Yine kaynanam

Kızlar merhaba benim şu kaynana dorunum bitmek bilmiyor söylemiştim eşim yurtdışına gittiği için kaynanamla bir süre evimde kalicaz dun akşam eşimle yine arkamdan konuşup gecimsiz bizi istemiyor gibi şeyler söylüyordu bende duyunca naptim ben size diyorum yanlarında oturmuyomusum odamda duruyormusum (hamileyim ve dinlenmeye ihtiyacim var kaynatamin yaninda uzanacak degilim ) sonra acti eski konuları hem bana hen anneme hakaretler etti bende dayanamadim tabiki tartışmaya başladık sabah 5e kadar hrm konuştuk hem tartıştık simdi evimde ve ben söyledikleri yüzünden konuşmak istemiyorum nasıl bir tavır takinacagimi şaşırdım akıl verin nolur bu arada en çok zoruma gidende durmadan seni aldığımıza pişman olduk demesi oğlu melekmis ve ben onun sinaviymisim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ayni evdeyim nasıl davranmaliyim sizce
kov gitsin...yüz vermeni istiyor..vereceksinki siddin sene senin eve yarleşecek..

Onceden konu actiginda dedik sana. Git anne in yaninda kal diye. Hani sadece kaynanan gelecekti, cumbur cemaat gelmisler. Kocan bariz annenin yanina yollamadi seni, annenlerle ayni yerde yasayan kayinvalideni getirtti yanina. Sen de kabul ettin. O kadar akil verdik canim sana. Bari simdi aklini basina al, kaydet telefona devamli ve birdaha ki sefere rest cek kocana. Amma ezdiriyirsunuz kendinizi.

Konuşma eşine de deki ya evine gitsin yada ben ailemin yanına gidecem anasının dediklerini duymamazliktan geliyor ve hamile esini ezdiriyor

Onceden konu actiginda dedik sana. Git anne in yaninda kal diye. Hani sadece kaynanan gelecekti, cumbur cemaat gelmisler. Kocan bariz annenin yanina yollamadi seni, annenlerle ayni yerde yasayan kayinvalideni getirtti yanina. Sen de kabul ettin. O kadar akil verdik canim sana. Bari simdi aklini basina al, kaydet telefona devamli ve birdaha ki sefere rest cek kocana. Amma ezdiriyirsunuz kendinizi.
Canim söylediniz bende o kadar direttim ama seni umursamayan bir eş olunca ne söylesen kar etmiyor bildiklerini okuyor her seferinde eşim simdi diyo annen gelsin yanına o kalsın ama bu saatten sonra onlar burdayken annem asla gelmez benide götürmüyolar yapacak bişeyim kalmadı pes ettim eşiminde sevgisinden emin değilim artık onlara karşı yapacak hiçbişey im kalmadı

Back