YİNE KV SKANDALİ AMA ARTİK GULUYORUM :))))

Aynen şuan tek korkum sikintim o . Allah tan Duan küçükler anlamıyorlar bisey. İnşallah hayirlisiyla bitecek bu iğrenç izdirap
Merhaba evet baya terbiyesiz seyler soylemisler ve yasanmis ancak cocuklar etkilenir. Daha kucukler anlamaz demek dogru degil ne kadar kucuk olurlarsa olsunlar yasanan her olay onlari etkiler veanlarlar. Bu yasananlarda iyi seyler degil yuksek sesle sinirle aoyleniyor cocuklarinizi mumkun oldugunca bu tur ortamlardan uzak tutun onlarin saglikli ruhsal gelisimi icin

hakimecigim esinle araniz bal kaymak gibi olsunda insallah yuvaniz dagilmaz.iki cocukta babadan mahrum kalmasin.gecmiste yasadigin kotu seyleri unut aklina detirme onunuze bakin esinde aslinda kimin ne oldugunu biliyor zamana birak...

diger konuya gelince..kv beni dovmedi seni ..gibi sacma cumleyi akli basinda olan kv demez zaten.demek istedigi ben sinirlendirmiyorumki oglumu sen sinirlendiriyorsun gibi ima etmis.orda esiniz sizi korumasi bu eskide kalmis yanlis yapmisim.duzgun konusun gibi uyarmaliydi bunu bence esinle konus kirildim boyle deseydin mahcup oldum gibi ama kavga edeceksen deme sakin soyle.bazen eslere akil vermek gerekiyor.

tabiki kendini savun ama onlarin seviyesine inme.iletisimlerinde bi muhalefet olma bi olumsuzluktan zevk alma gibi tavirlari var.

dedigim gibi toplumda eslerin zorlandigi anda esler destek olmalidir.size laf etmelerine birazda esiniz izin vermis.kendiniz yetmessiniz esinizden bunu isteyin
esiniz sizin setiniz olsun korusun.Insallah hep mutlu olursunuz.

madem böyle olay oluşmuş dibine kadar kullan bunu.
-pazar gidelim mi
-pikniği unuttun sanırım
intikam güzel şey be

madem böyle olay oluşmuş dibine kadar kullan bunu.
-pazar gidelim mi
-pikniği unuttun sanırım
intikam güzel şey be
evet daha dun annemlere gidelim dedi bu cevabi yapıştırdım bende tmm sustum dedi intikam güzel gerçekten
Eşime söyledim sende adamsın öyle mi niye sustun madem pismansin neden susturmadin dedim ama wallahi duymadım herkes konuşuyordu ben araba kullaniodm duysam kizardim dedi bilmiyorum artik doğru mu . Benimle niye bu kadar ugrasiyorlar çünkü ; ben istediği gibi bi gelin değilim, zaten oğlu istedi diye aldı,o kendi köylüsünü alacaktı,EE hizmetine dönmem gitmem gelmem,aramam, ona boyun egmem isime evime karistirmam bi de oğluyla severek evlendik oğlunu da kıskanır daha ne olsun acisini boyle çıkarıyor bogazlamadigina şükür

ayy çok guldum KV ler insani ne hale sokuyorlar iste

Elimden geldiğince uzak tutuyorum ne kadar basariliyim emin değilim bakalım az kaldı inşallah

Sağol canım güzel temenni ve duaların için. Evliliğin devam etmesi tamamen eşime ,tavırlarına bağlı ben şuan su durumda devam etmeyi düşünmüyorum olacak bi evlilik değil benim nezdimde.Ama yine de Rabbim bilir bakalım zaman ne gösterir. Son kısmında esler birbirine destek olmalı demissiniz ya iste benim eşim o konuda çok yetersiz isine de gelmez benim savunmak aman öyle bisey yaparsa ailesi mal mülk para vermez buna ,bu da imkanlardan kopamaz vs. eskiye gore coook değişiklik var tabi tam anlamıyla savunmasa da bi iki bisey söylüyor tmm görüşme diyor vs. Yetiyor mu yetmiyor evi burdan taşısa, mesafesini de koysa ,bize sahip çıksa, yanımızda olsa ah ne ala ama dediğim gibi bakalım zaman ne gosterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…