Yine yeniden kaynana konusu .

Bu verdiğiniz örneklerde bu kadar birbirine girecek bi şey yok
Ortalama herkesin annesi/kayınvalidesi böyle zaten
Ama genel olarak okuduğum kadarıyla çekilecek dert değil
Görüşmeyerek derdinizi azaltabilirsiniz

Ama hem çocuğu bırakayım hem sussun tarzı da olmuyor ne yazık ki
İşinizin düştüğü günler mecbur siz katlanacaksınız ya da hiç işiniz düşmeyecek

benimkiyle benzermis :) yalan söylüyor üstüne gidip soruncada sen simdi onu bosver diyor.

gelini sezaryan olacak diye ayilip bayilmis bu ortalamanin biraz üstünde

gelini sezaryan olacak diye ayilip bayilmis bu ortalamanin biraz üstünde
Bu konunun açılış mesajındaki örneklerden bahsettim ben ortalama diye

Öyle bi insana ben çocuğumu ölecek olsam da bırakmam mesela
Bırakınca laf dinleyeceğim kesin çünkü

2,5 yaşında olan çocuğunuzla eşinizi birlikte haftada bir gün onlara akşam yemeğine gönderin. diğer 3 aylık bebekle sizde ayda bir gidin. Tavrınızı hem eşiniz hem annesi anlar bence rahat edersiniz. size özel yaptığı bir şey olduğunu düşünmüyorum karakteri böyle. uyum sağlamak zorunda değilsiniz. çözülmeyecek bir mesele değil canınızı sıkmayın.

Eski konularınızı ve tabi hayatınızı bilmem. Tepkileriniz yüksek ve abartı. Kadına resmen tahammül edemiyorsunuz. Yukarıdaki konunuzda kadının yaptığı anormal birşey görmedim.

Kaç yaşındaki kadına ayar vermeye çalışıyorsunuz. Bu zamana kadar gelmiş bir karakter oluşturmuş neyi değiştireceksiniz. Benimde kayınvalidem mükemmel değil hoş görüyorum her dediğini takmıyorum. Hele ki geldin yemek yapmadın vs. diye asla hesap sormuyorum.

Normal doğum yapcaksınız diye sinir krizleri geçirip acillik olan kvyi de bilemiycem. Bu ailede duygular yüksek yaşanıyor sanırım. Hem sizde hem kv de. Ortada bişey yok ama macera seviyorsanız. Ben olsam dinginlik isterim huzur isterim. Ortam mı gergin sizler mi geriyorsunuz bi dışardan bakın derim.

Konu açmışsınız yorum yaptım. Beğenmediğiniz noktada pas geçebilirsiniz.

Ne fena bir kadınmış çekilecek dert değil eşinizi dinlemeyin yaşlıysa yaşlılığını bilsin annesi. Bir insanı 1 kere alttan alırsın 2 kere alırsın. Ne bu ya insanı evlilikten herseyden sogutuyorlar. Mecbur değilsiniz çekmeye.
Görüşmeyi birsekilde azaltmaya bakın

Ayyy ne oldu kizlar??Ben konuyu bilmiyorum Benim kaynananin konusu bile karışıyor valla

Çareyi burda arama bacım senin kayınvalide de normal sen normal değilsin buradakilerle göre
Israrla konuyu saptırıp kendi konunuzda veremediğiniz tepkiyi başkasının konusunda vermeye çalışıyorsunuz. Size burada da destek çıkmaz. Çok istiyorsanız konu açın geyik bölümüne orada laflayalım herkes eteğindeki taşları döksün. Yaptığınız ayıp.

Ayyy ne oldu kizlar??Ben konuyu bilmiyorum Benim kaynananin konusu bile karışıyor valla

Sizlik bir durum yok. Konunuzu bulduğumuz için kendi adıma özür dilerim. Arkadaş her konuyu kendi konusu ile aynı kefeye koyduğu için kendimi tutamadım. Tekrar kusura bakmayın.

Bunun çözümü malesef görüşmeyi en aza indirmek. Siz zaten herşeyi söylemişsiniz ifade etmişsiniz kendinizi sadece sakinliğinizi korumanızı öneririm. Bu arada karşıdaki kişiyi eleştirmeden önce olumlu yanlarını söylersiniz iyi bir iletişim kurmuş olursunuz. Mesela “ evet anne iyi bir babannesin fakat annesi olarak işime karışmamandan daha hoşnut olurum “ derseniz size saldıraya geçemez

Artık oyle bir noktaya getirmişler ki en ufak birseyden mim kapar hale gelmişsiniz. Eşinizin desteği arkanızda madem bırakın kudursun dursun. Bazıları cidden iyilikten anlamıyor, düzelmez boşuna kendinizi hırpalamayın. Gerektiğince az görüşün.

Körler sağırlar birbirini ağırlar misali kadıncağızın konusuna nasıl kendinizi dahil ettiniz diğer üyeyle pesss...burda kadıncağızı haksız bulanlaraydı lafım ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…