- 12 Ağustos 2016
- 238
- 98
- 28
-
- Konu Sahibi uhappygirl
Cidden böyle mi anladınızcidden oturup kimin sevgilisi ne kadar süpriz yapmış bunu mu konuşuyorsunuzbir de bunu sevgiline anlatıp akıl mı alıyorsun ne diyim ki... her insanın derdi de başka işte... Allah kolaylık versin
Neyse ya haklısınız aslında gereksiz bi konu. Konuyu içeriğini silsem gözükmeme gibi bi durum olur mu acaba denemek istiyorum :)
Çok şekersiniz :)))Bi kişi bile alıntılamamış
Üyeliğimi iptal edecem zaten bilgi için teşekkürler:)konu içeriği silmek yasak yalnız
Ben de gec kaldım hani oda arkadaşı sorunları benden sorulur yardım edeyim dedim dimiyumurtadasaklanancivciv ablacım
Fazla samimiyetin zararları olabilir bak bu. Ciddiyim. Biz rafı vs her şeyi ayirdik konuşmuyoruz da fazla oh mis. Üç gun sonra da turkiyeye geliyorum. İşte aşırı samimiyet olunca böyle oluyor demek kiNolmuş kuzucum sevgili kavgası mı çıkmış Bak beterin beteri var gördün mü
Uyelik iptali bir ise yaramiyor konu geri getirilecek zaten bir okusaydik yorum etseydik bari:)Üyeliğimi iptal edecem zaten bilgi için teşekkürler:)
Fazla samimiyetin zararları olabilir bak bu. Ciddiyim. Biz rafı vs her şeyi ayirdik konuşmuyoruz da fazla oh mis. Üç gun sonra da turkiyeye geliyorum. İşte aşırı samimiyet olunca böyle oluyor demek ki