Gebeliğe Hazırlık Yine hasta olmak .. neden bebiş olmuyo 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım hamile kalicaksin korkma aynı sekilde benimde esiminde hiçbir sorunumuz yoktu ama cocugumuzda olmuyordu klomen kullandim yine olmadı falan derken bu dorumda da yazilan bir jelle hamile kaldım preseed diye..arastır tatlım bende bu forumda araştırıp aldım

Tatlım hamile kalicaksin korkma aynı sekilde benimde esiminde hiçbir sorunumuz yoktu ama cocugumuzda olmuyordu klomen kullandim yine olmadı falan derken bu dorumda da yazilan bir jelle hamile kaldım preseed diye..arastır tatlım bende bu forumda araştırıp aldım
Tam ismi mi

Sizin geçtiginniz yollardan seneler once bizde geçtik allah sabirlar versin belirsizlik cok ama cok kotuuu 😔

Canım varikosel dediğin kasıkta damar genişlemesi mi ? Yada kanal genişlemesi .. yaa benim de 3şim de var bundan ama cocuga engel değil 2 ay sonra ameliyat olucak oda doktor dedi keyfine bağlı
arkadaşımın kocasının damar genişliği vardı doktor demiş amaliyat ol 6aya kadar çocuk olur 3 ay hamileydi arkadaşım bence bi başka doktora gidin devletteki doktor söylemişti bide

Bizim de bi sene olmak üzere bi sürü şey yaptık hiç sonuç alamadık ama sana tavsiyem önce tüm kontrollerini yaptır, hormon, sperm testleri, rahim filmi vs ne varsa yaptırın, sonra bişeylere başlayın ben dün çekildim temiz çıktı en azından kafam rahat bekliyorum şuan sorun olmadığını bilerek beklemek en azından stresi önlüyo, çünkü o bile büyük engel

Merhaba enfeksiyon için mi jel tam anlayamadım açarmısınız biraz rica etsem
Yok hayır hamile kalmak için hem sperm hızını arttırıyor öldürmeden hemde kayganlaştırıcı jel gibi vajinal sıvı ile ph sı aynıymış o yüzden çok öneriliyormuş. Başka br sitede bi bayan yeni enfeksiyon geçirdim önermiyorlar yazmış bende onu dedim doktora soracağım diye

X