• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kayinvalide artık bir son bulsun bu :(

Ben iyi kaynana olanını görmedim evlenenler mutlaka kaynana yüzünden tartışıyor tartışmam diyen yalan söylüyor bende yeni evliyken duygu sömürü yapardı ağlayarak oğluna hafta sonları mutlaka geleceksiniz diye ev resmen b.....k götürürdü
halen aklıma geldikçe nefretim tavan yapar gerçekten bana epey çektirdi bir çok konuda aldığım koltuk takımı dahi bana sormadan değiştirdi aldığım perdeler sırıtı ohooo daha neler var eşime sorsan annesi melek ben ne çekmişim ki sonra kızımlada uğraşınca eşim ancak o vakit annesiyle kavga etti daha anlatacak çok şey var bitmez ........
perdeleride değiştirseymiş bari:9:

Canim gecmis olsun ama sakın ayrı yatma cunku ayri yatmak araya sogukluk katar esin senden uzaklasir kayinvaliden de gule oynaya izler. Bence esinin yanina sokul yat ama sunu da soyle ben yanina haksiz oldugum ic8n degil seni cok sevdigim icin geldim. Evet o senin annen ama bana boyle davranma hakki yok. Benim onunla hicbir bağım yok sadce seni sevdigim icin onu seviyorum eger o da seni seviyorsa beni sevmeli falan de. Tatli dilli ol bence

Canim bak bu sözlerinden sonra dün gittim 1 saat oturdum bugün aradi yine yanina istiyor bende tersledim yüz buldu astarini istiyor suc bende mi şimdi

market işi ağır olur..tatilde 5 kere aramakta abartı bir kere ararsın yeter merak ettiysen dimi..inşallah kayınvalide tez zamanda insafa gelir..

Oğluma ve bana hizmet et diyemi aldım diyor? Terbiyeye bak hizmetçi almış mış mış. Ben olsam hiç muhattap olmam ama eşine öyle davranma yazık oda anası arada kalıyordur. Ah şu kaynanalar ne isterler gelinlerden :50:

hizmetçi mi almış, çok geri kafalı bir kadın. hay allahım sabır ver sen bu kıza... eşin de çok ortada. sana daha çok yaklaşmasını beklerdim, üzülmemen için... gönlünü alabilirdi. daha 2 ay olmus ne ayrı yatması...

Canım Allah sabır versin.İşin zor mesafeli ol senden çekinsin siz olarak hitap et.Asla ayrı yatma sakınnnn çok büyük bir hata.O ayırsa yatağı git yanına al yastığını kadının yeri kocasının yanıdır falan de yanına yat.Annesi bu kadar iyi davranırken sakın eşine soğuk yapma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hep kadinmi arayi yapmak zordunda kaliyor? Ne münasebet ya, adam yatagi ayriyor ve kadinda yapisik ikizi gibi gidip kocasinin yanina gitmek zorunda öylemi? Birde o igrenç laflari söyleyerek? Sanki evlilik sadece kadinlar için evlilik, erkekler için hava hos sanki!

Su an konu sahibin esi hem konu sahibine karsi saygi duymuyor, hem fazla ana kuzusu. Konu sahibi bu adama ders vermesi gerekiyor. Ve öyle yilisik yilisik "kadinin yeri kocasinin yanindadir" demek ile degil. Bir erkek nasil kendi karisinin hizmetçi olarak görülmesine kabullenebilir? Adam resmen annesine kizacagina, gidip karisindan yatak ayriyor. Yahu nerden buluyorsunuz bu ana kuzularini?

Konu sahibi, sana sesleniyorum, mecburen direnmen lazim. Simdi pes edersen bunlar daima seni ezecekler. Esine durumu izah etmen gerekiyor, ayni seyler senin annen esine demis olsaydi acaba esinin tepkisi nasil olurdu bir sor. Ama sakin pes etme, kendi basina barisma, yataklari birlestirme. O adim atsin.

Canim bak bu sözlerinden sonra dün gittim 1 saat oturdum bugün aradi yine yanina istiyor bende tersledim yüz buldu astarini istiyor suc bende mi şimdi

Kayinvalidenin davetlerine karsi esinle danisikli döğüş oynayabilirsin canim. Bi esime soruyum da isimiz yoksa gelelim dersin sonra da esin arayip anne benim şu isim var veya yorgunum gelemem desin. Sen yorgunum gelemem dersen kiyamet kopar da oglu yorgunum yatacagim derse sorun olmaz mesela.

Kayinvalidenin davetlerine karsi esinle danisikli döğüş oynayabilirsin canim. Bi esime soruyum da isimiz yoksa gelelim dersin sonra da esin arayip anne benim şu isim var veya yorgunum gelemem desin. Sen yorgunum gelemem dersen kiyamet kopar da oglu yorgunum yatacagim derse sorun olmaz mesela.

Ben böyle dedigimde o ne bilirmis der adim gibi eminim bizim programimiz olsun veya olmasin onu ilgilendirmiyor illaki söyledigi olacak

hizmetçi mi almış, çok geri kafalı bir kadın. hay allahım sabır ver sen bu kıza... eşin de çok ortada. sana daha çok yaklaşmasını beklerdim, üzülmemen için... gönlünü alabilirdi. daha 2 ay olmus ne ayrı yatması...

Maalesef durum bu ne yapacağımı bende sasirdim nişanlılik döneminde boyle değildi evlendik 360 derece döndü kadin ben bebeğim olsun istiyorm ama bu kadin yüzünden dogurmak istemiyorjm bir yandan da

Olmuyor denedim canim esim tek kardes ve kayinpederim esim cok küçükken ölmüş eşime sürekli buunu öne sürüyor kayinvalidem çok yüzsuz bi kadin evimr geliyor ben mesafe koymama ragmen

valla benimde kaynanam çook çektiriyo 3 yıllık evlyim bana bir kaşık dahi almaılar neymiş severek evlenmişsiniz kendiniz yapın çok çektim evimi de ayıramıyorum

valla benimde kaynanam çook çektiriyo 3 yıllık evlyim bana bir kaşık dahi almaılar neymiş severek evlenmişsiniz kendiniz yapın çok çektim evimi de ayıramıyorum

Beraber oturuyorsanız zaten birşey almalarına gerek kalmıyor ki...

Maalesef durum bu ne yapacağımı bende sasirdim nişanlılik döneminde boyle değildi evlendik 360 derece döndü kadin ben bebeğim olsun istiyorm ama bu kadin yüzünden dogurmak istemiyorjm bir yandan da

Aslına bakarsan sorununun temeli kayınvaliden değil kocan. Aranızdaki mesafeyi ayarlayamıyor, böyle bir evliliğe cocuk yapmak felaket olur.

Aslına bakarsan sorununun temeli kayınvaliden değil kocan. Aranızdaki mesafeyi ayarlayamıyor, böyle bir evliliğe cocuk yapmak felaket olur.

Inan esim cok iyi bir insandir annesiyle cok konuştu cok mücadele etti aramizi surekli ayarlamaya calisti ama kv cok şirret bir kadin bas edemiyoruz

Back
X