Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Banada öyle geldi canım çok erken bekliycemm 1hafta daha. Aminnn kuzum Rabbim herkese nasip etsin

Ya ben bişey sorcam ama kızmayın. Bat ne demek? Ben yeni düşünmeye başladım. Ama deneme 2. Sonuç başarısız. Geleyim dedim katılayım dedim size :) Bat ne demek onu bilemedim.
Valla canım bende yeniyim okuduğum yorumlara göre sanırım regl tarihin bi nevi totem yapılıyor anlicagin en azından bn öyle anladım

İki gün bhcg ye göre hamileydim ama aynı gün kahverengi lekelenmem başladı. Sanırım düşük yapıyorum. Çok korkuyorum

Bendenisan mayista korunmayacagim. İki oglum var. Bu ay takipte 14. Gun yumurtladim. Bakalim insAllah tutar. Bir iki gune adet olucam sonra bat veririm.

Bende aranıza yeni katıldım kızlar bende mayıs ayında korunmayı bırakıcam çünkü vajia iltihap çıktı fitil kullanıyorum inş gecer ve hemen hamile kalırım

Kızlar klomen kullandım ve ovülasyon testi yaptım Bende Adetime 16 gün var evde test yaptm silik çizgi çıktı hemen gidiyimmi kan vermeye yoksa 1hafta daha bekliym mi çok heyecanlıyım :)
Çatlatma iğnesi vuruldun mu?
Daha yumurtlama günü olması lazım aslında canm

Benim bat24 nisan benide eklermisiniz bir klomen bide asilamam var başarısız bu ay yeniden klomen kullandım inş hamiş kalirim

Kızlar klomen kullandım ve ovülasyon testi yaptım Bende Adetime 16 gün var evde test yaptm silik çizgi çıktı hemen gidiyimmi kan vermeye yoksa 1hafta daha bekliym mi çok heyecanlıyım :)
Cnm catlatma iğnesi yaptıysan ondan pozitif cikmistir

Benimde 12 nisan insallah herkes icin hayirli zamanda evlatlari gelir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…