• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Kızlar size bir sorum olacak. Klomen kullandım 14. Gün 19 mm yumurtam vardı çatlatma iğnesi kullanmadım o gün ağrım oldu sonra iki gün boyunca yoktu şimdi kasigimda ağrı acaba catlamadi mı? Değişik bir duygu sanki bir ağırlık var orada .. progesteron testine de daha var ..

Kızlar napiyorsunuz? Benim yarın bat günüm bugun dayanamadim ilk idrarimla test yaptim bariz negatif çıktı.. :( yumurtlama günüm 15 nisandi ovulasyon testine gore.. döllenme olsa çıkardı değil mi testte?

Kızlar napiyorsunuz? Benim yarın bat günüm bugun dayanamadim ilk idrarimla test yaptim bariz negatif çıktı.. :KK43: yumurtlama günüm 15 nisandi ovulasyon testine gore.. döllenme olsa çıkardı değil mi testte?

Yok erken gebelik testi kullanmadıysan çıkmaz.. Kişiden kişiye değişir bu.. Birde senin ikinci dönemin kaç gün sürüyor? 15 mı silikleşti ovulasyon testi ?

Kızlar napiyorsunuz? Benim yarın bat günüm bugun dayanamadim ilk idrarimla test yaptim bariz negatif çıktı.. :KK43: yumurtlama günüm 15 nisandi ovulasyon testine gore.. döllenme olsa çıkardı değil mi testte?

yumutlamadan sonra 14 gün geçmesi lazım diye biliyorum ben bence regli olmazsan 29 yada 30 nisanda test yapmalısın

Yok erken gebelik testi kullanmadıysan çıkmaz.. Kişiden kişiye değişir bu.. Birde senin ikinci dönemin kaç gün sürüyor? 15 mı silikleşti ovulasyon testi ?
ovülasyon testini ilk defa kullandım o yüzden bilmiyorum ikinci dönem ne kadar sürüyor..ama 28 günde bir regl oluyorum normalde.15.gün koyuydu 16.gün silikleşti

ovülasyon testini ilk defa kullandım o yüzden bilmiyorum ikinci dönem ne kadar sürüyor..ama 28 günde bir regl oluyorum normalde.15.gün koyuydu 16.gün silikleşti

Tmm o zaman sende 12 gün sürüyor.. Yarın gelmezse tekrar yaparsın yada ovulasyon testiyle de bakabilirsin belki pozitif çıkar.. Ben onunla öğrenmiştim..

Ben de biraz uzak kaldım kafamdan atmak için. Aklıma bile gelmiyor artık. Bugün takvime baktım 10 günüm kalmış. Bakalım kafadan atmak işe yarıyor mu merakla bekliyorum :) tabi ümidim yine yok

Ben de biraz uzak kaldım kafamdan atmak için. Aklıma bile gelmiyor artık. Bugün takvime baktım 10 günüm kalmış. Bakalım kafadan atmak işe yarıyor mu merakla bekliyorum :) tabi ümidim yine yok
ben de hep bırakacağım düşünmeyi diyorum yok olmuyor.. doktor da 3-4 ay süre verince galiba iyice taktım.

Bunu bende yapabilmek istiyorum .. Ama yumurtlama ağrısı çok bariz oluyor hemen aklıma geliyor .. İnşallah mutlu haberi alırsın..

Benim de 6-7 günüm kalmıs bu ay cok takmadım cok cabuk gecmiş zaman. Hayırlısı bakalım. Doktorlar da stres yapma dıyor ya zaten her gidene bakalım stressiz ne durumdayız.

bu sabah yıllardır görmediğim eski bir arkadaş mesaj atmış, seni rüyamda gördüm hamileydin diye. bi heveslendim bi heveslendim sormayın :)

Mrhaba kizlar 11 nisanda kimyasal gebelik yasadim..yeni bat 10 mayis umutlanmak istiyorum insallah bu ay saglikli olur

Back