• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine nişanlım ve yeni bir sorun

matg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
113
0
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar bir konuda daha yardımınıza ihtiyacım olacak. Geçen nişanlım aradı ve arkadaşının ailesiyle denize gittiğini tatile, kendisini de davet ettiklerini ve çok ısrar ettiklerini, onunda gitmek istediğini söyledi. Zaten aramız limoni bende git dedim napayım. Her şey akşama kadar güzeldi. Aşkımlar, canımlar, hep aramalar, haber vermeler. Akşam oldu saat 10 biz beraber dışarı çıktık dedi. Ben huylandım çünkü eğlence mekanı olan bir şehirdelerdi. Tamam dedim kapadım. Saat 11.30 oldu uyucam bi arayım dedim. İçki içmiş sonses müzik. Ben bozuldum doğal olarak ses tonum değişti. Bir değişti bu aniden, sabaha kadar beni arama yat turundayız biz. Keyfim yerinde kimsenin bozmasına izin veremem, ararsan tlfunumu kapatırım falan. Çok üzüldüm. Kapadım tlfunu uyumaya çalıştım baktım saat 1 olmuş aradım tekrar açan yok, tekrar tekrar aramalarımdan sora açıldı tlfn bu sefer gece kulübündeler belli, çok içmiş o da belli. Açtığı gibi gülerek yarın görüşelim arama beni dedi.Bende ortam sardı herhalde dedim, sarmazmı yaa dedi, Kızlar çok güzel herhalde aklın başından gitmiş dedim. Kahkahalar atarak süper süpeeerr diye avazı çıktığı kadar bağırdı. İnanılmaz kafam attı, Her şey içki içene kadar dedim , ondan sonra gerçek yüzün çıkıyor dedim. Aynen doğru söylüyorsun dedi. Kapadım tlfnu , uyumaya çalıştım saat 3 oldu. Msj çektim. Ben senin hayatında neyim cvp yok, tekrar çektim her şey ortada ben seni düşünmekten sabahlara kadar uyuyamıyorum , sende beni düşünmeden gönlün rahat sabahlara kadar eğleniyorsun diye. Aradı 3.30 evdeyim uyucam yarın görüşürüz dedi. Benim ne suçum var Allah’ım diyorum bunu bana reva gördün. O kadar çok seviyorum ki çok çaresizim. Ama karar aldım hak etmediği sevgiyi vermicem bundan sonra. Peki ben ne yapmalıyım?? Sorunu ne ?? Biz nişanlıyız, bekar değil , ne işi var öyle yerde?? Çok mu tepki gösteriyorum??

Canım, eski konuna da söyle bir baktım. Bence nişanlın daha evlenmeye hazır değil, gezmek, tozmak, eğlenmek istiyor.

Bu şartlar altında evlenirseniz, bence daha çok sıkıntı çekersin. 6 yıllık beraberliğiniz de varmış, ama nişanlının gözü dışarıda, alkol alınca da ne yapacağı belli olmuyor. Hislerini, çevrenin ne diyeceğini falan bir tarafa bırakıp, mantığını kullanmaya çalış ve bu işi bitir bence.

Arkadaşı ile tatile gitmek istemesini, gittiği yerde gece dışarı çıkıp eğlenmek istemesini de anlarım da bu kadar içip size ters cevaplar vermesi gerçekten üzücü olmuş. Umarım yaptığından pişmandır ve istemeden olmuştur ne diyeyim. Şimdi ben kendime yapıldığını düşünsem onun burnundan fitil fitil getirirdim ama sen bana uyma ben azıcık cadıyımdır. Dinle bakalım açıklaması vardır herhalde yaptıklarının. Bu erkeklerde şöyle bir durum var yanlarında başka erkek arkadaşları varken birden erkekliklerini hatırlıyor hort zort demeye başlıyorlar tüm bu tavırlar da o yüzdendir. Şimdi siz nişanlısınız ortamda bu durumla ilgili kendisine takılmalar olmuştur o da aklı sıra yiğitliğe mok sürdürmücek diye sonradan pişman olacağı şeyler yapmıştır alkolün de etkisiyle.
Ama hak etmediği sevgiyi vermemek konusunda doğru söylüyorsun. Hak etmiyorsa vermeyeceksin, sen bir adım atıyorsan o zaman o on adım atsın yine de yüz vermeyeceksin madem ki bazı durumlarda hak etmediğini düşünüyorsan arkadaşım.

Son düzenleme:
nişanlanmak bi sorumluluk almak demektir,
tek kişilik yaşamaktan vazgeçip, iki kişilik yaşamayı öğrenmeye başlamak demektir.
siz henüz aynı evde bile yaşamıyoken gece hayatı vs sorunlarınız var,
evlenince çokta farklı olacağını sanmam..
evlilik ne zaman bilmiyorum ama biraz erteleyin ve nişanlınızı karşınıza alıp bunları açık açık konuşun derim ben..

ben de sizin gibi tepki gosterirdim kesin. ama keske o kadar cok aramasaydiniz mesaj atmasaydiniz. zaten olmus kafasi bi dunya. bi de kendini sartlamis mi nedir hemen ilk ses tonunuzun degismesinde tepki gostermis sizi yumusatmaya calisicagina. uyumaya calissaydiniz keske hem bu kadar uzulmezdiniz hem de duymak istemiceginiz seyleri duymazdiniz. benim tavsiyem su. bu tarz kavgalarda ben senin icin neyim gibi sorgulamalari hemen o an yapmayin, mesajla yapmayin. erkek onu dirdir, trip, laf sokma olarak algiliyo daha cok hirslaniyo. biraz kendine birakip zamani gelince o sorgulamayi yaptiginizda daha etkili olur sicagi sicagina degil. bugun konusursaniz da ayrintilari yaz bakalim ne dicek olanlarla ilgili.

Erkek milleti değişmez ki işte neyse hep aynı olucak evlenince de gidicek arkadaşlarınla eğlenmeye sen bekliceksin evde kocam gelsin diye

bende evlendım gezmesını cok seven bırıyle arkadasları falan hersey ıyı ama o gezme işine gelınce bozuluyor arkadasım evlenme ertele...

bende evlendım gezmesını cok seven bırıyle arkadasları falan hersey ıyı ama o gezme işine gelınce bozuluyor arkadasım evlenme ertele...

Aynen benim arkadaşım da gezmesini çok seven biriyle (tek başına ya da arkadaşlarıyla ) evlendi nişanlanmadan önce sorunları vardı ayrıl dedim yol yakınken alalem ne der dedi evlendi hergün ağlanıyo evlendikleri ilk günden itibaren hep kavga nişanlıyken de ayrılmaktan bahsediyo çocuk evlendikten sonra da değişmedi ayrılalım boşanalım diyo kavga tartışma büyüyünce.kızda evde tek başına oturuyor çevresi de yok yakında ne olur bilemem..1 sene oldu ama hep aynı hep aynı

Aynen benim arkadaşım da gezmesini çok seven biriyle (tek başına ya da arkadaşlarıyla ) evlendi nişanlanmadan önce sorunları vardı ayrıl dedim yol yakınken alalem ne der dedi evlendi hergün ağlanıyo evlendikleri ilk günden itibaren hep kavga nişanlıyken de ayrılmaktan bahsediyo çocuk evlendikten sonra da değişmedi ayrılalım boşanalım diyo kavga tartışma büyüyünce.kızda evde tek başına oturuyor çevresi de yok yakında ne olur bilemem..1 sene oldu ama hep aynı hep aynı

cok şükür benim okdr kötü değil banada deger verıyor arkadaslarınada arada fazla kacırınca gezmeyı tabı ozmn sorun yasanıyor aslında ben calısmayıp evde otursam kafayı yerdım sanırım ama işte benım avantajım calısmak abimlerle aile şirketınde yoksa bende bosanırdım sanırım sevmesem işte...

nişanalnmak demek evlilikğe bir adım atmış tek kişilik hayatın bitmiş artık iki kişilik bir hayata başlaman demek insan biraz dikkatlı olmalı bende senin yerinde olsam böyle bir duruma üzülürdüm taamül edemezdim herhalde sevgilinin gözü halen gezmek eğlenmek te görüyorum sarhoş olduğu için öyle davranmış olabilir çok yanlış bence senin yerinde olsam hiç aramazdım mesajda çekmezdim zaten ayıkınca seni arar hatasının farkına varırdı

yaşadığınız duyguyu çok iyi anlıyorum..
Sizin için saniyeler saat oluyorken, onun umrunda bile değil..
üzgünüm ama nişanlınız sizi pek takmıyor gibi geldi..
kaybetmekten korkan böyle davranmaz bence..
bence soğuk dur ona karşı sen giderken biyerlere haber etme ona..empati kurmasını sağla..
ama bak nasıl olyormuş cinsinden değil.. o zaman rekabete girer.. çaktırmadan..
baktın olmuyor o zaman bırak canım.. bütün hayatın o eğlenirken naptı demekle mi geçicek..
ayrıca seven insan arama beni demez asla..
görüşmek istemese bile aşkım arkadaşlarla vakit geçireyim biraz olur mu tarzında söyler..
sizi takmadığını düşünüyorum..sadece resmiyette nişanlanmış sizle.. ruhu bekar hala..

adam takmıyo ki
ne demek beni arama keyfimi bozma diye..
sizin varlığınız onu mutlu etmeli tam tersine..
bu adam evliliğe hazır değil ..

Kaybetme korkusuyla ona rahatça hata yapmasını sağlamayın
yani tepkiniz düşünceniz neyse rahatça ortaya koyun aman onu kaybederim düşüncesi ile göz yummayın...
Ayrılcak bir durum değil içmiş saçmalamış fakat dozunu ayarlamalıydı terbiyesizleşmiş çünkü...
Bu durumda ben birebir olmasada misilleme yapardım
Öyle de yaparım o bana hata yapıyorsa aynı şeyi yaparım ancak ozaman içim soğur:)

Allah Yardımcın Olsun..
Çok Zor..:50:

Sanki Sevgilisiyle Konuşuyor Beyefendi..
Siz Nişanlısınız, Bunu Unutmamalı..:50:

Burnu Sürtsün Derim Ben..
İçkiyle Kendini Kaybedenleri Zaten Sevmiyorum..
Çünkü İçki Bardakta Durduğu Gibi Durmuyor..:50:

Dizboyu Rezillik..
Daha Ötesi Var mı ??

Aklı Sıra Başkalarının Yanında Artistlik Yapmış..
Bunda Anlamayacak Bir Şey Yok..:40:

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Hepiniz de doğru noktalara değinmişsiniz. Bugün öğlen aradı beni 1 gibi.
Hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya çalıştı. Bende ona etki geçti sanırım dedim. O da evet keşke geçmeseydi dedi.
Her neyse uzatmak istemedim. Zaten aklım , bedenim, ruhum inanılmaz yorgun. Ve darmadağınım. Hiç uğraşmak, tartışmak, konuşmak istemedim.
Kısa kestim kapadım konuyu. bugün yapacaklarından falan bahsetti klasik erkek işte.(duygusuz , anlayışsız..vs) Bende dinledim kapadım. Sora tekrar aradı geziyoruz buralar çok güzel seni de getireceğim bilmem ne... Ama önemseyecek halim yok ki. Bir boşluk oluştu içimde dün geceden sonra. Hiç bir şey algılayamıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim. Ne kadar dayanırım, sonu ne olur bilmiyorum. Tek bildiğim çekilecek cezam var sanıyorum, ve onu bol bol çekiyorum. Her gece dualar ediyorum. Allah'ım hayırsızsa eğer çek al yüreğimden bu sevgiyi, gün geçtikçe dibe vuruyoruz sanki. Ben inanılmaz derecede bağlıyım ona. O yüzden katlanıyorum bazı şeylere. Yani onsuz hayat düşünemiyorum. Ama o mahvediyor beni. İnsan sevdiğine bu kadar acı çektirir mi yaa.Herşeyden soğudum. O askerdeyken çeyizlik birşeyler alıyordum, o geldikten sonra onları da bıraktım. Artık hazırlıkta yapamıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.

Canım benim nişanlın senin ilerde kocan hayat arkadaşın olucak bir ömür paylaşıcaksın onunla ve o zamanda aynı şeyleri yaparsa ne yapıcaksın onları düşün
Bunları yaşamam çekmem gerekiyo diye birşey yok her şey senin elinde..
İnan sevgi aşk bir yere kadar evlendikten sonra herşey o kadar çok farklı oluyor ki
o çok sevdiğin uğruna acı çektiğin gözyaşı döktüğün insan bambaşka biri oluyor o zaman aman ALLahım benim sevdiğim aşık olduğum insan bumuydu diyorsun keşke böyle olmasa ama böyle önceden inanmazdım bana da böyle anlatırlardı ama artık yaşıyorum ve görüyorum
Mükemmel evlilik tabi ki yok ama iyi seçmek lazım düşünmek lazım..
Bende 10 aylık evliyim eşim çok zor alıştı hep bekar gibi gördü kendini ne sorunlar yaşadık yıprandım sanki evde karısı değilde annesi var gibi görüyordu öyle alışmış tabi 28 sene.Çok zor geldi hep bekarlığındaki gibi hareketlerimde davranışlarımda rahat olayım istedi bende tepkimi koydum sen artık evlisin dedim bekar hayatındaki gibi değilsin ayrılma noktasına bile geldik zor günlerdi hala daha arada sorun yaşıyoruz bu yüzden

Gezmesinden ziyade sana davranışları hiç hoş değil..Tamam akıllı uslu gidersin yaparsın tatilini gelirsin bişey diyemem..Ama içkili de olsa seninle konuşma tarzı çok kırıcı..Bi söz vardır insanların gerçek kişiliği içtiği zaman ortaya çıkar diye..Bilmiyorum ama evlilik için bu adamla bi kez daha düşünmen lazım..

Back