- 19 Haziran 2017
- 120
- 182
- 33
- 42
- Konu Sahibi kardelen ayse
-
Merhaba Kızlar;
Ben 1 yıllık evliyim ve 34 yaşındayım. Yaşım gereği evlendiğimizden bu yana hiç korunmadım. Ocak 2017 de dış gebelik geçirdim kürtaj ve 2 toz iğne ile sonlandırıldı. Sonra 3 defa kimyasal gebelik geçirdim. Bu arada sürekli doktorlardayım. Sorun yok, 1 yıl bekleyin diyorlar. Bekleyim de yaşımız beklemiyor kiRahim filmi çektirdim sorun çıkmadı, klomen kullandım bu ay 5 tane olgun yumurtam oldu. Doktorum iğne ile çatlatmayalım dedi ve yumurta çatlaması için 08 eylülde progestan verdi. Bu arada 10 gün sabah akşam clexane iğne vurdum göbekten. Coraspin de kullanıyorum. Bu ay 5 yumurtam var diye çok umutluydum ama yine de olmadı. Reglim bugün 3.gün gecikmede ve dün kan testi yaptırdım sonuç 0,28 Allahım hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabul etsin, anne olalım bir bir inşallah...
İnşallah güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin... Teşekkür ederim canımİnşallah Allah en yakın zamanda bebeğini verir sana, umudunu kaybetme.
olur inşallah
Amin çok teşekkür ederim :)canım inşallah en kısa zamanda dileğin gerçekleşir.
tatlım yaptım onu da :)Canım birde soğan kürü denesene kızında denemiştim hemen hamile kalmıştım hoş şimdi denedim hamile kalamadım ama umutluyum
tatlım ben zaten sürekli doktor kontrolünde oluyorum, yumurtam büyüyor ve doktorum ilişki öneriyor gün aşırı yapıyoruzbir şey merak ettim; sadece yumurtaların olgunlaştığı evrede mi çalışma yapıyosunuz? yoksa bütün ay boyunca gün aşırı falan mı?
Yaşın sebebiyle stres yapıp boşa üzme kendini arkadaşım. Ben 33te ilk doğumumu yaptım şimdi de yaşım 35 , 2.yi alacağım inşallah kucağıma.Merhaba Kızlar;
Ben 1 yıllık evliyim ve 34 yaşındayım. Yaşım gereği evlendiğimizden bu yana hiç korunmadım. Ocak 2017 de dış gebelik geçirdim kürtaj ve 2 toz iğne ile sonlandırıldı. Sonra 3 defa kimyasal gebelik geçirdim. Bu arada sürekli doktorlardayım. Sorun yok, 1 yıl bekleyin diyorlar. Bekleyim de yaşımız beklemiyor kiRahim filmi çektirdim sorun çıkmadı, klomen kullandım bu ay 5 tane olgun yumurtam oldu. Doktorum iğne ile çatlatmayalım dedi ve yumurta çatlaması için 08 eylülde progestan verdi. Bu arada 10 gün sabah akşam clexane iğne vurdum göbekten. Coraspin de kullanıyorum. Bu ay 5 yumurtam var diye çok umutluydum ama yine de olmadı. Reglim bugün 3.gün gecikmede ve dün kan testi yaptırdım sonuç 0,28 Allahım hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabul etsin, anne olalım bir bir inşallah...
İnşallah arkadaşım teşekkür ederim tesellin için. Rabbim çocuklarına da uzun, sağlıklı ömür nasip etsin inşallah...Yaşın sebebiyle stres yapıp boşa üzme kendini arkadaşım. Ben 33te ilk doğumumu yaptım şimdi de yaşım 35 , 2.yi alacağım inşallah kucağıma.
Eşimin uzak akrabası tedavisiz 50 yaşında kucağına aldı. Tamam o kadar beklemek fazla olabilir de gençsin daha, genciz olur Allahın izniyle inşallah.
Amin , bekleyen isteyen dileyen herkese Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.İnşallah arkadaşım teşekkür ederim tesellin için. Rabbim çocuklarına da uzun, sağlıklı ömür nasip etsin inşallah...
Amin canım çok sağol. Bu arada hala regl olmadım, doktorum adet söktürücü vermedi belki yükselir diye çok da umutsuzum.Amin , bekleyen isteyen dileyen herkese Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.
Amin , bekleyen isteyen dileyen herkese Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.
Haklısınız ama eşim hiç yanaşmıyor...Merhaba yaşınız gereği tüm testlerinizin temiz olmasına rağmen olmuyorsa bir yılında doldurmuşsunuz tüp bebek seçeniğğni araştırmanızı tavsiye ederim ...sebepsiz infertilite gerçekten strese sokup vakit kaybettiren birşey .önerim bu sebepten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?