Bir şey sorucam Can'ım ben de kimyasal gebelik geçiriyorum da 1 adet bekleyin diyorlar sen adet oldun mu düşük sonrası?Mrhaba kizlar 11 nisanda kimyasal gebelik yasadim..yeni bat 10 mayis umutlanmak istiyorum insallah bu ay saglikli olur
pozitif görsek inanmicaz, o derece :)Hadi bakalim insallah canim..ben de beklemedeyim ama umudum sıfır sıfır sıfır :)
Aynen yaa :))) hala olmadim ilginc yani..hamile degilsem yoksa pko mu var kafamda deli sorularpozitif görsek inanmicaz, o derece :)
kaç gün geçti ?Aynen yaa :))) hala olmadim ilginc yani..hamile degilsem yoksa pko mu var kafamda deli sorular
CherryBlossom90 Mor_cicek bir gun gecmisti reglim geldi bugun maalesef..zaten testlerin ikisi de hep negatifti..ovulasyon da cok silikti dün. Yeni bat 26 Mayıs :/
Ben daha olmadım canım
Test falan yapmadın mıBen daha olmadım canım
Ben de geçen yil gecirdim dis gebelik. Degildir ins oyle düşünme kahverengi akinti vardi bende o zaman. Ondan baska da daha hamile kalamadim..ins cok beklemeyizBir daha ki ay inşallah.. Benimde 5. Günüm iki gündür kaşığım da ağrı var korkuyorum yine dış gebelik olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?