- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi All is well
-
Hanımefendicim ben hakkıyla helal para kazanmak içi girdi işe ama girerken çay kahve denmedi o işlere bakan çalışan var ama ay dolmadan mişleti bıktırıp kaçırdıkları için işler bana kalıyor işimde ön muhasebe aslında sekreterlik değil yalnızca böyle olunca bana da geliyorlar işe almadan başkasını diğeri kaçıp gidiyorİsinizden memnun degilsiniz dogru mu anladim? Ama sekreterler zaten cay kahve getir gotur yapiyorlar yani bildigim kadariyla. Hakkiyla para kazaniyorsunuz neden zorunuza gidiyor ki? Uzulmeyin bence ise devam edin. Borclariniz bitince nefes alirsiniz
Üslubunuz hiç şık değil hanımefendi zoruma giden çay kahve yapmak değil çalışan kadınlar varken bile kendi kahvemi yapıp içen insanım eleştiri kabulumdür çok kabasınız yalnız derdim insanları 2 kuruş vermeyip kaçıran bedavaya çayını bana yaptıran insanlar..İşinizden memnun değilseniz çıkın,sizin yerinize çalışacak birsürü kişi vardır emin olun. Demekki vasfınız bunu gerektiyor ne istiyorsunuz genel müdürlük mü ?
Aynı şehirdeyiz 2 3 ayda bir gideriz şöyle söyleyeyim eşim bir kere ben zorlanıyorum zor durumdayız demediği için onlarda çok rahatlar ben de yazın konuşup çıktım evimden ahlarca gelmedim babası bir selam vermediumarım hala eşinizin ailesi ile görüşmüorsunuzdur
İşten ayrılacagımı söyledim bir gün gelmedim istifa verdim çağırdılar bakıyorlarmış birini bulacaklarmış..bakalımSekreterlik ayrı bir iş , çay kahve yapmak ayrı bir iş.. bende bir fabrika da beyaz yaka da çalışıyorum çay kahve yapan ablamız var o bu işleri yürütüyor misafir vs geldiğinde o ilgileniyor çünkü işi ; temizlik ve çay yapmak. sekreterin işi de idari işler olarak geçer o da telefonlara bakar müdüre imzalatılacak evrak varsa onların takibini yapar misafir karşılar gibi bir sürü evrak kürek işi vardır. Yani haklısınız size kalması zorunuza gidiyor olabilir ancak sizde işinizin olduğunu yetişemediğinizi dile getirin.. ya da o anda iş yaratın kendinize ortalardan kaybolun istemesinler çay çorba :)
Evet eşim çekmiş üzerine borcu varmış düğünde babası bize yapmış bizde rahatladık sanki ya borç içinde yüzerken çekmiş içim daralıyor işte unut affet mutlu ol ama yapamıyorum hazmedemiyorumkredi sizin üstünüze mi çekili.
yav niye bunu kendine yapar ki insan ..
Bilmem ..duyuncaa dwli oldum benden habersiz çıldıracagımı bildiği için saklamış tesadügen öğrendim sonrası kaos ama benim ailem aile olmadığı için onunkiler en azından başta destek oldu diye teselli etmeye çalıştım işte kendimiEşleriniz nasıl bu kadar rahatt rahat, konuşmadan, dinlemeden zart diye gidip kredi çekebiliyor ben onu anlamiyorum. Eşim annesine 1,500TL vereceginde bile bana sordu. Zaten keyfi birseydi o para ama geri ödeyecek dedi diye tamam demistim. O 1,500TL bile geri ödenmedi :)))))) söylene söylene söke söke aldim o parayi enayi yok karşisinda. Cocugundan rahat rahat para isteyebilen, borca sokan tipler genelde paranin ustune yatar, ödenmez onlar. Saglik haric hicbir ihtiyaclarini icin hayatta kredi çektirmezdim eşime.
İnanın sabretmeye çalışıyorum tek maddi sorunum bu değişdi zaten çok borç olduğu için iyice batıyor artık yoruldum ..evimde ders bile çalışamadım bu durumlar okadar psik bozdu ki huzursuz etti beni 2 senedir hala da bitmediNasıl aileler var anlamıyorum çocuguma kıredi çektiricem ödemicem ve onları böyle zor durumda bırakıcam ve kafamı yastıga koyup rahat uyucam nasıl insanlar varya siz üzülmeyin her gecenin bir sabahı var sabredin eşiniz niye söylemiyo ailesine zor durumdayız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?