- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
Ah canım ya ne çok benziyo kaynanalarımız da başımızdakiler de.. benim kaynana şimdi iki kavgacı dayakçıların arasında kaldı alt kattaki de üst kattaki de aynı onları duydukça kp e sarıyomuş kavga ediyolarmış.. Şeker 350 400ün altına düşmüyo stresten.. kurban olduğum Allah ne büyük diyorum daha da neler görcek o fesatlık abidesi dur sen durEvet eşimin beni gecen senelerde dovdugunu biliyor ve ben bunu biliyorum oh hoşuma da gidiyor çok konusursan döver diyor yani , bu son sözü dolaylı yoldan söylemişti çok kere. Rabbim alsın intikamimi iki kızda kendinde var
Tsk ederim elimden geldiğince öyle yapıyorumYarısmayın. Sinirlendiğinizi göstermeyin ve böylelikle prim vermeyin olsun bitsin..
İnşallah canım evet Rabbim büyük elbet var bi hesabı ve vakti bende gorecegim cektiklerini günleri İNŞALLAHAh canım ya ne çok benziyo kaynanalarımız da başımızdakiler de.. benim kaynana şimdi iki kavgacı dayakçıların arasında kaldı alt kattaki de üst kattaki de aynı onları duydukça kp e sarıyomuş kavga ediyolarmış.. Şeker 350 400ün altına düşmüyo stresten.. kurban olduğum Allah ne büyük diyorum daha da neler görcek o fesatlık abidesi dur sen dur
Esin duzeldi mi peki?Evet eşimin beni gecen senelerde dovdugunu biliyor ve ben bunu biliyorum oh hoşuma da gidiyor çok konusursan döver diyor yani , bu son sözü dolaylı yoldan söylemişti çok kere. Rabbim alsın intikamimi iki kızda kendinde var
Dovuyordu . Eski konularimda bahsetmiştim bosanicam şartlar beklenmesi gereken zaman vs öyle işte
Dovmuyor , hakaretten etmiyor artik yani oldukça normal davranıyor ,normal bi es gibiEsin duzeldi mi peki?
KV ye söylemeseydin diyorsun sanırım da ona ben söylemedim. Kavga oldu annemde kaldık bir ay o zaman bahsettim annrmlere o şekilde herkes öğrendi. Bebeklerm küçükler henüz ki ozaman bir ayliklardi farkında değillerdi o kadarda. Şuan öyle bisey söz konusu değil şükür olursa olacakları kendisi de biliyor bosanacagim dedim o da bundan midir bilmem değişime yoluna gitti. Ne yasayadigimi , ne zaman ne sekil hareket edeceğimi elbette ben bilirim. Keyfimden durmuyorum Allah başınıza vermesin de siz sığınma evine gidin sözlerine maruz kalmayin.O halde siddet konusuna hic birsey söylemicektin. Seni döven bir adamin annesini melek görüp görmemesi cokmu önemli? Cocuklarin babaanesinden duyuyor dövüldügünü, hatta sahit bile olmuslardir.
Bunu zafer olarak görüyorsan demek ki o adami bosamazsin. Hatta gelecek sene üstüne hamile kalirsan hic sasirmam. Siddet'in "sartlar olgunlassin" durumu olamaz. Gerikerse kadin siginma evine gidersin ve bunu sadece kendin icin degil, cocuklarin icinde yapmaliydin. Onlar simdi hangi travmalar ile büyüyorlar farkinda degilsin.
Herhangi bi hatanda seni bırakırım mesajına devam.. iyice bilinçaltına işlesin bi tarafları tutuşsun da adam gibi kocalık yapmayı öğrensinDovmuyor , hakaretten etmiyor artik yani oldukça normal davranıyor ,normal bi es gibi
Herhangi bi hatanda seni bırakırım mesajına devam.. iyice bilinçaltına işlesin bi tarafları tutuşsun da adam gibi kocalık yapmayı öğrensin
Aminnn.. çok güzel bi laf var deveyle başlayanEvet canım inşallah bakalim . Yani güzellikle gecinmeyle olmuyor iste bunlara sopayı gostericen demek ki adam olmaları için Rabbim hepimizin gonkundekini hayırlı eylesin
Bak ya görüyor musun bi de sunepe demiş ölür musun öldürür musunAminnn.. çok güzel bi laf var deveyle başlayanbunlara o yaranıyo.. insan gibi gidip gelirken ailesini insan yerine koyup kırılmasınlar diye didinirken bi bakmışın elele tutuşmuşlar hurraaaa gelinin üstüne çullanıyolar hep birlikte.. e bize de tek tek hadlerini bildirip rest çekmek düşüyo. Kardeşim dediğim bi dostuma 14 yıllık eşi sende çok ağlıyodun bizimkiler ağzına ediyodu hiç karşılık vermiyodun sünepe sünepe ağlıyon diye ben de daha çok gıcık oluyodum sana adam yerine koymuyodum seni.. azcık dişli olsaydın bende kollardım seni.. laf söyletmezdim demiş.. şok olmuştum duyunca.. bazıları cadı seviyo demek ki
Sağol canım Allah razi olsun. Ayy bak sabahın 9da ne alakaysa çatlak teyzesi çıktı geldi bana aramadan sormadan . Oturdu iki saat dert anlattı o kadar da yüzsüz ler onca lafı ben dedim sanki neyin kafasını yaşıyorsa bunlarErkeklere evlenince bisi oluo ki hakimeninki evrim gecirmis bahsettiği kadarıyla..Bende cok merak ettim bu numunelik aile nerden çıkmış karşısına.Yaşadıkları cok zor hakimenin ailesi evine gelip gidemio vs..Insan bu kadar baskının üstüne doğru karar verme yetisini kaybedio..Çocuklarda bağlıo elini kolunu.Kiz yeni yeni çıkarıo sesini.Biz KK olarak arkandayız cnm.İnşallah kendin ve çocukların icin en dogru kararı verirsin...
Dune kadar kv ne derse desin aman deyip geciyodum.burda konu oldugu zamanda ne takiyolar bukadar diyodum :)
Ama dun nefret ettim kendisinden allahtan uzak bide yakin olsa hic cekilmezmis valla.
Kadin resmen cinsmis bana diskapinin mandali muamelesi yapti.
Bide bunun kışın gelme ihtimali var.gelsin diyodum benim icinde iyi olur diye.
Aynen suan bende guluyorum halime nelerle muhattap oluyorum diye gereksiz gereksiz:)
Büyük konusmussun demek ne takiyorlar bu kadar diyeAynen suan bende guluyorum halime nelerle muhattap oluyorum diye gereksiz gereksiz:)
Oyle tabi.lafa gelince oda oyle aman iyi gecinin aman yuvanizi yikmayin.Büyük konusmussun demek ne takiyorlar bu kadar diyeAmaaan bigun nasipse bizde KV olcaz Allah im bizi vicdanlı merhametli eylesin , oz cocugumuzun yuvasını yıkacak kadar gözümüzu kor etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?