Gebeliğe Hazırlık Yine hasta olmak .. neden bebiş olmuyo 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sinir oluyorum zaten evli çiftlerin yatak odalarına kadar karışan boş insanlara. Iyice strese sokuyorlar. Sanki hamile kalanlar kendi marifetleriymis gibi hava atıyorlar birde. Veren de vermeyen de Rabbim.
O işgüzarların dediklerine bakma. Çocuğunuz olana kadar eşinle gez toz evliliğinin tadını çıkar. ❤❤❤❤❤
Yüzde yüz katılıyorum sana canım işte napcan bos boğaz cok maalesef ama şükür iyi haberi aldımm ❣❣❣ darısı isteyen herkese inşallahj 🤲🤲

Gittim canım hamişim 💃💃 değerim 32.74 cıktı 2 haftalık daha kerata 🤣
Canım geç döllenme mi olmuş çatlamadan sonra 16. Gün demiştin sanki hatta bugün 17 oluyo dimi . Hayırlı olsun inşallah darısı bizlere

Çok düşünüyorsun ondan olmuyor aklına takmayı bıraktığın an oluyor canm. Bide illa olsn diye degil saglıklı olsun diye dua et...

ozaman bize fikir var. ovulasyonla hangi günleri değerlendirdin? çabuk anlat :halay:
Şimdi ben eve gectim yaa sonra eşim geldi ve ben takip etmicektim normalde sonra baktım bende de cinsel ilişkiye istek var baya .. aha dedim kesin yumurtlama zamanı test yaptım ve pozitifi gördüm ovulasyon da .. 1 hafta full denedik 🤣🤣 gece de sabahta hele son günler sabah oldu hep vucut dünleniyo yaa .. yapısın kızlarr bırakmayın 🤣🤣🤣🤣

Her kontrolüm tamam canım benim her şeye baktırdı. Tüplerime yumurtalıklarıma her şey çok güzel sadece stres yapma diyo doktorlar ☹️ Şuan adet sancılarım var dün test yaptım negatif bu ay geçti ben gizem gibi bir mucize yaşayacağımı sanmıyorum 😢
Bak bnde oyleydim hatta bu konuyı açığım gün testim negatifti ve sancım vardı adet olcam dedim ama bak nasip allah nasıl verdi bana da sana da verecek inşallahh sende hamilesindir yaa inşallahh 🤲🤲🤲🤲🤲

Bak bnde oyleydim hatta bu konuyı açığım gün testim negatifti ve sancım vardı adet olcam dedim ama bak nasip allah nasıl verdi bana da sana da verecek inşallahh sende hamilesindir yaa inşallahh 🤲🤲🤲🤲🤲
Ah canım benim inşallah ama ne bileyim umutsuzum ha başladı ha başlayacak 😭

Benm ilk klomen kullandığımda 4 gün gecikti Rabbim vermek isterse imkansızlıklara rağmen verir ben eşimin işi dolayısı ile ilçede yaşıyorum o yüzden hiç uğraşım yok sürekli bu durum aklımda kafamdan alabilsem brnde rahat kalacağımı düşünüyorum ama atamıyorum sürekli aklımda
Canom bnde eşimden dolayı ilçedeyim hersey kısıtlı ama allah veriyo işte bnde cok hayal kırıklığı yaşadım arkadasım hamile kaldı görümcen aynı ama oldu bak allah ım tez zamanda hepinizr nasip eder inşallahh 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Yüzde yüz katılıyorum sana canım işte napcan bos boğaz cok maalesef ama şükür iyi haberi aldımm ❣❣❣ darısı isteyen herkese inşallahj 🤲🤲
Hayırlı olsun çoookkk sevindim canımm bizlerede dua et sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Ah canım benim inşallah ama ne bileyim umutsuzum ha başladı ha başlayacak 😭
Hepinize dua ediyorum tez zamanda bu duyguyu yasayın inşallahh 🤲🤲 biliyom o duyguyu bnde cok yasadım hatta bu ay tarcın bal çörek otu karısımı yicektim randevu aldım adetimin 2. Gününe catlatma iğnesi için ama bak nasip nasıl oldu 🤲🤲

X