Yine mi gol değil

Oldu ozaman esimizin cildiracagini bildigimiz seyleri gizlice yapalim sonra olfu bitti diyelim. Ne yalan soyliyeyim boyle birsey bosanma sebebim olur benim. Allah şaşırtmasın. Eşimede guvenemiyorsam, arkamdan iş ceviriyorsa...

İyi de boyledir ozel sektor. Kac yerde calistiysam sekreter cay kahve de getirir,on muhasebe de yapar, telefona da bakar,yazismalari da yonlendirirdi, gayet normal. Sekretere sadece telefon baktirip on muhasebe yaptirmiyorlar malesef. Kac yillik sekretersiniz? Dil biliyor musunuz? Misal sekreterlikte 5 yil tecrubeniz olur,2 dil bilirsiniz o zaman yonetici asistanligina basvurursunuz. Ki onlar bile patrona cay kahve getirir. Holdingte de calistim kucuk firmada da,hepsinde durum bu. Siz kendi niteliginize nitelik katin,daha iyi bir ise basvuru yapin,kabul edilirseniz gecersiniz. O zamana kadar burada sabredin ki meteliksiz kalmayin.

++++++1000000000

Atananamış öğretmenim 2 dalım var öğret de ama bakalım tekrar hazırlamaya başladım

Zaten çok olmadı işe başlayalı evde durumca daha çok düşünüp kafaya takıyordum yaşam kalitem düştü onlar yüzünden sıkıntı çekiyorum eşimin aldığı rahatça yetiyor bu durumlar olmasa bende dersimi çalışırdım rahatça ama yok

Atananamış öğretmenim 2 dalım var öğret de ama bakalım tekrar hazırlamaya başladım

Eğer gerçekten Tokat ta yaşıyorsanız ücretli öğretmenlik başvurusu yapmalısınız bence.
Şubat atamasıyla giden bir çok öğretmen oluyor .
2 dala sahip olmanız ücretli öğretmenlik için şansınızı yükseltir .

İşinizden memnun değilseniz çıkın,sizin yerinize çalışacak birsürü kişi vardır emin olun. Demekki vasfınız bunu gerektiyor ne istiyorsunuz genel müdürlük mü ?
Konu sahibinin yerine çalışacak bi yedek işgücü ordusu var diye işyerinde kemerle dövsünler ses çıkarmasın sizin mantığınıza göre. Ne ayıp şey şu söylediğiniz demek ki vasfınız bunu gerektiriyor nedir yav. Kadın benim iş tanımımda bu yok diyo siz daha mı iyi bileceksiniz

Helal olsun size alninizdan öpüyorum:))

bence bu böyle değil. ben eskiden fabrikada sekreterlik yapardım. koca fabrikada iletişimin hepsi bendeydi. giren çıkan falan. en az 5 patron oluyordu. müdürler falan hariç. çay işine başka biri bakardı. ama o izne giderken benden rica ederdi bakar mısın diye. ben de bakardım. bunu fırsat bilenler çay kahve isteyip dururdu. ha bunlar benim gibi çalışan yani.
insan o zaman üzülüyor dark. ben üniversite mezunuyum o lise mezunu benim arkam olmaığı için bulduğum işe girmişim o benden faydalanıyor aklınca!
hatta iyice saçmalayıp koca fabrikanın bulaşıklarını yıkamamı istediler. işte o gün çıktım işten. asıldım kpss ye. çok şükür geçti o kabus gibi günler.

konu sahibi ben olsam çalışmazdım bu şartlarda.

İlla ki uzulur ama is bu. Ben muhendisim, ne isler yaptim 8 yilda. Sorun etmedim,yani sorun edecek insan calismamali zaten ozelde.

yaptığınız işi beğenmiyosanız çıkın madem. burada da iş yerinde çay taşıyan kadınlar var. ne demek kahvecisi oldum garsonu oldum. e o da iş. sonuçta size para getiriyor.

diğer sıkıntıları da eşiniz halletmeli. ailesi ile konuşmalı. yok yapmaz diyosanız böyle çekmeye devam.

bu iş tanımına bağlı bence. ya da girerken konuştuğun işe. özel diye insanı da çok ezmemeleri lazım bence
Kimsenin is taniminda cay isterlerse getirmemek yazmaz esnekligin arkasina siginirlar isverenler. Ben kacan muhasebe mudurunun yapmasi gereken isleri yapan muhendisim misal yok yapmam is tanimimda yok diyemiyorsun zira zaten duzgun is tanimini bilerek yapmiyorlar

Ben burada o işe bakıp hakkını alamadığı için çıkan kadınları görüyorum demek ki bu iş yerinde çay kahve garsonluk için ayrı mebla bütçe ile çalışan var ben keyifleri için bedava yapıyorum demek oluyor

ben de diyorum ki böyle düşünüyosanız o işte çalışmayın.

Ben buradaki özel sektörde herşey mubahtır zihniyetli insanları görüyorum ya ğatron vasfında olan işverenler den çok kralcıları demek ki adamlar az bile yapıyorlar yani

Eğer iş tanımımda olsaydı geri gel yapmayacaksın demezlerdi yapmak zorundasın istemezsen gwlme derlerdi bu düşmancı tavırlar ne için anlamıyorum yazan herkes işveren mi

Size para lazim,cogu kisiye oldugu gibi. Neden ozel ders vermiyorsunuz? Biraz uygun fiyata verseniz evinizden bile cikmadan para kazanirsiniz,hem de ders calismaya vaktiniz olur

Yani evet şartlar bu ya kırbacı yiyip susun ya da çıkın diyorsunuz anladım

bana tepki göstermenize gerek yok.

beğenmiyosanız ya şartları iyileştirmek için üstlerinizle konuşursunuz ya da çıkarsınız. boşa sızlanmak bi işe yaramaz. işe girerken anlaştığımız şartlar bunlar değildi dersiniz.

Size para lazim,cogu kisiye oldugu gibi. Neden ozel ders vermiyorsunuz? Biraz uygun fiyata verseniz evinizden bile cikmadan para kazanirsiniz,hem de ders calismaya vaktiniz olur
branşım sözel fizik mate.gibi derslere olduğu gibi talep yok ..ücretli her dönem başvuru yapıyorum ama çıkmıyor yoksa mesleğimi yapmak istiyorum burada konum sızlanmak değil lütfen işimden de bahsettim ki ne şartlarda borcunu ödediğimiz anlaşılsın fikir istedim sızlanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…