- Konu Sahibi merak dolu
-
Umarım o güzel haberi alacağınız ay bu ay olsun.3.5 yil oldu her ay aynı şeyleri yasamaktan o kadar yoruldum ki
Allah nasip etsin en güzeliniEvet bu durumdan da çok korkuyorum çatlatma iğnesi denedim bu ay olmadı önümüzdeki ay kendi haline bırakmayı düşünüyorum 1 ay dinlenmeye ihtiyacım var gibi hissediyorum Allah sanada sabır versin çok zor bir durum ama bende hiç gebelik oluşmadı 1.5 senedir
Nasıl alabilirim bunuHergün yataktan kalkmadan (aynı saatte olması önemli) ağızdan sıcaklık ölçümü yapıyorsunuz. Örnek olması açısından resim ekliyorum. Ovulasyon olduğu gün sıcaklıkta bir miktar düşük ertesi gün çatladığında vücut sıcaklığı yüksek seyretmeye devam ediyor. Bu yükselti progestron (yumurtlama sonrası folikülden salgılanan sıvı ile) yükseliyor. Adet günü tekrar düşüyor.
Tavsiye ederim.
Ben trendyoldan almıştım. Mothersmart satıyor sanırım.Nasıl alabilirim bunu
Ahh inşallah su gibi ilerler. Ben de tüp bebek sürecini düşünmeye başladım ancak kafamda çok soru işaretleri var.Kasım'da tüp bebek sürecine gireceğim
Şu an bana da çok zor bir süreç gibi geliyor ama son çare bu detayları doktorunuzla konuşabilirsiniz hastalık durumunu bilmiyorumAhh inşallah su gibi ilerler. Ben de tüp bebek sürecini düşünmeye başladım ancak kafamda çok soru işaretleri var.
Çalışan biriyim sık sık iş yerinden çıkmam sıkıntı olabilir gibi ilave olarak ms hastasıyım, kullanılan hormon gedavileri ms i tetikler mi gibi gibi…
Tabii inşallah o süreçlere ihtiyacınız olmazAhh inşallah su gibi ilerler. Ben de tüp bebek sürecini düşünmeye başladım ancak kafamda çok soru işaretleri var.
Çalışan biriyim sık sık iş yerinden çıkmam sıkıntı olabilir gibi ilave olarak ms hastasıyım, kullanılan hormon gedavileri ms i tetikler mi gibi gibi…
Merhaba, bizim de 13-14 ay oldu. En son artık dün aşılama oldum. Siz denediniz mi hiç ekstra yöntemler?Testim yine tek çizgi çıktı alışmam gerekiyor artık 1 buçuk sene az değil ama ben yine üzülüyorum bu aydan umutluydum malesef ben yine sevinemedim yoruldum artık güzel haber alıp sevinmek istiyorum en yakın zamanda
Psikolojinizi çok iyi anlıyorum benim de 13-14 aydır aynı durum. Dün aşılama oldum. Umarım güzel sonuçlanır. Sizin daha çok uzun bir süreç olmamış anladıgım kaadrıyla. Doktorlar 1 yıla kadar normal dediği için bence 1 yıla kadar salabildiğiniz kadar salın. Açıkcası ben benimkinin stresten olmadıgını düşünüyorum artık öyle stres yaptım ki kendime.Bizimde deneyeli 7 ay falan olmuştur bu ay hsg cekildim hicbi sorun yok hormon kan sperm hersey guzel gram bisey yok (şükür tabi) ama bende tek cizgi gormekten yorulanlardanim. İcim soldu. Bu ay hicbi beklentiye girmeden deniyorum sadece yine negatif gorecegimi bile bilesinirlerim bozuldu artik. Ama benim en uzuldugum gun testte pozitif kanda negatif gordugum gündür. İcli icli agladim. O gunden sonrada cizgi kipkirmizi olmadan kan vermeyecegime soz verdim kendime.
Benim ki de stresten tamamen. Kendimi aylardir sartladim sanki cozumu olmayan birseymis gibi. Saldım bu ay sadede yumurtlama donemini degerlendirdim onun haricinde iliski keyfime gore olacak. Zaten psikolojik olarakta baska sorunlardan dolayi bu ay cok yorgunum hersey ust uste geldi. Hicbisey umurumda degil modundayim varsin dunya yansin amaaaanPsikolojinizi çok iyi anlıyorum benim de 13-14 aydır aynı durum. Dün aşılama oldum. Umarım güzel sonuçlanır. Sizin daha çok uzun bir süreç olmamış anladıgım kaadrıyla. Doktorlar 1 yıla kadar normal dediği için bence 1 yıla kadar salabildiğiniz kadar salın. Açıkcası ben benimkinin stresten olmadıgını düşünüyorum artık öyle stres yaptım ki kendime.
İşte böyle olmak lazım bence o zaman oluyor gözlemlediğim kadarıyla :)Benim ki de stresten tamamen. Kendimi aylardir sartladim sanki cozumu olmayan birseymis gibi. Saldım bu ay sadede yumurtlama donemini degerlendirdim onun haricinde iliski keyfime gore olacak. Zaten psikolojik olarakta baska sorunlardan dolayi bu ay cok yorgunum hersey ust uste geldi. Hicbisey umurumda degil modundayim varsin dunya yansin amaaaan
Valla artik olsa da bir olmasa da bir kendisi bilir ben ondan vazgectim azicikta o benim pesimden kossunİşte böyle olmak lazım bence o zaman oluyor gözlemlediğim kadarıyla :)
1 kere çatlatma iğnesi denedim onun haricinde başta bişey denenmedi daha doktorumu değiştirdim üniversitesi hastanesine başladım belki orada bişeyler yapılabilir diyeMerhaba, bizim de 13-14 ay oldu. En son artık dün aşılama oldum. Siz denediniz mi hiç ekstra yöntemler?
Ben de öyle eylül sonu üniversite hastanesine başvurdum. Dün itibariyle aşılamam yapıldı1 kere çatlatma iğnesi denedim onun haricinde başta bişey denenmedi daha doktorumu değiştirdim üniversitesi hastanesine başladım belki orada bişeyler yapılabilir diye
Maşallah ben rahim filmi için başvurdum aslında ama beni çok oyalıyorlar herşeyi en baştan yapıyorlar tüm hormon testlerini benim 6 ay yaptırdığım testlerine hepsi boş çöp olmuş oldu başladılar bile bakalım daha ne kadar devam edecekBen de öyle eylül sonu üniversite hastanesine başvurdum. Dün itibariyle aşılamam yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?