Yine kaybedersem

evet çoğunluk ne diyosa o doğrudura.s....eee bende gidim o zaman bi başka dok.a bakem o ne dicek.....:uhm: ama bazende dyorumki ya oda başka bişi derse???hepten kafamız karışmasın yaff:roflol:

yaa canım keske msn verebilsek yaa.daha rahat yazışırdık dimi:1no2:ama yasak bir kere verdiginde siteden 1 gün uzaklastırılıyormuşsun üçüncüde de sınırsızmış:bbo:özelden verebiliyoruz mu acaba bi cevap veren olsa bize he:uhm:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: hele bana hamile haberini versinler dilesinler benden ne isterlerse bacım yafff...msn adresimi vermek inan bende çokkkkkk isterdim rahat rahat konuşurduk.....özelde versek ne olur acaba???ya yakalanırsak?????

canım eşime sordum özeller okunuyomudur diye her zaman okumazlar dedi ama........
:uhm::uhm::uhm:

hmm bilmemki valla bencede okunmaz ama.ben bide özelden msj göndermeyi bilmiyorum baktım ama çözemedim hayret.elimdende hiçbişy kaçmaz aslında ama yapamadım işte yoksa vericemde.

hmm bilmemki valla bencede okunmaz ama.ben bide özelden msj göndermeyi bilmiyorum baktım ama çözemedim hayret.elimdende hiçbişy kaçmaz aslında ama yapamadım işte yoksa vericemde.

canım özeline ben msj yolladım şimdi bak hemen bence gelen kutusuna

irem eren arkadaşım en kısa zamanda çok iyi araştırma yapıp çok iyi doktor bulmalısın ben tıpta hiçbir doktorun yumurtlaman olmuyor doğal yolla olmasını bekle dediğine şahit olmadım varsada zaten doktor değildir dediğim gibi bebişini erteleme ne kadar beklersen o kadar geç tedavi olursun şayet hiçbir sorun çıkmazsa bile en azından kafan dinç olur vede yumurtladığını bilerek kendi kendine denemeler yaparsın doğal yoldan ama yum urtlama gerçekleşmedikçe ne diye bekletiyor seni doktor hala anlamış değilim

üzülme arkadaşım içini ferah tut benim teyzemde tam 16 yıl çocuk beklediler sonunda oldu ve hamileyken tam 3 kere saç boyattı ve şimdi kızı 2 yaşında hiç birşeyide yok süprizzzzz

arkadaslar dualarim sizlerle rabbim sizlerin kucaginida bos birakmaz insallah. herseyin bir zamani var inanin umudunuzu hicbirzaman yitirmeyin. Allah yar ve yardimciniz olsun :Saruboceq:

canım inan bende anlamadım ama birazdaha beklemek istiyorum....ramazan ayından sonra gitmeyi düşünüyorum....

arkadaslar dualarim sizlerle rabbim sizlerin kucaginida bos birakmaz insallah. herseyin bir zamani var inanin umudunuzu hicbirzaman yitirmeyin. Allah yar ve yardimciniz olsun :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnn.....inşalllllahhh........allahım bana ve herkese versin inşallahhhh.......

yıllar önce açmışım bu konuyu..ne kadarda acemiymişim yaffbazı yazdıklarımı gülerek okudum ve kadınlar kulübü sayesinde ne kadar tecrübe kazandıgımı bilinçlendigimi bir kere daha aladım...ve de hüzünlendim okurken..o kadar yardımcı olmuş ki herkesevettt...sene 2011..ama ben hala anne olamadım...Allahımdan hayırlısı inşallah...inanın hala aynı heyecanları yşaıyorum..testler konusunda çok aceleci degilim sadece..baksanıza 10 gün kala yapmışım bide geçen adet olmadan önce 2 gün kala test yapmıştım.resmen çift çizgi çıktı ikincisi digerinden biraz açıktı sadece...ama hiç heyecan yapmadım.çünkü testlerin azizligine ugramaya alıştım ben...bigün gerçekten de çıksa inanmıcam heralde:)neyse arkadaslar..geçmişe gittim ve çok duygulandım...hepiniize sonsuz teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…