- 1 Aralık 2016
- 54
- 19
- 3
- 31
Banada öyle geldi canım çok erken bekliycemm 1hafta daha. Aminnn kuzum Rabbim herkese nasip etsin16
16 gün var ve ikinci silik canım ikinci silik ciktimi hamile demektir ama bu kadar erken çıkması mümkün mü şüpheliyim inşallah meleğinin sonucudur ama umitlenmeden bi test daha yap benimde ikinci çizgim silik çıkmıştı bende hamileyim sandım 1 gün sonra adet oldum belkide düşük yaptım haberim yok o yüzden 1 hafta bekle ve git kan testi yap içinde benim gibi şüphe kalmasın pişman oluyor insan adet olsa bile acaba düşük mü diye biraz bekle kan testi yaptır
Beklenen adet tarihi demek. CanimYa ben bişey sorcam ama kızmayın. Bat ne demek? Ben yeni düşünmeye başladım. Ama deneme 2. Sonuç başarısız. Geleyim dedim katılayım dedim size :) Bat ne demek onu bilemedim.
Teşekkürler :) Bugün bitiyor. Bat 4 Mayıs diyor Takvimim Uygulaması.Beklenen adet tarihi demek. Canim
Doğrudur ozman canim:)Teşekkürler :) Bugün bitiyor. Bat 4 Mayıs diyor Takvimim Uygulaması.
Valla canım bende yeniyim okuduğum yorumlara göre sanırım regl tarihin bi nevi totem yapılıyor anlicagin en azından bn öyle anladımYa ben bişey sorcam ama kızmayın. Bat ne demek? Ben yeni düşünmeye başladım. Ama deneme 2. Sonuç başarısız. Geleyim dedim katılayım dedim size :) Bat ne demek onu bilemedim.
Amin inşallah bende az önce hastaneden geldim ilk çatlatma iğnemi yaptırdım hakkımızda hayırlısıBanada öyle geldi canım çok erken bekliycemm 1hafta daha. Aminnn kuzum Rabbim herkese nasip etsin
AminnnBat 26 nisan bende yeniyiiiim herkese merhaba umarım bu ay herkes hamile kalır çok çaaaaaa amin amin amin
Çatlatma iğnesi vuruldun mu?Kızlar klomen kullandım ve ovülasyon testi yaptım Bende Adetime 16 gün var evde test yaptm silik çizgi çıktı hemen gidiyimmi kan vermeye yoksa 1hafta daha bekliym mi çok heyecanlıyım :)
Cnm catlatma iğnesi yaptıysan ondan pozitif cikmistirKızlar klomen kullandım ve ovülasyon testi yaptım Bende Adetime 16 gün var evde test yaptm silik çizgi çıktı hemen gidiyimmi kan vermeye yoksa 1hafta daha bekliym mi çok heyecanlıyım :)
Benimde 12 nisan insallah herkes icin hayirli zamanda evlatlari gelir inskasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)
scarlet82 ==> 8 Nisan
A aybeniz27 ==> 9 Nisan
@pinkwhite0 ==> 10 Nisan
@Feriperi ==> 11 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
@Pembepanterr ==> 12 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
@fundiiiii ==> 14 Nisan
@Pdr_ci ==> 14 Nisan
@pinar39 ==> 17 Nisan
zehzeh2 ==> 18 Nisan
@Nurumcan94 ==> 18 Nisan
@Masal2909 ==> 18 Nisan
@November 22 ==> 21 Nisan
@pinkglove ==> 23 Nisan
@KE Dilek ==> 24 Nisan
M Merve mete ==> 24 Nisan
esra011 ==> 25 Nisan
@selen21 ==> 26 Nisan
K Karak87 ==> 26 Nisan
@just__married ==> 28 Nisan
@aysntrk ==> 28 Nisan
@Love you91 ==> 28 Nisan
@gzmdncr33 ==> 29 Nisan
@yanne ==> 29 Nisan
@SUDESUDE09 ==> 30 Nisan
@Prmm ==> 1 Mayıs
@tugsem_10 ==> 1 Mayıs
@gulumse-hayata ==> 3 Mayıs
ezgish ==> 4 Mayıs
@Nesene ==> 5 Mayıs
Mor_cicek ==> 7 Mayıs
Ilayburak2 == 7 Mayıs
madamhd ==> 8 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?