- 19 Temmuz 2014
- 41
- 2
- 13
- Konu Sahibi krmzglbusra
-
Aileniz nerede peki?Evet benim evimde kalıyoruz eşim uzun süre olmayacak yanimda o yuzden biraz evimde kalıyorum ama gel gorki bir türlü memnun edemiyorum eşime söyledim ne olacak böyle diyo annesinede toz konduramiyor simdiye kadar yaptıkları yüzünden zaten aramız iyi değildi simdi aileme hakaretleri beni iyice işin icinden çıkılmaz hale soktu
Kızlar merhaba benim şu kaynana dorunum bitmek bilmiyor söylemiştim eşim yurtdışına gittiği için kaynanamla bir süre evimde kalicaz dun akşam eşimle yine arkamdan konuşup gecimsiz bizi istemiyor gibi şeyler söylüyordu bende duyunca naptim ben size diyorum yanlarında oturmuyomusum odamda duruyormusum (hamileyim ve dinlenmeye ihtiyacim var kaynatamin yaninda uzanacak degilim ) sonra acti eski konuları hem bana hen anneme hakaretler etti bende dayanamadim tabiki tartışmaya başladık sabah 5e kadar hrm konuştuk hem tartıştık simdi evimde ve ben söyledikleri yüzünden konuşmak istemiyorum nasıl bir tavır takinacagimi şaşırdım akıl verin nolur bu arada en çok zoruma gidende durmadan seni aldığımıza pişman olduk demesi oğlu melekmis ve ben onun sinaviymisim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ayni evdeyim nasıl davranmaliyim sizce
annen uzakta mı kendi annene git yada o sana gelsin. Annesine toz kondurmuyor ama hamile Karısını ezdiriyo.. Hem seni aldığımıza pişmanız ne demek.. Sen eşya mısın.. Tövbe TövbeEvet benim evimde kalıyoruz eşim uzun süre olmayacak yanimda o yuzden biraz evimde kalıyorum ama gel gorki bir türlü memnun edemiyorum eşime söyledim ne olacak böyle diyo annesinede toz konduramiyor simdiye kadar yaptıkları yüzünden zaten aramız iyi değildi simdi aileme hakaretleri beni iyice işin icinden çıkılmaz hale soktu
Ay bu kvalidelerin oğullanı melek, gelini yılan görme senromları beni çileden çıkarıyor.Kızlar merhaba benim şu kaynana dorunum bitmek bilmiyor söylemiştim eşim yurtdışına gittiği için kaynanamla bir süre evimde kalicaz dun akşam eşimle yine arkamdan konuşup gecimsiz bizi istemiyor gibi şeyler söylüyordu bende duyunca naptim ben size diyorum yanlarında oturmuyomusum odamda duruyormusum (hamileyim ve dinlenmeye ihtiyacim var kaynatamin yaninda uzanacak degilim ) sonra acti eski konuları hem bana hen anneme hakaretler etti bende dayanamadim tabiki tartışmaya başladık sabah 5e kadar hrm konuştuk hem tartıştık simdi evimde ve ben söyledikleri yüzünden konuşmak istemiyorum nasıl bir tavır takinacagimi şaşırdım akıl verin nolur bu arada en çok zoruma gidende durmadan seni aldığımıza pişman olduk demesi oğlu melekmis ve ben onun sinaviymisim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ayni evdeyim nasıl davranmaliyim sizce
ahh bu kaynanalar gerçekten bazen o kadar gaddarlaşabiliyorlar ki.. hiç takma kafana biliyorum aynı ortamda iken bu çok zor benimde başımdan geçti... kavgalar tartışmalar... insan soguyo bu yüzden samimiyetlik kuramıyo.. yinede umursamamaya çalış...Kızlar merhaba benim şu kaynana dorunum bitmek bilmiyor söylemiştim eşim yurtdışına gittiği için kaynanamla bir süre evimde kalicaz dun akşam eşimle yine arkamdan konuşup gecimsiz bizi istemiyor gibi şeyler söylüyordu bende duyunca naptim ben size diyorum yanlarında oturmuyomusum odamda duruyormusum (hamileyim ve dinlenmeye ihtiyacim var kaynatamin yaninda uzanacak degilim ) sonra acti eski konuları hem bana hen anneme hakaretler etti bende dayanamadim tabiki tartışmaya başladık sabah 5e kadar hrm konuştuk hem tartıştık simdi evimde ve ben söyledikleri yüzünden konuşmak istemiyorum nasıl bir tavır takinacagimi şaşırdım akıl verin nolur bu arada en çok zoruma gidende durmadan seni aldığımıza pişman olduk demesi oğlu melekmis ve ben onun sinaviymisim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ayni evdeyim nasıl davranmaliyim sizce
Kaydettim ama yaridan sonra aklima geldiKonuşmaları telefonuna kaydet. Eşine gönder. Hamile hamile ailenle ne diye böyle konulara gireyim ben de.
Evet memlekette annem su an gitmem pek mümkün görünmüyor gidelim dedim burada neyi bekliyoruz neler neler diyo bizi istemiyosun esime diyor bizi istemiyor gorgü suz falanA
annen uzakta mı kendi annene git yada o sana gelsin. Annesine toz kondurmuyor ama hamile Karısını ezdiriyo.. Hem seni aldığımıza pişmanız ne demek.. Sen eşya mısın.. Tövbe Tövbe
Kaydettim ama yaridan sonra aklima geldi
Eşim yanimizda değil gitti diye zaten bu hale getirdiler o olsa belki bu kadar üstüme gelemezdi diye düşünüyorumSabah beşe kadar olan konuşmada eş nerdeydi?
Kv den başka kim var kp de mi.. Sen kaç aylık hamilesin. Daha kaç ay sizde kalacaklar..Evet memlekette annem su an gitmem pek mümkün görünmüyor gidelim dedim burada neyi bekliyoruz neler neler diyo bizi istemiyosun esime diyor bizi istemiyor gorgü suz falan
Kızlar merhaba benim şu kaynana dorunum bitmek bilmiyor söylemiştim eşim yurtdışına gittiği için kaynanamla bir süre evimde kalicaz dun akşam eşimle yine arkamdan konuşup gecimsiz bizi istemiyor gibi şeyler söylüyordu bende duyunca naptim ben size diyorum yanlarında oturmuyomusum odamda duruyormusum (hamileyim ve dinlenmeye ihtiyacim var kaynatamin yaninda uzanacak degilim ) sonra acti eski konuları hem bana hen anneme hakaretler etti bende dayanamadim tabiki tartışmaya başladık sabah 5e kadar hrm konuştuk hem tartıştık simdi evimde ve ben söyledikleri yüzünden konuşmak istemiyorum nasıl bir tavır takinacagimi şaşırdım akıl verin nolur bu arada en çok zoruma gidende durmadan seni aldığımıza pişman olduk demesi oğlu melekmis ve ben onun sinaviymisim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ayni evdeyim nasıl davranmaliyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?