah o biraz sana bağlı o süre.. Doktorların dediğine bakarsan ben direk tüp bebek yaptiracakmisim .. Kimisi öyle diyor ; bir başkası da olur diyor .. Pek fazla kulak asma o denilenlere .. Tüplerin mı boğum boğum hmm ama sonuç olarak bir gebelik oluşmuş yine oluşur.. Birde ahududu yaprağının çayını içmeni öneririm soylenilenlere göre faydaliymis .. Birde dediğim gibi senin çok acelen varsa o zaman tüp bebek yaptırırsin yoksa olmayacak diye bir şey söz konusu değil bence. .
Evet canim onceden gecirdigin enfeksiyon sebebiyle muhtemelen dedi doktor..ben hic enfeksiyon gecirdigimi de hatırlamıyorum belki de doğuştandir..sana neden olmaz diyor ki bazi doktorlar?tamam canim ahududu yaprağını bi araştırayim,tesekkur ederim

Evet canim onceden gecirdigin enfeksiyon sebebiyle muhtemelen dedi doktor..ben hic enfeksiyon gecirdigimi de hatırlamıyorum belki de doğuştandir..sana neden olmaz diyor ki bazi doktorlar?tamam canim ahududu yaprağını bi araştırayim,tesekkur ederim
Rabbim imkansızlıklar içerisinde imkan yaratan olacak inşallah üzülme kasma kendini .. Çünkü olumsuz insanlara denk geliyorum ; çok ilgisiz ve olumsuzlara .. Tesettürlü kişilerden haz almayan insanlara denk geldigimden .. Neden açıklanmıyor bence direk tüp bebek yaptır uğraşma diyorlar ya bismillah daha yeni 5. Denemem ameliyattan sonra .. Hep moral bozuyorlar , progesteronum bugün 35 küsür çıkmış bilmesem yumurtan catlamadi diyecek o kadar ..

just__married just__married birde laparoskopi ile düzeltilebilir yanılmıyorsam..
Benim sekli bozuk olduğu icin laparoskopi fayda etmiyor galiba..laparoskopi yapisiklik tikaniklik için daha cok yapiliyor diye biliyorum..bir kere dollenme oldu sonuçta açık oldugu surece olur belki bir umut insallah.. olmadı rahim filmi sonucumu baska doktora da gösterecegim birkaç ay sonra bakalim o ne diyecek..bu arada rahim filmi raporumda hic seklinde sorun var falan yazmiyor canim her sey normal yaziyor tüpler de acik yaziyor..ama doktorum ben çekerken gördüm diyor..tuhaf bir durumda kaldim yani hayirlisi artik..insallah tum isteyenlerin olur beklemek cok zormus

O zaman napiyoruz. Yeni dongun geldigi icin sukrediyoruz. Insallah bir dahaki reglin 17 ay sonra gelir :anneadayı: Cok icimden geldi bugun sana ozel dua edecegim canim. Moral bozmak yok lutfen:KK200::KK200::KK200:

Kızlar ben daha günüm gelmeden regl oldum :kızgın:
Ovulasyon erkenmi oldu acb. Bendede oluyo çoğu zaman. Diger aya inşallah. Benimde adet bitsin süt maydanoz yapcam. İlk başlarda çok karşı olduğum çoğu şeyi deniyorum. Rabbim sonumuzu hayır etsin.Üst üste iki kimyasal geçirdim sonra hiç olmadı bu 6. ay. Ve bebek isteyeli 1 yıla yaklaşıyoruz. İsteyince hemen olur sanıyordum :KK43:

O zaman napiyoruz. Yeni dongun geldigi icin sukrediyoruz. Insallah bir dahaki reglin 17 ay sonra gelir :anneadayı: Cok icimden geldi bugun sana ozel dua edecegim canim. Moral bozmak yok lutfen:KK200::KK200::KK200:
ayy çok teşekkür ederim :)

Ovulasyon erkenmi oldu acb. Bendede oluyo çoğu zaman. Diger aya inşallah. Benimde adet bitsin süt maydanoz yapcam. İlk başlarda çok karşı olduğum çoğu şeyi deniyorum. Rabbim sonumuzu hayır etsin.Üst üste iki kimyasal geçirdim sonra hiç olmadı bu 6. ay. Ve bebek isteyeli 1 yıla yaklaşıyoruz. İsteyince hemen olur sanıyordum :KK43:
döngüm bir ay 30 oluyor bir ay 28 oluyor o yüzden 30 a göre hesaplamıştım 28.günde oldum. ben de üniversite hastanesine gidicem ya profesörler var, bi baksın gerekirse aşılama yada çatlatma iğnesi filan der belki. sıkıldım beklemekten.

Back