Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün gece 17 den sabaha kadar dayandım çok şükür gerçekten çok acıkmıştım ama sabah olunca öğlende yemeye alıştığı için sanırım vücudum kahvaltı çok rahatsız etti sonrasında temilik yapıcam diyede erken yaptım neyse menümü yazayım
sabah 10.00 gibi 2 yumurta az patates çok az sucuk ile omlet zeytin, salatalık, domates
Arada 2 saat kadar temizlik yapıldı
öğlen 13.30 gibi Dışarı çıkacağımız için evde atıştırmak maksadıyla ve tatlı krizi geldiği için kakaolu yulaf lapası yaptım 200 ml süte, 3 kaşık yulaf, 2 kaşık kakao pişirdim üstüne yarım tatlı kaşığı bal, 2 ceviz ve 4 kiraz
Dışarıda 6.5 km kadar yürüyüş
Akşam 19.30 Yarım ekmek arası hamsi 1 kutu cola akşam bol kalori oldu maalesef Ekmek olmasaydı güzel olucaktı ama hem o kadar yürüdüm hem acıktım yedim vallahi
Yarın saat 11.30 12 ye kadar aralıklı oruca devam yarın akşamda yeğenimin doğum günü var ama nasıl yapıcam bilmiyorum