• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yine olmadı :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kardelen ayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2017
120
182
33
42
Merhaba Kızlar;

Ben 1 yıllık evliyim ve 34 yaşındayım. Yaşım gereği evlendiğimizden bu yana hiç korunmadım. Ocak 2017 de dış gebelik geçirdim kürtaj ve 2 toz iğne ile sonlandırıldı. Sonra 3 defa kimyasal gebelik geçirdim. Bu arada sürekli doktorlardayım. Sorun yok, 1 yıl bekleyin diyorlar. Bekleyim de yaşımız beklemiyor ki :( Rahim filmi çektirdim sorun çıkmadı, klomen kullandım bu ay 5 tane olgun yumurtam oldu. Doktorum iğne ile çatlatmayalım dedi ve yumurta çatlaması için 08 eylülde progestan verdi. Bu arada 10 gün sabah akşam clexane iğne vurdum göbekten. Coraspin de kullanıyorum. Bu ay 5 yumurtam var diye çok umutluydum ama yine de olmadı. Reglim bugün 3.gün gecikmede ve dün kan testi yaptırdım sonuç 0,28 :( :( :( Allahım hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabul etsin, anne olalım bir bir inşallah...

Merhaba Kızlar;

Ben 1 yıllık evliyim ve 34 yaşındayım. Yaşım gereği evlendiğimizden bu yana hiç korunmadım. Ocak 2017 de dış gebelik geçirdim kürtaj ve 2 toz iğne ile sonlandırıldı. Sonra 3 defa kimyasal gebelik geçirdim. Bu arada sürekli doktorlardayım. Sorun yok, 1 yıl bekleyin diyorlar. Bekleyim de yaşımız beklemiyor ki :KK43: Rahim filmi çektirdim sorun çıkmadı, klomen kullandım bu ay 5 tane olgun yumurtam oldu. Doktorum iğne ile çatlatmayalım dedi ve yumurta çatlaması için 08 eylülde progestan verdi. Bu arada 10 gün sabah akşam clexane iğne vurdum göbekten. Coraspin de kullanıyorum. Bu ay 5 yumurtam var diye çok umutluydum ama yine de olmadı. Reglim bugün 3.gün gecikmede ve dün kan testi yaptırdım sonuç 0,28 :KK43: :KK43: :KK43: Allahım hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabul etsin, anne olalım bir bir inşallah...

İnşallah Allah en yakın zamanda bebeğini verir sana, umudunu kaybetme.

bir şey merak ettim; sadece yumurtaların olgunlaştığı evrede mi çalışma yapıyosunuz? yoksa bütün ay boyunca gün aşırı falan mı?

Canım birde soğan kürü denesene kızında denemiştim hemen hamile kalmıştım hoş şimdi denedim hamile kalamadım ama umutluyum:spor:

Merhaba Kızlar;

Ben 1 yıllık evliyim ve 34 yaşındayım. Yaşım gereği evlendiğimizden bu yana hiç korunmadım. Ocak 2017 de dış gebelik geçirdim kürtaj ve 2 toz iğne ile sonlandırıldı. Sonra 3 defa kimyasal gebelik geçirdim. Bu arada sürekli doktorlardayım. Sorun yok, 1 yıl bekleyin diyorlar. Bekleyim de yaşımız beklemiyor ki :KK43: Rahim filmi çektirdim sorun çıkmadı, klomen kullandım bu ay 5 tane olgun yumurtam oldu. Doktorum iğne ile çatlatmayalım dedi ve yumurta çatlaması için 08 eylülde progestan verdi. Bu arada 10 gün sabah akşam clexane iğne vurdum göbekten. Coraspin de kullanıyorum. Bu ay 5 yumurtam var diye çok umutluydum ama yine de olmadı. Reglim bugün 3.gün gecikmede ve dün kan testi yaptırdım sonuç 0,28 :KK43: :KK43: :KK43: Allahım hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabul etsin, anne olalım bir bir inşallah...
Yaşın sebebiyle stres yapıp boşa üzme kendini arkadaşım. Ben 33te ilk doğumumu yaptım şimdi de yaşım 35 , 2.yi alacağım inşallah kucağıma.
Eşimin uzak akrabası tedavisiz 50 yaşında kucağına aldı. Tamam o kadar beklemek fazla olabilir de gençsin daha, genciz olur Allahın izniyle inşallah.

Yaşın sebebiyle stres yapıp boşa üzme kendini arkadaşım. Ben 33te ilk doğumumu yaptım şimdi de yaşım 35 , 2.yi alacağım inşallah kucağıma.
Eşimin uzak akrabası tedavisiz 50 yaşında kucağına aldı. Tamam o kadar beklemek fazla olabilir de gençsin daha, genciz olur Allahın izniyle inşallah.
İnşallah arkadaşım teşekkür ederim tesellin için. Rabbim çocuklarına da uzun, sağlıklı ömür nasip etsin inşallah...

İnşallah arkadaşım teşekkür ederim tesellin için. Rabbim çocuklarına da uzun, sağlıklı ömür nasip etsin inşallah...
Amin , bekleyen isteyen dileyen herkese Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.

Amin , bekleyen isteyen dileyen herkese Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.
Amin canım çok sağol. Bu arada hala regl olmadım, doktorum adet söktürücü vermedi belki yükselir diye çok da umutsuzum. :110:

Merhaba yaşınız gereği tüm testlerinizin temiz olmasına rağmen olmuyorsa bir yılında doldurmuşsunuz tüp bebek seçeniğğni araştırmanızı tavsiye ederim ...sebepsiz infertilite gerçekten strese sokup vakit kaybettiren birşey .önerim bu sebepten

Merhaba yaşınız gereği tüm testlerinizin temiz olmasına rağmen olmuyorsa bir yılında doldurmuşsunuz tüp bebek seçeniğğni araştırmanızı tavsiye ederim ...sebepsiz infertilite gerçekten strese sokup vakit kaybettiren birşey .önerim bu sebepten
Haklısınız ama eşim hiç yanaşmıyor...

Eşinize naçizane mesajım zaten içinize sinen yeri bulmanız görüşmeleriniz bütçe planlamalarınız iş okul seyahat planlamalarınız falan da epey bir vaktinizi alacağıdır.ha dediğiniz ay organizasyonu yapmak pek mümkün olmuyor.

bence yasıni gereksiz stres yapiyorsun belki de o nedenle olmuyordur..39-40 yasinda bile anne oluyor insanlar. Bence sen öncelikle bu panik durumundan vazgecmelisin.Akısına birak

Eger sizde sorun çıkmıyorsa esinize spermiyogram dna hasar testi vs her testi yaptırın biz de ustune dustukce birseyler cikti

Back