Yine mi gol değil

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba hanımlar

Tekrar eden bir kısır döngü içindeyim artık mantıklı bakmadığımı düşünüyorum eski konularımdan çok farklı değil tek fark asgari ücretli sekreter mi çaycı mi belli olmayan bir işe başladım atamayı bekliyordum paramı kaxanırım dedim o aradada..
Gel gör ki atama ihtimalim yok bölüm çok sıkıntılı boşa bekliyorum beklemiyordum da artık zaten
Ama zaten işte işim olmayan haftalık çaycılar çıkınca işlerin bana kalması vs gibi çok sorun var birde 2 araba değiştir git gel..
Özetle bu işte çalışmak zorunda olmam para sıkınrılarım işe araba alabilsem maaşımla yoldan kırtulacak olmama engel eşimin ailesene çektiği kredi hep belimi büküyor pskilojim düzelmişti kaç aydır ama başa sardım hazmedemiyorum enayi yerine xaten konulmaksa işte konuluyorum adamların kahvecisi garsonu oldum ama ailesinin yapmasını da kaldıramıyorum okadar zor şeyler atlatyık maddi manevi adam borcumu artık ben ödemeye devam edeyim demiyor ve yıl sonuna kadar ödeyeceğiz alıp başımı gidesim var yapyım yazın geri geldim eşim iyidir hoştur bazen keşke kötü olsaydın diyorum ozaman vazgeçmesi kolay olurdu belki bu sorunlar evlendiğimizden beri maddi sıkıntı sıkıntı artık manevi boyut kazandı huzurlu değilim
Yanlış mı bakıyorum istiyorum ki en azından ailesiyle konulaun istedin çektik 2 senedir ödüyoruz artık sende el atsan ..ama söylemez böyle birşey

Nasıl aileler var anlamıyorum çocuguma kıredi çektiricem ödemicem ve onları böyle zor durumda bırakıcam ve kafamı yastıga koyup rahat uyucam nasıl insanlar varya siz üzülmeyin her gecenin bir sabahı var sabredin eşiniz niye söylemiyo ailesine zor durumdayız diye

İsinizden memnun degilsiniz dogru mu anladim? Ama sekreterler zaten cay kahve getir gotur yapiyorlar yani bildigim kadariyla. Hakkiyla para kazaniyorsunuz neden zorunuza gidiyor ki? Uzulmeyin bence ise devam edin. Borclariniz bitince nefes alirsiniz

Simdi yine bekara kari bosamak kolay diyecekler ama ben olsam bosarim. yeminle bosarim bu adami. Ben ugrasayim, didineyim, 2 vasita degistireyim o parayla adam gitsin kredi ceksin. bana acimayan adama hic acimam kapinin onune korum.

Hanimefendi bosuna calisiyorsunuz, tum emekleriniz kredi odemesine gidiyorsa. Esinizle konusun artik kredi odemek yok gitsin kendileri odesinler ya da ben yokum diyin bu kadar.

İşinizden memnun değilseniz çıkın,sizin yerinize çalışacak birsürü kişi vardır emin olun. Demekki vasfınız bunu gerektiyor ne istiyorsunuz genel müdürlük mü ?

Bence üniversite sınavına tekrar hazırlan.
Kayınvalidene de sen söyle laf arasında .
Yaşadığınız yere göre değişir ama asgari ücretle iş arayanaa iş çok, daha güzel bir iş bulabilirsin
En azından daha yakın.

Hanımefendicim ben hakkıyla helal para kazanmak içi girdi işe ama girerken çay kahve denmedi o işlere bakan çalışan var ama ay dolmadan mişleti bıktırıp kaçırdıkları için işler bana kalıyor işimde ön muhasebe aslında sekreterlik değil yalnızca böyle olunca bana da geliyorlar işe almadan başkasını diğeri kaçıp gidiyor

İşinizden memnun değilseniz çıkın,sizin yerinize çalışacak birsürü kişi vardır emin olun. Demekki vasfınız bunu gerektiyor ne istiyorsunuz genel müdürlük mü ?
Üslubunuz hiç şık değil hanımefendi zoruma giden çay kahve yapmak değil çalışan kadınlar varken bile kendi kahvemi yapıp içen insanım eleştiri kabulumdür çok kabasınız yalnız derdim insanları 2 kuruş vermeyip kaçıran bedavaya çayını bana yaptıran insanlar..

Geçtiğimiz yaz babasıyla konulup zorlandığımızı anlattım benden çok sesi çıktı evlendirmiş zorlanmış vs vs..
Annesi psik rahatsız asla birşey konuşamam zaten rahatsızlığı nüksediyor üzerime kalır kesinlike..
Eşimle yazın bu sorunlardan dolayı ayrı kaldım bir iki ay ama tek dediği banası zor durumdaymıl o bize düğünümüzde yardımcı olmuş oda onun borcunu ödemiş bu arada bedelli borcu varken aylık eksilerdeyken yapmıştı bunu..
Parasal konular çok yıprattı beni yaptığı hatalar çok buyuk şöyle ki başka bir şeyi yok sever sayar herşeyime yardımcı ama beni düşünmedi ki çekip verdi babasına onca sıkıntının içinde

Sekreterlik ayrı bir iş , çay kahve yapmak ayrı bir iş.. bende bir fabrika da beyaz yaka da çalışıyorum çay kahve yapan ablamız var o bu işleri yürütüyor misafir vs geldiğinde o ilgileniyor çünkü işi ; temizlik ve çay yapmak. sekreterin işi de idari işler olarak geçer o da telefonlara bakar müdüre imzalatılacak evrak varsa onların takibini yapar misafir karşılar gibi bir sürü evrak kürek işi vardır. Yani haklısınız size kalması zorunuza gidiyor olabilir ancak sizde işinizin olduğunu yetişemediğinizi dile getirin.. ya da o anda iş yaratın kendinize ortalardan kaybolun istemesinler çay çorba :)

umarım hala eşinizin ailesi ile görüşmüorsunuzdur
Aynı şehirdeyiz 2 3 ayda bir gideriz şöyle söyleyeyim eşim bir kere ben zorlanıyorum zor durumdayız demediği için onlarda çok rahatlar ben de yazın konuşup çıktım evimden ahlarca gelmedim babası bir selam vermedi

İşten ayrılacagımı söyledim bir gün gelmedim istifa verdim çağırdılar bakıyorlarmış birini bulacaklarmış..bakalım

Eşleriniz nasıl bu kadar rahatt rahat, konuşmadan, dinlemeden zart diye gidip kredi çekebiliyor ben onu anlamiyorum. Eşim annesine 1,500TL vereceginde bile bana sordu. Zaten keyfi birseydi o para ama geri ödeyecek dedi diye tamam demistim. O 1,500TL bile geri ödenmedi :)))))) söylene söylene söke söke aldim o parayi enayi yok karşisinda. Cocugundan rahat rahat para isteyebilen, borca sokan tipler genelde paranin ustune yatar, ödenmez onlar. Saglik haric hicbir ihtiyaclarini icin hayatta kredi çektirmezdim eşime.

Maalesef özel sektörde üç kişinin yapacağı işi bir kişi yapıyor. Şimdi kendimden örnek vereyim size 20 kusur senedir çalışıyorum .Bu iş yerinde 10 seneden fazla buradayım. Bu arada güya muhasebe ve finans elemanıyım.Yaptığım işler

- Telefona bakmak
- Çalan kapıyı açmak
- Muhasebe evrak vs giriş çıkış,para akışı
- Ofisboy (Dışarı işler)
- Elemanların iş elbise vs takipleri
- İSG ile ilgili tüm işler
- Çaycı ablamız yoksa ofiste olduğum süre içinde gelenlere çay vs.
- Bunlar aklıma gelenler

Ve ben bunları size yazıyorum ki öyle kolay iş bulunmuyor. Ve akşam nasıl oluyor anlamıyorum işim bitmiyor. 20 erkeğin arasında tek bayanım . Hepsiylede iyi anlaşırım .Şöylede bir avantajım var. İşim var dediğimde asla hesap sorma durumları olmaz bilirlerki ben işe gelmemeyi keyfi yapmam.

Bunları neden yazdım bilmiyorum ama ayrılıp ayrılmamız sizin kararınız. Başka bir yerde olsa çok büyük kurumsal bir firma olmadığı sürece bunlara maruz kalacaksınız. Ve sadece eşinizin ailesinin kredisi için çalışıyorsan çalışma derim sana

Benim geldiğim şehirde eşimin ailesinden hiç kızlardan okuyan yok ama çok rahat yuzde doksanı maddi olarak 3 üniversite mezunuyum ve işimle ilgisi olmayan angarya işler yapıp çalışmaya tutunm
kredi sizin üstünüze mi çekili.
yav niye bunu kendine yapar ki insan ..
Evet eşim çekmiş üzerine borcu varmış düğünde babası bize yapmış bizde rahatladık sanki ya borç içinde yüzerken çekmiş içim daralıyor işte unut affet mutlu ol ama yapamıyorum hazmedemiyorum

Bilmem ..duyuncaa dwli oldum benden habersiz çıldıracagımı bildiği için saklamış tesadügen öğrendim sonrası kaos ama benim ailem aile olmadığı için onunkiler en azından başta destek oldu diye teselli etmeye çalıştım işte kendimi

İnanın sabretmeye çalışıyorum tek maddi sorunum bu değişdi zaten çok borç olduğu için iyice batıyor artık yoruldum ..evimde ders bile çalışamadım bu durumlar okadar psik bozdu ki huzursuz etti beni 2 senedir hala da bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…