evet bilmezmiyim canım haklısın valla.ama sabretcez artık napalım..ama bide şu var canım senin kist yeni geçmiş ya,hemen kullandırmak istememiştir yumurtalıklar rahat olsun diye..ben öyle tahmin ettim yani.klomen falan verse bak kist yapabiliyor diyolar.belki de bana da yaptı bilemiyorum.vardır bir bildigi heralde.ama başka bir doktorada gidip durumu anlatmakta fayda var...valla ben öyle yapacagım canım bir iki doktora daha gidecegim çogunluk ne diyorsa odur dogru dimi ama.
evet çoğunluk ne diyosa o doğrudura.s....eee bende gidim o zaman bi başka dok.a bakem o ne dicek.....:uhm: ama bazende dyorumki ya oda başka bişi derse???hepten kafamız karışmasın yaff:roflol:
yaa canım keske msn verebilsek yaa.daha rahat yazışırdık dimi:1no2:ama yasak bir kere verdiginde siteden 1 gün uzaklastırılıyormuşsun üçüncüde de sınırsızmış:bbo:özelden verebiliyoruz mu acaba bi cevap veren olsa bize he:uhm:
bişi sorcam avatar resmindeki eşin ve senmisin?
tabi çok net göremiyorum ama:asigim::asigim::asigim: çokkk romantik görünüyosunuzzzzzzza.s
canım eşime sordum özeller okunuyomudur diye her zaman okumazlar dedi ama........
:uhm::uhm::uhm:
hmm bilmemki valla bencede okunmaz ama.ben bide özelden msj göndermeyi bilmiyorum baktım ama çözemedim hayret.elimdende hiçbişy kaçmaz aslında ama yapamadım işte yoksa vericemde.
canım özeline ben msj yolladım şimdi bak hemen bence gelen kutusuna
kızlar merhaba.bu sabah test yaptım ve sonuç POZİTİFsevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum.ikinci çizgi silik pembe çıktı çünkü.ilk bebegimde de öyle çıkmıştı ve 20 gün sonra düşük oldusenağlamayine kaybedecegimi düşünüp çok üzülüyorum.bide bilmeden saçımı boyadım o yüzdende çok korkuyorum.herzaman boyamadan önce bi test yapardım her ihtimale karşı ama yapmadım işte salak kafam:mymeka:nolur bişeyler söyleyin inanamıyorum hala:çok üzgünüm:
irem eren arkadaşım en kısa zamanda çok iyi araştırma yapıp çok iyi doktor bulmalısın ben tıpta hiçbir doktorun yumurtlaman olmuyor doğal yolla olmasını bekle dediğine şahit olmadım varsada zaten doktor değildir dediğim gibi bebişini erteleme ne kadar beklersen o kadar geç tedavi olursun şayet hiçbir sorun çıkmazsa bile en azından kafan dinç olur vede yumurtladığını bilerek kendi kendine denemeler yaparsın doğal yoldan ama yum urtlama gerçekleşmedikçe ne diye bekletiyor seni doktor hala anlamış değilim
arkadaslar dualarim sizlerle rabbim sizlerin kucaginida bos birakmaz insallah. herseyin bir zamani var inanin umudunuzu hicbirzaman yitirmeyin. Allah yar ve yardimciniz olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?