Masallahh cnmKızlar çok mutluyum
İnşallah bu sefer sağlıklı alıcam kucağıma nerde bekleyen varsa rabbim nasip etsin. Hamiş olanlarımıza da zamanında sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum@edahandro Niqu Tikabasa @fnd_50 melegim can @imagination forever
Cnm o iş belli olmaz, mart annelerındeki eva'da hemen kalmıyordu öylelikle bırakmış korunmayı ama hemen olmuşBenim yaş 36 evet oğlum küçük daha ama ben denicem diyorum hemen kalmıyorum malesef
Eski nick'in neydi cnmMerhaba canım Ben eski üyelerdenim yazın sohbet ediyorduk yeni üyelik açtım Sen beni haliyle tanıyamazsın şu an hamile olduğunu görünce çok çok mutlu oldum
Amin kuzum teşekkür ederim bende çok mutluyumGeliyoor geliyooorr minnoşumuZZ geliyooorroh çok şükür. Sağlıkla gelsin inşallah kuzum. Çok çok sevindimmmmm
Amin canım çok şükürMasallahh cnmçok guzel yukselmiş rabbim daim etsin inş
Ben bununla öğrendim canım çok memnunum kuruma çizgisi bile çıkarmıyorKızlar erken test yapmadığım her ay pişman oldum bu markayı aldım netten aldığımı bile unutmuşum kutuyu açınca hatırladım Bu markadan yapan var mı daha önce benim arkadaşım çok memnundu
Maşallah yaaas kucagına almayı da nasip etsin rabbim. Awox ile öğrendim demiştin canım yumurtlamanın kaçıncı günü yaptın testi. Biraz sabırsızlanıyorum yaaa dhaa 2.gun düne göre ama önceki gün de olabilir tam emn olamadım bu ay. Oyuzden min 2 dıyorumKızlar çok mutluyum
İnşallah bu sefer sağlıklı alıcam kucağıma nerde bekleyen varsa rabbim nasip etsin. Hamiş olanlarımıza da zamanında sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum@edahandro Niqu Tikabasa @fnd_50 melegim can @imagination forever
Yaa İn şa Allah kuzumBence kesinlikle hemen olacak genelde hep öyle oluyor duyuyoruz
Canım 11 gün belli oldu tam anlamıyla ama 9 ve 10 gün yapmanı tavsiye etmiyorum var mı yok mu delirmek üzereyim resmen bişey var ama belli değil içerde bi gölge vardı 11 gün pembelik oldu bende sende 11 12 gün yap canım inşallah herşey gönlünce olurMaşallah yaaas kucagına almayı da nasip etsin rabbim. Awox ile öğrendim demiştin canım yumurtlamanın kaçıncı günü yaptın testi. Biraz sabırsızlanıyorum yaaa dhaa 2.gun düne göre ama önceki gün de olabilir tam emn olamadım bu ay. Oyuzden min 2 dıyorum
Ya maşallah çok güzel yükseliyorKızlar çok mutluyum
YaaaCanım 11 gün belli oldu tam anlamıyla ama 9 ve 10 gün yapmanı tavsiye etmiyorum var mı yok mu delirmek üzereyim resmen bişey var ama belli değil içerde bi gölge vardı 11 gün pembelik oldu bende sende 11 12 gün yap canım inşallah herşey gönlünce olur
Evet orası öyle tabi 8 gün yerleşme oldu bende 11 gün teste çıktı bu sefer ama diğer gebeliklerimde 9 günde 8 günde öğrendiğim oldu belli olmaz sen yine de 11 yada 12 gün yapYaaaaslında herkesde yerlesme ile alakalı bir durum. Arkadasımn 7 kala çıktı yumurtlamaya göre hem de. Ama ben de min 4 kala. Bakarm sanrm
Yok ya bende merak ediyorumKızlarbeyons naptı haber var mı
Kızlarbeyons naptı haber var mı
Kızlar küçük bir ilçede yaşadığım için ile gittim orda da iki tane özel var aramadan gittiğim için gün boyu açık sanıyordum meğer öğleden sonra kapaliymis o yüzden muayene olamadım salı günü yine kendi doktoruma gidecemYok ya bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?