Gebeliğe Hazırlık Yine olmadı :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah her sey umdugun gbi olur canim bende bir kimyasal bir dis gebelik yasadim cok umutsuzdum senin gibi okadar cok takiyordum hep agliyordum mutsuzdum sonra olacagina biraktim hic dusunmedim hayatima normal olarak devam ettim hic bebek düsünmedim iki ay sonra hamile kaldim.
sende dusunme hayatin akışına birak olacagi varsa olur umarim diledigin gibi olur insallah hersey dualarim seninle ..

[
b
Çok çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun güzel dulaların ve dileklerin için. Sen de inşallah sağlıklı alırsın bebeğini kucağına

kardelen ayse Bende seninle ayni durumdayim Kasimda 34 oluyorum 5 aylik evliyim ve bizde yastan dolayi hic korunmadik. Doktora gittim korunmadigim halde olmadi korkuyorum diye. Doktor kac aylik evlisin dedi soyleyince de guldu. Daha bismillah bi yil olmamis bir yil dolsun da oyle gel dedi. Rahim filmi cektirmedim sadece alttan ultrasyon yaptilar onda da miyom cikti napacagim bende bilmiyorum

Eğer bir sorun yoksa bile soğan kürü denenebilirmi yani sence yan etkisi var mıdır

Kızımdan önce dr gitmiştik kist v.s harhangi nir problem yok gebe kalmana demişti dr ona ragmen soğan kürü ictim yan etkisi yaşamadım bence dene adetin bittikten 2 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…