kızlar ne zaman diyete başlasam ilk günde herşey yolunda oluyor. taaaki akşama kadar akşam yemekten sonra canım sürekli birşeyler istioyor çay ve yanında muhakkak birşeyler derken bakıyorum yine diyet bozulmuş bugünde aynısı oldu neden yaaa neden bir günü dahi tamamlayamıyorum bu kadarmı acizim ben. anlayamadım ne yapmalıyımda şu akşam faslını kaçaksız tamamlamalıyım bugün diyete başladım öğünlerimisöyleyeyim size
saat 07:30 kahvaltı::1 tane yağsız börek, şekersiz çay bir bardak, domates, marol
ara öğün 10:00::5-6 domates dilimi++7-8 salatalık dilimi
öğle yemeği 12
:10 kaşık kadar yoğurt+ yarım domates+yarım salatalık
ara öğün14
: deniz börülcesi 7-8 kaşık üzerine az zeytinyağı+limon+sarımsakla yapılan yoğurtlu sos
akşam yemeği saat 18
: bir tabak hazır çorba (kesme çorbası), dere oyu, yarım domates
buraya kadar hepsi güzelde akşama doğru havada soğukya 1 saata yakınfena halsiz ve yorgundum bide uykusuzluktanda olabilir bu durumu atlattım saat 21:30 dan sonra başladı çay isteği dayanamadım demledim olmadı yanına 1,5 tane yağsız börek+4 tane yulaflı halka şeklinde olan bisküvi varya ondan ve bir tanede ortası çikolotalı çokoprensler varya ondan yedim olmadı bu yani. akşama kadar hareket oranımı arrtırdım suyumu 2 lt ye yakın aldım ama akşam aralıksız
saate yakın bilgisayar başında otırdum ne bileyim bu son saatler beni üzdü neyapayım ben
saat 07:30 kahvaltı::1 tane yağsız börek, şekersiz çay bir bardak, domates, marol
ara öğün 10:00::5-6 domates dilimi++7-8 salatalık dilimi
öğle yemeği 12

ara öğün14

akşam yemeği saat 18

buraya kadar hepsi güzelde akşama doğru havada soğukya 1 saata yakınfena halsiz ve yorgundum bide uykusuzluktanda olabilir bu durumu atlattım saat 21:30 dan sonra başladı çay isteği dayanamadım demledim olmadı yanına 1,5 tane yağsız börek+4 tane yulaflı halka şeklinde olan bisküvi varya ondan ve bir tanede ortası çikolotalı çokoprensler varya ondan yedim olmadı bu yani. akşama kadar hareket oranımı arrtırdım suyumu 2 lt ye yakın aldım ama akşam aralıksız
saate yakın bilgisayar başında otırdum ne bileyim bu son saatler beni üzdü neyapayım ben