- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
Kaç ay olmuştu seninEvet kan tahlillerinide yaptı onlarda güzel dedi bir sene deneyin olmazsa birdaha gel dedi insan takıyo niye olmuyor diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç ay olmuştu seninEvet kan tahlillerinide yaptı onlarda güzel dedi bir sene deneyin olmazsa birdaha gel dedi insan takıyo niye olmuyor diye
Canım bunun işle de bi alakası yok öyle bi istek ki bu ruhumuza işlemiş ben çok yoğun çalışıyorum ama aklım hep bebekteBenm ilk klomen kullandığımda 4 gün gecikti Rabbim vermek isterse imkansızlıklara rağmen verir ben eşimin işi dolayısı ile ilçede yaşıyorum o yüzden hiç uğraşım yok sürekli bu durum aklımda kafamdan alabilsem brnde rahat kalacağımı düşünüyorum ama atamıyorum sürekli aklımda
sağol canım cevap verdiğin için insan yakınlarına soramıyo binbir laf çıkmasın diye pazartesiye randevu aldım en kısa sürede muayene olacamEvet canım rahim filmine falan onlar bakıyo çünkü
10 ay canımKaç ay olmuştu senin
sağol canım cevap verdiğin için insan yakınlarına soramıyo binbir laf çıkmasın diye pazartesiye randevu aldım en kısa sürede muayene olacam
[/Qne demek canım ben de bi çok şeyi burdan öğrendim yeri geliyo eşimle bile paylaşamıyorum çünkü o da abarttığımı düşünüyo olur sabret diyip duruyo UOTE]
Benim 610 ay canım
O kadar dpgru soyledin ki insan yakinlarina soyleyemediklerini burda söylüyor cok rahat bi sekilde . En azindan burdakiler derdimizden faydalanmiyorlar yardimci olmaya calisiyorlar . Allah razi olsun herkesten .sağol canım cevap verdiğin için insan yakınlarına soramıyo binbir laf çıkmasın diye pazartesiye randevu aldım en kısa sürede muayene olacam
Aynen canım kuzenimin eşi doğum yaptı eltim 2 hafta sonra 3. Bebeği alacak kucağına millet fıkırdayıp duruyo eşimde takma olur inşallah diyo ama olmuyo takmadanO kadar dpgru soyledin ki insan yakinlarina soyleyemediklerini burda söylüyor cok rahat bi sekilde . En azindan burdakiler derdimizden faydalanmiyorlar yardimci olmaya calisiyorlar . Allah razi olsun herkesten .
Benim eltimde 5. Ye hamile takmamak elde degil kiAynen canım kuzenimin eşi doğum yaptı eltim 2 hafta sonra 3. Bebeği alacak kucağına millet fıkırdayıp duruyo eşimde takma olur inşallah diyo ama olmuyo takmadan
Rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallahBenim eltimde 5. Ye hamile takmamak elde degil ki
Hepsini solliycam ben 6 tane yapcam eltimden ustun olmaliyim en cok cocuk ben de olmali esimler 12 kardeşler kaynanama yetismem lazimAynen ya
Rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallah
Inaniyorum ya olucak bilmiyorum icimde oylr bi his var sanki yakin zamanda cok guzel haberler alicakmisim gibiAynen ya
Rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallah
Aynen canım geride kalmamak lazımHepsini solliycam ben 6 tane yapcam eltimden ustun olmaliyim en cok cocuk ben de olmali esimler 12 kardeşler kaynanama yetismem lazim
Olucak bu cuma gununun hurmetine allahim güldürür yüzümüzü artik pozitif olucam . Evlenmeden once boyle seyleri hic kafama takmazdim . Hani ya olur cocugum hemen hix sorun cikacagini falan tahmin etmedigimiz icin yikildik aslinda .onceden bilincli olsaydik hani bizimde basimiza,gelebilir seklinde dusunseydik . Bu kadar yikilmazdik bence . Direk olucak ne var ki kafasindaydikAynen canım geride kalmamak lazım
Evet kaç çocuk yapalım erkekmi kızmı olsun diye hayaller kurarken kolay olurmu olmazmı hiç bilemedikOlucak bu cuma gununun hurmetine allahim güldürür yüzümüzü artik pozitif olucam . Evlenmeden once boyle seyleri hic kafama takmazdim . Hani ya olur cocugum hemen hix sorun cikacagini falan tahmin etmedigimiz icin yikildik aslinda .onceden bilincli olsaydik hani bizimde basimiza,gelebilir seklinde dusunseydik . Bu kadar yikilmazdik bence . Direk olucak ne var ki kafasindaydik
Evet canım ama hemen olsun istiyo insan rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Canım adetin 3. Günü git istersen bi yumurtalıklarına falan baksınlar tahlillerini tekrarlarsınSeninde yeniymiş olur inşallah hayırlısıyla doktora regl bitincemi gitsem ki acaba
Aynen oyle esimle biz cok cocuk istiyorduk sevgiliyken bile hayali kurardik . Ikiz olsun baaaakkkk der di hep esim . Bardagim dolu tarafindan baktik hep hic oteki tarini dusunmemistik . Cunku kendi cevremizde boyle bisey gormemistik . Herkes zorlanmadan cocuk sahibiydi normal yollarlaEvet kaç çocuk yapalım erkekmi kızmı olsun diye hayaller kurarken kolay olurmu olmazmı hiç bilemedik