- Konu Sahibi nexsxemi istiyorum
çok uzun zaman oldı bu sayfaya yazmayalı. oysaki bir zamanlar saat başı yazıları okur gelişmelerimi yazardım. çok umutsuz ve bir okadar arzulu dualar ederdim.şimdiyse hayatım okar yoğun ki bilgisayarı açacak bile vaktim yok.hikayemi paylaşmak istedim belki yanıyanlar vardır......3 yıllık evlilik ve düşüklerin ardından tüp bebek denemeye karar verdik tek sorun bendeki pcos sanıyorduk .. birinci tüp tuttu bhcg 32 çıktı ama sonra düştü.ikinci tüpyen önce tahliller yapıldı kanımda pıhtılaşma bozukluğu çikti bebekler bu yüzden düşüyormuş.transferden sonra kan cıvıtıcı iğnelere başladık diyarbakırda 2. tüpü yaptırdık ve dört tane transfer edildi. insan o zamanlarda geleceği düşünemiyor daha çok embriyo daha çok şans gibi düşünüyor dktora güvendik.tuttu 6.hafta ilk görüşmede ikiz dendi eve geldim kan boşaldı benden mandalina büyüklüğünde parçalar düştü yıkıldım düşük yaptım diye doktora bile gitmedim ağladım durdum. ertesi gün arkadaşımın isteği üzerine dr gittim ve düşmemişler hatta çoğalmışlar üçüz olduğunu öğrendüm hastenede yattım kan durmadı eve geldim. allaha emenet dedik.kan azaldı derken 2 hafta sonra tekrar parçalar düştü kanama oluk gibi yine hastane ama kimse bişe anlamıyor.kanamalarla 12 haftaya girdik ankaraya hacettepeye gitme kararı aldık.sinan beksaç dr kontrolünden sonra 12. haftada dördüz olduğunu öğrendik ama aynı gün dördüncüyü düşürdüm.meğer kanamaların sebebi dördüncünün tutunma çabasıymış.geriye kaldı üç birine redüksiyon yapılacak ama kanama 5. aya kadar durmadığı için yapılamadı ve böyle tam 29 hafta BİTTİ.