Merhaba arkadaşlar bir konuda daha yardımınıza ihtiyacım olacak. Geçen nişanlım aradı ve arkadaşının ailesiyle denize gittiğini tatile, kendisini de davet ettiklerini ve çok ısrar ettiklerini, onunda gitmek istediğini söyledi. Zaten aramız limoni bende git dedim napayım. Her şey akşama kadar güzeldi. Aşkımlar, canımlar, hep aramalar, haber vermeler. Akşam oldu saat 10 biz beraber dışarı çıktık dedi. Ben huylandım çünkü eğlence mekanı olan bir şehirdelerdi. Tamam dedim kapadım. Saat 11.30 oldu uyucam bi arayım dedim. İçki içmiş sonses müzik. Ben bozuldum doğal olarak ses tonum değişti. Bir değişti bu aniden, sabaha kadar beni arama yat turundayız biz. Keyfim yerinde kimsenin bozmasına izin veremem, ararsan tlfunumu kapatırım falan. Çok üzüldüm. Kapadım tlfunu uyumaya çalıştım baktım saat 1 olmuş aradım tekrar açan yok, tekrar tekrar aramalarımdan sora açıldı tlfn bu sefer gece kulübündeler belli, çok içmiş o da belli. Açtığı gibi gülerek yarın görüşelim arama beni dedi.Bende ortam sardı herhalde dedim, sarmazmı yaa dedi, Kızlar çok güzel herhalde aklın başından gitmiş dedim. Kahkahalar atarak süper süpeeerr diye avazı çıktığı kadar bağırdı. İnanılmaz kafam attı, Her şey içki içene kadar dedim , ondan sonra gerçek yüzün çıkıyor dedim. Aynen doğru söylüyorsun dedi. Kapadım tlfnu , uyumaya çalıştım saat 3 oldu. Msj çektim. Ben senin hayatında neyim cvp yok, tekrar çektim her şey ortada ben seni düşünmekten sabahlara kadar uyuyamıyorum , sende beni düşünmeden gönlün rahat sabahlara kadar eğleniyorsun diye. Aradı 3.30 evdeyim uyucam yarın görüşürüz dedi. Benim ne suçum var Allah’ım diyorum bunu bana reva gördün. O kadar çok seviyorum ki çok çaresizim. Ama karar aldım hak etmediği sevgiyi vermicem bundan sonra. Peki ben ne yapmalıyım?? Sorunu ne ?? Biz nişanlıyız, bekar değil , ne işi var öyle yerde?? Çok mu tepki gösteriyorum??