inşallah canım inşallahBende bu ay korunmayi birakicam insallah hemen hamile kalirim
Hepimiz burda guzel haberler aliriz insallah caniminşallah canım inşallah
Insallah canimBende varım canım bat11 nisan :) mart ayı olmadi reglimiz gecti suphelendik ama ins nisan aynda olucak hepimizin inanıyorum:)
Canım benimde bat 1 Nisa'n başka topikte de yazdım ama hangisi uğurlu gelirse :)kasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)
Mor_cicek ==> 4 Nisan
18 nisan benim de.kasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)
Mor_cicek ==> 4 Nisan
Gittim martta klomen kullandım. 11. gün kontrolde 22 mm yumurta vardı fakat döllenmedi. Nisanda regl olursam tekrar klomen kullanmayı düşünüyorumcanım yeni bat 6 nisan inş. son regliyi gördüğümüz ayımız olur.. sen en son doktora gidiyordun naptın canım ilaç fln kullanıyor musun?Mor_cicek
Çatlatma iğnesi mıbenim dr sadece 1 ay klomen denetti anlamadkm şimdi iğneye geçiyoruz.
Ama klomen birkaç ay denemek gerekmez miyd sinirim bozuldu
Kendimce birşeyler de yapacağım bu ay
Benide yazın bat 2 nisankasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)
D doruk90 ==> 1 Nisan
Mor_cicek ==> 4 Nisan
G gulumse-hayata ==> 6 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
fnd_50 ==> 14 Nisan
zehzeh2 ==> 18 Nisan
Klomenle yumurtan büyüdüyse iğneye geçmek için erken diye düşünüyorum. Ben klomeni ilk kullandığımda büyümedi, hemen iğneye geçmeye kalktılar. Ben istemedim birkaç ay ara verdim progesteron testi yaptırdım ve yumurtluyordum. sonra tekrar klomen kullandım 22 mm yumurta oldu. İyiki iğneye geçmemişim dedim. O yüzden yumurtalar çok dirençli değilse erken yani iğne içinbenim dr sadece 1 ay klomen denetti anlamadkm şimdi iğneye geçiyoruz.
Ama klomen birkaç ay denemek gerekmez miyd sinirim bozuldu
Kendimce birşeyler de yapacağım bu ay
bence de tuhaf ya.Klomenle yumurtan büyüdüyse iğneye geçmek için erken diye düşünüyorum. Ben klomeni ilk kullandığımda büyümedi, hemen iğneye geçmeye kalktılar. Ben istemedim birkaç ay ara verdim progesteron testi yaptırdım ve yumurtluyordum. sonra tekrar klomen kullandım 22 mm yumurta oldu. İyiki iğneye geçmemişim dedim. O yüzden yumurtalar çok dirençli değilse erken yani iğne için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?