Yine kayınvalidem

Anlatır, anlatmaz orasını kendi bilir de "tadımız yok, tatile nasıl gidelim" diyerek olayı dramatikleştirmesinin anlamı yokmuş.
Annesi de oğlunu biliyor ki söylediklerini ciddiye almamış.
Zaten ciddiye alsa ne diyecek o an? Olmuş bitmiş bir olay. Diyecek bir şey bulamamıştır.
Annesinin tahammülü yoktur tatil yapılmasına gezmeye gidilmesine. Eşimin hiç duymadım ailesine gezmekte olduğumuzu yada tatilde olduğumuzu söylediğini. O iş için şehir dışında oldugunu söyler hep. Duyduğu zaman hep benden duymuştur. Bende niye saklıyorsun diye kızarım eşime her seferinde. Sen bilmiyorsun. O evdeyken kimse keyif için birsey yapamaz der. 5 ay önce cok üzgünüm tadım yok dersin 5 ay gecer aradan planin olur. 5 ay önce ki konuşman yalanmış hikayeymiş gibi yorum yapar. 8 ay önce konusu olur maddi olarak sıkıntılıyız bu ara dersin. 8 ay gecer aradan sıkıntın çözülmüştür tatile gitmissindir. Sen demekki o sıkıntıyı hiç yasamamışsına getirir laflarını tavirlarini laf sokar. Bende şahit olduğum için bu tarz şeylere eşime cok fazla müdahale edemiyorum. Annesini o daha iyi taniyor sonuçta

Ben✋🏻 dış gebelikte ölümlerden döndüm. Tüpüm alındı iç kanama oldu. 2 hafta yataktan kalkamadım. Dış gebelik evet erken teşhiste iğne ile tedavi edilebiliyor ama ameliyatlık kısıma gelindiğinde sezaryenden de kötü geçiyor maalesef.
Ya bu insanların yasamadigi fikri olmadığı şeyler için atıp tutmaları yok mu. Gercekten hayret ediyorum. Cok geçmiş olsun size de. Kaç haftalikti sizin ameliyat olduğunuzda

Ya
Ben üstünde çok durmayarak sizi onemsedigini düşündüm acikcasi. Hani hayat devam ediyor, çok üstünde durmayın der gibi yaş tutmaktansa. İçten içe o da üzülüyodur ama belli etmemeye çalışıyordur muhtemelen diye düşünüyorum.
Yani belkide onun tarzı budur

hep sorun yaşıyorsanız bi yerden sonra takmayın onu yok sayın
bozulmayın
bebek düşürmek anneden hem fizyolojik hem de psikolojik çok şey götürür
bu zor zamanlarda başkalarının keyfini ne dediğini değil kendinize odaklanın
çok geçmiş olsun
Sende elini sallayip canim isterse simdi kalkar giderim tatile sen benim icin tasalanma deseydin

Gün geçtikçe artik konularii inandiriciligini kaybediyor bence. Dis gebelikte ölümden dönülcek ne var? Erken teshis edildikçe sorun olmuyor.

Ya psikolojin normal degil, sirf laf olsun diye konu açiyorsun. Bu konudada bile sorun yok. Kadin ah vahmi etsin? Bozuk psikolojiye en iyi "eh bosver, ne yapacaksin.." gibi laflar daha iyi gelmiyormu? Kaç ay önceki olay için kv'de oturup aglasinmi? Hani konu gerçek olsa dahi.
Erken teşhis edildikçe sorun olmuyor diye yazmışsın. Erken teşhis edilememiş demekki. Laf olsun terslik olsun diye yorum yapmışsınız belli ki

Ya bu insanların yasamadigi fikri olmadığı şeyler için atıp tutmaları yok mu. Gercekten hayret ediyorum. Cok geçmiş olsun size de. Kaç haftalikti sizin ameliyat olduğunuzda
Baya büyümüştü o yüzden tüp patlamak üzereydi. Bhcg değerim 20 binlere çıkmıştı en son maalesef. İğne tedavisi en son değer 6 bindeyken işe yarıyormuş...

Büyüklere tes konuşamamak gibi bir huyum var maalesef 😔 hep yutuyorum
Bacim ozmn merak ettigim konu var sen niye konu actin maden onu yapamam bunu diyemem mesela herkes sana evet haklisin ayip etmis kaynanan yazsa ne olcak ne degiscek cunku sen buyuklere karsi ters konusamiyosn ya oyuzden merak ettm

Bacim ozmn merak ettigim konu var sen niye konu actin maden onu yapamam bunu diyemem mesela herkes sana evet haklisin ayip etmis kaynanan yazsa ne olcak ne degiscek cunku sen buyuklere karsi ters konusamiyosn ya oyuzden merak ettm
Ters konuşmaktan başka bir çözüm yolu olamıyor mu

Arkadaşlar 6 ay içinde 2 kez dış gebelik geçirdim. İlkinde ameliyat oldum ölümden döndüm.2.sinde iğneyle sonlandı. Esimde bende duygusal olarak çok yıprandık. Esime infertilite teşhisi koyuldu günlerce ağladı aileside şahit oldu vs. Kaynanam hayırdır gelin sen bu sene yerinde duruyon tatile falan gitmedin hala hayret dedi. Eşim bu sene tadımız yok yaşadıklarımızdan dolayi istemedi gitmek dedi. Ne yaşadınız ki dedi kayinvalide. Esimde 6 ayda 2 kez neler geldi kızın başına kalmadı tadı dedi. Kaynanam da elini kaldırıp salladı bosver der gibi. Ve aman ne olacak onlar da birsey mi dedi. Suratını çevirdi. Ben mi çok hassasım hala çok bozuldum
Bence sizin hassasiyetiniz.

Kadın size moral vermeye çalışmış bence

Ozmn guzellikle annecigim canim kayinvalidem lutfen yapma bole uzuluyorm de belki yapmaz💁‍♀️
Görüşme denebilir. Eşini araya sok konuşsun denebilir. Düzgünce niye bu şekilde davrandığını sor denilebilir. Saçmalama ters yap yapmadan olmaz denebilir. Neyse iyi günler

Gerçekten öyle 👍inanın hiç bsey dememiş kadıncağız
Direk laf yok zaten genelde soğuk savaş içinde gibi. Iyi bisey mi kotu biseymi söyledi anlayamaz insan çoğunlukla. Ama her gittiğimde dayak yemiş gibi hissederim. Ben çok hassasımdir belkide bilemiyorum. Eski insanlar çok ince düşünceli olmuyorlar buda bir gerçek. Bu konunun üzerine yeğeninin bebeğinin çok tatlı olduğunu anlatıyor mesela ayrıntılı ayrıntılı. Ben çok bozuluyorum. Belki onun aklına bile gelmiyor üzüleceğimiz anlatirken

Görüşme denebilir. Eşini araya sok konuşsun denebilir. Düzgünce niye bu şekilde davrandığını sor denilebilir. Saçmalama ters yap yapmadan olmaz denebilir. Neyse iyi günler
Tamam bida sana sorayim nasil bi cevap memnun eder ona gore yazayim vallahi iyi niyetle soruyorum yaziyorm yok gelip tersleniyorm
NOT:Belki bende senden buyugum🙄buyukleri tersleyemiyodun ya
Sana da iyi gunler canm

X