Gebeliğe Hazırlık Yine olmadı..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayır hocaya gitme gereği duymadım hiç.. Inançlıyım ama kadınların çaresizliğinden faydalanan çok sözde hoca var güvenmiyorum açıkçası. Ekim'de doktor randevum var eşim hala takviye kullanıyor 1 ay kaldı inşallah gerek kalmaz.

Geçmiş olsun, bana da doktorum aynısı söyledi kimyasal gebeliğin ardından sağlıklı gebelik gelir dedi ve bir nebze o an ki acımı üzüntümü dindirdi. Bugün kırmızılar gelince tekrar yıkıldım. İnşallah canım.

Ben küçük bir kasabada yaşıyorum Karadeniz’de bizim burda hocaların o tarz durumları olsa kimse inanmaz müşterisi olmaz yani çabuk yayılır dedikodu bakalım yarın gidicem ben büyük ihtimalle bazı kadınların bir takım şeyleri kapalı oluyormuş inanıyorum ben buna bakalım kayınvalidem gidelim diyor illa hem onu kırmamış olurum bahaneyle aklımdan gider soğan kürüne başlıcam Pazartesi birde onu deneyelim anasını satayım içimizde kalmasın

Canim kimyasalda olsa yasamissin..hamile kalabiliyorsun demek ki..bu sana daha çok moral olmalı..ben 1,5 yıldır hiç birşey yaşamadım kimyasal bile..yaşadığın bu duyguları her ay her gün yasiyorum bende ama iyi düşün iyi olsun inşallah bidahaki çok daha iyi tutunucak sana sen iyi ol ki oda çok daha iyi gelisebilsin..

Dene tabi canım benim bir arkadaşa da sözde senin yumurtalikların çok iyi çalışıyor demiş sorun eşinde ama kızın hormon sorunları çıktı. Ben soğan kürü yapmıştım temmuz ayında yap mutlaka.

Bende kimyasal yaşamadan önce tıpkı senin gibi diyordum ama inan öyle olmuyor daha da çok beklenti içerisine giriyorsun doktor yine olur diyip olmadığında. İnşallah Rabbim hepimize nasip eder .

Aklıma şey geliyor küçüktüm yengem hamile kalmış ağlıyor kazayla oldu diye. Milletin kazayla oluyor bizimki olmuyor

2 senedir istiyorum ilk gebeliğim dış gebelik oldu 6 ay sonra bidaha kaldım kimyasal oldu kimyasalın üstünden 1 sene gecti nerdeyse hala olmadı...

Ooof kızlar burda herkes benim kafadan. 1 yıl önce bi kaybım oldu mecbur kürtaj oldum daha hamile kalamadim bu ay hamile gibi hissediyordum kan verdim negatif bugün yarın kırmızıları göreceğim . Yaş 27.

Belki stresten olmuyorsun cnm, kafaya takımca hamile kalamamıltım, vitesi boşa atabilmek gerekiyor.

Ayrıca 26’sın daha ne var ki? Ben 34 yaşındayım, birkaç hafta önce ikinci erken Doğumla bebeğimi kaybettim üstelik. Hiç çocuğum yok yaşayan ne yazık ki...

Rabbim hayırlı gebelik versin diğer türlüsü daha acı.

Doktora görün bence, belki basit bir şey var belki de hiçbir sorun yok kafan rahat olur cnm

Çok geçmiş olsun oncelikle.. Keşke o vitesi boşa alabilsem, yapamıyorum. Doktor kontrolü altındayız zaten hsg, hormon tahlilleri, spermogram hepsini yaptık eşimde morfoloji sorunu çıktı vitamin takviyesi kullanıyor 2 aydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…