Gebeliğe Hazırlık Yine hasta olmak .. neden bebiş olmuyo 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bir işe giriyim kafam dağılsın diyorum sonra eşim hem ev hem iş daha çok yorar iyice piskolojin bozulur diyor

Bende bir işe giriyim kafam dağılsın diyorum sonra eşim hem ev hem iş daha çok yorar iyice piskolojin bozulur diyor
İnan. kafani daha da yorabilir bnde evdeyim bide bubay spor malzemesi aldım güya cocuk olmuyo bari kafa dagıtayım diye ama nasip işte 😊😊

Şimdi ben eve gectim yaa sonra eşim geldi ve ben takip etmicektim normalde sonra baktım bende de cinsel ilişkiye istek var baya .. aha dedim kesin yumurtlama zamanı test yaptım ve pozitifi gördüm ovulasyon da .. 1 hafta full denedik 🤣🤣 gece de sabahta hele son günler sabah oldu hep vucut dünleniyo yaa .. yapısın kızlarr bırakmayın 🤣🤣🤣🤣
ya ben hergun ilişki yaşamaktan çok sıkılyorum. gündüz olmaz zaten çalışıyorum akşamda anca 10 cıvarı olabiliyor.ovulasyonu full değerlendirdin ozaman bravo valla sana :halay:Ben çift çizgi gördüm o akşam oldu.(15:00da gördüm akşam 00 oldu.) dedimki çatlamıştır herhalde. öbürgün yine 15:00da silik çizgi gördüm.ilişki olmadı. Ertesi gün son 1 testim kalmıştı dur yapıyım dedim. bi baktım yine çift çizgi. hadi o gecede ilişki ama ertesi gün silik olduğunda yapmadım.ama dont bu ay olmadı yani.. Silik günler dahamı önemli acaba. Her gece her gece öpesim bile gelmiyor yaa o_O:KK47::olamaz:

Hepinize dua ediyorum tez zamanda bu duyguyu yasayın inşallahh 🤲🤲 biliyom o duyguyu bnde cok yasadım hatta bu ay tarcın bal çörek otu karısımı yicektim randevu aldım adetimin 2. Gününe catlatma iğnesi için ama bak nasip nasıl oldu 🤲🤲
Bende klomen kullanmıyım bu ay bal çörek otu tarçın yapayım diyorum bakalım ya nasip Allah ne derse o ☹️ Sen bizlere dua etmeyi hiç ihmal etme canım olur mu

ya ben hergun ilişki yaşamaktan çok sıkılyorum. gündüz olmaz zaten çalışıyorum akşamda anca 10 cıvarı olabiliyor.ovulasyonu full değerlendirdin ozaman bravo valla sana :halay:Ben çift çizgi gördüm o akşam oldu.(15:00da gördüm akşam 00 oldu.) dedimki çatlamıştır herhalde. öbürgün yine 15:00da silik çizgi gördüm.ilişki olmadı. Ertesi gün son 1 testim kalmıştı dur yapıyım dedim. bi baktım yine çift çizgi. hadi o gecede ilişki ama ertesi gün silik olduğunda yapmadım.ama dont bu ay olmadı yani.. Silik günler dahamı önemli acaba. Her gece her gece öpesim bile gelmiyor yaa o_O:KK47::olamaz:
Bnde senin gibiydim öpesim gelmez mecburi yapardım ama zamanla kadın da istek duyuyo inan sende ilerde kocanın üstüne atlayacaksın .. full değerlendirmek lazım bence benim tecrübem suan bu canım ❣😊

X