- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Şu yazdığın ilk cümle o kadar çok beynimi yoruyor Kİ aynen sanki her hamile kalan düşünmedi bir baktı aaa hamileyim dedi ne desek boş verende Allah vermeyende Allah dua edicez bol bol ... Hocaya gitmek fikrini düşündün mü hiç ?
Aynı kaderi paylaşıyoruz bende geçen ay geçirdim kimyasal gebelik doktor sağlıklı olduğunu gösterir hamile kalabiliyorsun dedi sonra heryerde okudum işte hemen kalınıyor diye sabırla bekledim kimyasal dan dolayı geçiti adetim 1 hafta test yaptım 2 kere yok adet oldum bi hayal kırıklığı adetim biteli 1 hafta oldu insan yine bi umut içinde oluyor İnşallah bu ay olur sağlıklı bir gebelik yanlız değilsin
Ben küçük bir kasabada yaşıyorum Karadeniz’de bizim burda hocaların o tarz durumları olsa kimse inanmaz müşterisi olmaz yani çabuk yayılır dedikodu bakalım yarın gidicem ben büyük ihtimalle bazı kadınların bir takım şeyleri kapalı oluyormuş inanıyorum ben buna bakalım kayınvalidem gidelim diyor illa hem onu kırmamış olurum bahaneyle aklımdan gider soğan kürüne başlıcam Pazartesi birde onu deneyelim anasını satayım içimizde kalmasınHayır hocaya gitme gereği duymadım hiç.. Inançlıyım ama kadınların çaresizliğinden faydalanan çok sözde hoca var güvenmiyorum açıkçası. Ekim'de doktor randevum var eşim hala takviye kullanıyor 1 ay kaldı inşallah gerek kalmaz.
Bende kaç aydır deniyordun kaç yıllık evlisinGeçmiş olsun, bana da doktorum aynısı söyledi kimyasal gebeliğin ardından sağlıklı gebelik gelir dedi ve bir nebze o an ki acımı üzüntümü dindirdi. Bugün kırmızılar gelince tekrar yıkıldım. İnşallah canım.
Canim kimyasalda olsa yasamissin..hamile kalabiliyorsun demek ki..bu sana daha çok moral olmalı..ben 1,5 yıldır hiç birşey yaşamadım kimyasal bile..yaşadığın bu duyguları her ay her gün yasiyorum bende ama iyi düşün iyi olsun inşallah bidahaki çok daha iyi tutunucak sana sen iyi ol ki oda çok daha iyi gelisebilsin..Bugün benim bunalım günüm arkadaşlar, geçen ay'ki kimyasalım sonrası ilk adetimi oldum.. Hemen hamile kalınmıyormuş demekki. Moralim çok bozuk bu ay 26 olacağım zaman çabuk geçiyor ve elimden hiçbir şey gelmiyor üzülüyorum. Kendimi eksik hissediyorum, başkalarında olup bende olmayan şey ne? Çocuk yapmasını mı bilmiyoruz aceba.. Çok saçma. İnancım var Elhamdülillah ama kafam'da binbir soru, biliyorum bu ruh hali bir kaç güne yine değişecek, yine yeni bir umutla ovulasyon testlerine başlayacağım, yine bir bekleme süreci vs. Yoruldum. Bu sadece bir iç dökme.
Ben küçük bir kasabada yaşıyorum Karadeniz’de bizim burda hocaların o tarz durumları olsa kimse inanmaz müşterisi olmaz yani çabuk yayılır dedikodu bakalım yarın gidicem ben büyük ihtimalle bazı kadınların bir takım şeyleri kapalı oluyormuş inanıyorum ben buna bakalım kayınvalidem gidelim diyor illa hem onu kırmamış olurum bahaneyle aklımdan gider soğan kürüne başlıcam Pazartesi birde onu deneyelim anasını satayım içimizde kalmasın
Canim kimyasalda olsa yasamissin..hamile kalabiliyorsun demek ki..bu sana daha çok moral olmalı..ben 1,5 yıldır hiç birşey yaşamadım kimyasal bile..yaşadığın bu duyguları her ay her gün yasiyorum bende ama iyi düşün iyi olsun inşallah bidahaki çok daha iyi tutunucak sana sen iyi ol ki oda çok daha iyi gelisebilsin..
Bende kaç aydır deniyordun kaç yıllık evlisin
Benim her gün bunalım günüm
Aynen takmayayim diyorum sonra bişey çıkıyor karşıma isyanlara başlıyorum tabi kendi içimdeHer gün müinişli çıkışlı değil mi?
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Meryem süresine başladım senin için de dua edicem2 senedir istiyorum ilk gebeliğim dış gebelik oldu 6 ay sonra bidaha kaldım kimyasal oldu kimyasalın üstünden 1 sene gecti nerdeyse hala olmadı...
Allah razı olsun canım benimRabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Meryem süresine başladım senin için de dua edicem
Senden de canım sende bana etAllah razı olsun canım benim♥
Belki stresten olmuyorsun cnm, kafaya takımca hamile kalamamıltım, vitesi boşa atabilmek gerekiyor.Bugün benim bunalım günüm arkadaşlar, geçen ay'ki kimyasalım sonrası ilk adetimi oldum.. Hemen hamile kalınmıyormuş demekki. Moralim çok bozuk bu ay 26 olacağım zaman çabuk geçiyor ve elimden hiçbir şey gelmiyor üzülüyorum. Kendimi eksik hissediyorum, başkalarında olup bende olmayan şey ne? Çocuk yapmasını mı bilmiyoruz aceba.. Çok saçma. İnancım var Elhamdülillah ama kafam'da binbir soru, biliyorum bu ruh hali bir kaç güne yine değişecek, yine yeni bir umutla ovulasyon testlerine başlayacağım, yine bir bekleme süreci vs. Yoruldum. Bu sadece bir iç dökme.
Belki stresten olmuyorsun cnm, kafaya takımca hamile kalamamıltım, vitesi boşa atabilmek gerekiyor.
Ayrıca 26’sın daha ne var ki? Ben 34 yaşındayım, birkaç hafta önce ikinci erken Doğumla bebeğimi kaybettim üstelik. Hiç çocuğum yok yaşayan ne yazık ki...
Rabbim hayırlı gebelik versin diğer türlüsü daha acı.
Doktora görün bence, belki basit bir şey var belki de hiçbir sorun yok kafan rahat olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?